» Kvällen är räddad


» thank you Skype

Börjar bli liiiite jobbigt att vara hemma nu. Har lärt mig tv tablån utantill, jag kommer på mig själv med att kolla på unga mödrar vilket jag hatar och har lovat mig själv att aldrig se på, jag har tröttnat på te och jag vill bara bli frisk någon gång, helvete !!
 
Men jag tackar skaparna av skype som gör de möjligt för mig att umgås med ankipanki utan att jag överför massa bakterier, verkligen! 

» Into the wild

Riktigt bra film, gripande och jävligt cool då den var baserad på en verklig händelse, eller händelser kanske man ska säga. Samtidigt tragisk och helt sjuk. Den handlar kort och gott om en ung man som utan pengar börjar leva ute i det vilda i typ 2 år tror jag. Svår att beskriva, ni får helt enkelt se den själva. 

» My body hates me

Min förkylning och troligtvis halsfluss vägrar ge sig så jag lever på strepsils och hostmedecin. Jag vill verkligen bara gå till skolan och få all information i kurserna, speciellt de nya. Lägga upp en bra plan inför läsåret och ge allt jag har. Men min kropp säger ifrån och allt får läggas åt sidan, det är jag och alla dåliga program på tvn som gäller. Helgen spenderas även den innomhus med te och tiddödande saker så bered er inte på någon rolig vardagsuppdatering. 
 
Men när jag är frisk så ska jag kötta i skolan och på gymmet, köpa lite nya kläder och kanske dra ut på en efterlängtad utgång. 

» Can't wait


» Höst inspiration


» Elsas hemligheter


Mysfika med mormor och morfar samt försenade presenter, synd att man inte kunde äta någon tårta eller något för att jag inte kan svälja ordentligt. Är så otroligt trött på den här jävla hostan nu och att pendla mellan migrän och feberkänslor. Imorgon ska jag nog försöka ta mig till skolan dock !

» Kosy jacket

Något i den här stilen skulle inte sitta helt fel nu när hösten helt plötsligt kände för att ta vårat land med storm innan vi ens hunnit ställa om oss till kallt klimat. Den här förkylning som verkligen drar ut på att bryta ut gör mig så jävla irriterad. Antingen är man sjuk eller så är man frisk, det värsta är nog att vara där emellan, i väntan på att få bli sjuk så att man sedan kan bli frisk... 
 
 

» Sådeså

 
Usch jag är redan trött på skolhelvetet ! Nu ska jag trösta mig själv med födelsedagstårta, två dagar försent och massa kaffe ! 

» Trying to get tired

Möblerar om i rummet i hopp om att bli super trött och sova super bra så jag klarar första riktiga skoldagen imorgon. 8.10 - 16.10 kan bara förknippas med självmord men jag ska stå ut, hela jävla vägen fram till studenten.
 
Det är svårt att inte älska min nya favorit kopp, den är stor, den är fin, den är gammeldags och jag har fått den av finaste bruden, jag tror jag har druckit tio koppar te ur den här på två dagar.. Love it !

» Paketer

 
Inga pinsamheter här inte, mina vänner känner mig väl ! :) Tack så mycket mina små hönor ! 
 

» 18th Birthday !

 
På min födelsedag fick jag vara omringad av de finaste tjejerna på jorden, mina älskade vänner som gjorde kvällen och natten så jävla bra ! Vi drack och hade de jätte mysigt hos lisa först och sedan tog vi en taxi ner till puls. Full och glad dansade jag och hade jätte kul och sen åkte jag hem nån gång innan stängning. Själva födelsedagen igår spenderades i en baksmälla som aldrig tycktes nå sitt slut men det gjorde inget för jag fick spendera den med min ankipanki, en skål chips och en dålig film. Just the way it should be ;) 

Så nu är jag 18 år och myndig, jag får skriva över studiebidraget till mitt konto, jag får dricka lagligt ute och jag kan ta mig fan gå och gadda mig om jag känner för det och pengarna räcker till ! Det känns konstigt att faktiskt få göra allt, det känns lite som att man blivit skyddad från att göra dumheter innan, som om åldern 17 var en spärr...typ. Nej jag vet inte själv vad jag surrar om jag är lite febrig och arg för att jag måste vara hemma från skolan. Vi går igenom UF idag och jag missar det :( Men men, jag ska lägga den här dagen åt att städa när jag fått mina krafter tillbaka och fixa allt till skolan. 
 
Jag ska fota mina fina födelsedagspresenter sen också ! Det märks ju att mina vänner känner mig ;)

» Right now

Said and done! Knarkat nässpray och te och det känns mycket bättre. Nu ska jag lägga mig i ett lååångt bad och fräsha till mig lite så man blir lite mer människa. Efter det ska jag sola en sista gång och sen får vi se hur nära vi är kvällen. Det blir förfest hos Lisa och sen går jag ut med Julia och några fler ikväll, fan vad konstigt det känns ! 
 
Till något annat - Om jag känner för att fortsätta blogga som jag gjort tidigare så kommer de bli lite snyggare förändringar här vart efter och mer bilder för hoppningsvis. 
 
 
 
 
 
 

» Det var annat förr

Mätaren i hörnet visar den siffran jag har längtat efter i månader, år! Jag kommer ihåg när jag la in den här på bloggen, 266 dagar kvar till frihet och nu sitter jag här bara några timmar bort från det jag kallar för frihet. Kanske att man kommer vänja sig vid frasen "Du gör som du vill, nu är du arton" men de känns inte just nu. Jag kommer ihåg när jag fyllde femton och jag sprang runt i huset och sjöng den här refrängen tills jag gick resterande familj på nerverna 10 gånger om !
 
 
Eller när man var liten och man trodde aldrig att man skulle kunna somna kvällen innnan. Så vaknar man upp och går som på nålar resten av dagen, vad skulle man få i present ? När kommer mormor o morfar och bjuder på hemmagjord jordgubbstårta, som alltid?
 
Nog med nostalgi, nu är det inte riktigt samma visa. Jag vaknade för ett tag sen med en förkylning utan dess like och halsmandlar stora som pingisbollar. Men jag SKA ut ikväll och jag SKA har riktigt kul ! Är inne på andra koppen te här och det känns som att det börjar ordna upp sig. 

» Not like you imagined

Även det här var en dag som man verkligen bara hade kunnat sovit bort med gott samvete ! Men jag tog mig till skolan och efteråt gick jag på stan med Lisa. Har letat efter ett par skor hela eftermiddagen som jag ska ha imorgon men det finns verkligen inget. Hittade ett par snygga pumps men de glappade så mycket i hälen så jag orkade inte slösa pengar på dem. Får väll ta mina jätte höga cambell fakes och låtsas att jag känner mig jätte bekväm ! 
 
Förövrigt är mina planer inte längre som de borde inför morgondagens utgång så vi får se hur det blir med hela skiten. Full ska jag iaf bli, för en gångs skull. Jag antar att de är okej när ens vänner tjatar på mig att jag ska släppa loss lite mer ;)
 
Right now, healthy bitch !

» Hösten är här

Hösten är på väg när man fryser om natten istället för att få värmeslag och jag erbjuds även en förkylning nu lagom till födelsedan. Men jag har tur för jag har te och jag har winnerbäck ! Dock känner jag mig inte så manad till att åka mot skolhelvetet idag. Vi ska ha sammarbetsövningar på den så kallade "kungsdagen" och alla skulle vara klädda i rosa. Nu är jag uppe, sminkad och bär rosa så de känns ganska meningslöst att återvända till en säng som sedan länge svalnat... 
 
Det bästa med att ha egen dator är att man även kan ha egen skrivbordsbakgrund ! Min är finast.

» Min alldeles egna dator, äntligen

Helt otroligt. Sen vi började på kungsgård har vi blivit lovade datorer så de kändes inte så trovärdigt att vi skulle få någon alls. Men nu sitter jag här med min lilla macbook pro i sängen och dricker kaffe, om jag är lycklig. De här kommer bli min bästa vän, min sambo, min nummer ett på alla listor. Ja man kan tydligen bli kär i elektronik ! 
 
 

» Senior year

Jag vet inte om det är mitt undermedvetna som känner av att skolan börjar igen men självklart finner jag åter lust i att dränka mig själv i sociala medier. Bloggen har varit min sista prioretering den senaste tiden, eller vad säger jag den har inte varit en prio alls. Jag tänkte nog till och med tanken att det skulle få ett slut men jag kan inte sluta, jag får lusten tillbaka lika fort som den har försvunnit.
 
Så nu sitter jag här med min kopp kaffe och åter igen försöker tänka ut hur lång tid de ska ta att fixa sig och hur lång tid det tar att cykla till skolan, ska jag lyckas med god marginal eller ingen alls... Jag kan inte riktigt förstå att jag hade min sista dag på mitt sista sommarlov igår - någonsin !
 
Är det nu jag ska växa upp ? De va ju igår som jag satt där som på nålar, nervös så hela bänkraden skakade i aulan och jag fick ge ifrån mig ett pip när de ropade upp mitt namn, inför alla andra ettor. Klockan halv två ska jag sitta där idag igen och ta emot information angående mitt sista år i gymnasiet. När du sitter där i bänken framför den jobbiga uppgiften är studenten inte ens synbar i horisonten men nu när du tittar tillbaka på de tidigare åren så är den ju bara ett stenkast bort och det där som skulle vara så speciellt och spännande är snart över och då är det bäst att cv:t är skrivet med ditt bästa ordförråd för den här tiden kommer du aldrig mer få igen.
 
Jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE !!!

» Nyköping fredag - måndag

Då var den sista resan avklarad för den här sommaren, nu väntas det bara kräftskiva, augustifest och skolstart. Tur att den första skolveckan kommer bjuda på längtan och förväntan för när den är avklarad är det min 18 årsdag som ska firas. För att vara exakt -- 18 dagar kvar till den 25e så nu blir det att planera lite, jag är väll kanske inte ute i så god tid men vad vore min födelsedag om den inte var taskigt planerad ;)
 
Men det är då, nu är nu. Har haft det väldigt bra i nyköping hos min älskade vän ! Det blev att se på gummibåtsrace, festa lite men jag höll mig nykter hela helgen. Lägenhetsfest och sen ett promenad genom karnevalen med trevliga människor och sedan hamnade vi på ett mysigt berg som kallades klockberget där vi spelade musik och alla dansade tills vi blev trötta och tog en taxi hem.
 
Lördagen bjöd på bad har jag för mig, sen fick jag en helkväll ensam med Anna så vi satt på balkongen och snacka skit och drack lite rödvin. Sjukt mysigt ! När jag står och borstar tänderna vid tre, redo att sova, ringer annas pöjk och ber oss komma ner till hamnen. Där hade de ockuperat en dansbana med en hemmagjord bergsprängare och dansade in på morgonen. Skit kul var de, trots att jag var ganska jättetrött.
 
Sen fortsatte dagarna med filmmys, kinamat, bad osv. Underbart!
 
 
 
Notera att en person dyker från motorvägen på den andra bilden..idioter ;)
 
 
 

» Hejdå norrköping

Då var allt packat och klart, jag själv är ganska opackad men vi får se om de ordnar upp sig till kvällen.. Annars är jag ganska sugen på en lugn kväll då cykelfärden från trädgårn hem i onsdags var allt annat än stadig. Men ja vet hur det brukar bli när man hamnar i nyköping, inga sura miner och inga torra glas. Jag är i varje fall jätte glad över att få träffa min lilla plutt Anna igen ! Har med mig kameran så vi får se om ja knäpper några bilder, är hemma på måndag igen. Puss !

» Samma visa varje dag

Dagarna ser ungefär likadana ut. Jag går upp o käkar, tar hand om disk osv. Träffar Julia, gymmar och chillar runt lite. Igår var ja på trädgårn för första gången med julia o hennes kille, jätte mysigt men de va inget folk typ. Blev lite cider, rosé och skitsnack på de så ja är nöjd, lagom gay precis som de ska va ! Imorgon blir det nog samma visa men just nu är de sömn som gäller, maaassa sömn !