» Jag lever

 


Hade praktik idag för första gången på 2 veckor, riktigt skönt faktiskt och vi fick mycket varor så jag hade ständigt saker att göra. Folk hatar att packa upp kläder och hänga o larma men jag älskar sånt. Bara stå och pilla med något och låta tankarna flyga iväg, terapi arbete ;)

Efter praktiken gick jag hem till lisa och såg på OTH medans hon var på körskolan, duktig den där tjejen. Snart har hon körkort och jag börjar känna att det är dags snart för mig med! Sen gick vi ner och köpte ett solkort åt mig. Är lite trött på att vara likblek så nu kör vi på en fake tan. Gymkortet ska fixas imorn och CVt ska skrivas nu... nu kör vi !

Nahe nu ska jag fortsätta äta på min sallad och köttfärsgratäng, kalorisnål mat är sååå mycket godare än fet och kaloririk mat !! Ska sluta fuska nu och vara lite nyttigare av mig, beach 2012 here i come.

» Lycka är

När pappa går in i garderoben och finner en halv liter bacardi i dotterns rum.... jävlar nu är det hus i helvete, kul att man går igenom den här fasen när man är typ 18 istället för 14, haha...

Annars är lyckan ganska stor pga. solen, våren och att min bror troligtvis kommer hem över en natt nästa vecka, OM jag ska låsa in honom i källaren (evil smile). Puss !

» Curly at the trial



Är så otroligt trött på mitt slitna hår som bara ligger där och ser allmänt tråkigt ut på huvudet. Så ikväll fick jag utlopp för min pigghet, drog en svängom med trestegstången som aldrig blev av heromdan, nu ikväll ist. Inte lika tråkigt när man kan se på big brother samtidigt men det tog ett helt program att locka håret..

Nöjd och belåten ska jag nu bege mig mot sängen. Dags att få tillbaka rätt dygnsrytm kanske om man ska palla med skolan. 8.45 imorn är det rättegång med skolan som gäller. Ska bli jävligt intressant faktiskt! Mer om de imorn. Godnatt !

» Mode show, vårens hårmode 2012


mb: Joe Yves Asmar, vinnare av årets frisör i sverige tror jag

Lediga från skolan idag, skön start! Men vi fick gå på modevisning för hår och styling på Arbis istället. Trevligt, kanske inte den roligaste showen för oss som inte va frisörer där men man lärde sig lite om styling och vi fick se en inblick i vad som är modernt i vår. Riktigt coola och vågade frisyrer många gånger. Mycket raka av och klippa kort, färga och ge effekter men även mycket volym och höga uppsättningar för oss med långt hår. Männens mode består ganska mycket, kortare sidor och mer hår i fronten. Snyggast när de har rakat på sidorna är om det är klippt på ett bra sätt så det blir fina övergångar och raka linjer och inte bara ta rakapparaten hemma och köra av. Sen var det även mycket, för både män och kvinnor, den "slickade stylen". Flätor är alltid hett och lockar och flätor tillsammans är jävligt snyggt i vår, gärna "fjärlis flätor" där du drar ut slingorna i flätan lite så de blir större.

De va typ så jag uppfattade det jag fick se ikväll.


» Vad är värst, att känna hat eller insé att man gjorde det i onödan?


Omskakande samtal på något vis. Ångestklumpen man samlat ihop de senaste halvåret känns numer som en sten som tumlar runt inom mig. Tankarna snurrar och jag blir yr. Så jävla mycket onödig tid spilld på att bara hata, trigga igång sig så hela grejen blir 20 gånger värre än vad den egentligen är. Det var ju bara en liten sketen fråga från början, uttalad på fel sätt, menad väl men mottagen ont. Hamnade i en dålig period i livet eller byttes bara intresset rent av ut och jag tyckte att det blev för mycket. Jag har aldrig haft problem med olikheter från mig hos folk innan, men kanske var det den drastiska förändringen hos någon jag redan kände som kom som en käftsmäll? Jag skulle satt mig ned och väntat ut yrseln istället för att slå tillbaka, och inte gjort det med dubbel kraft heller. Jag är redo att förlåta men är jag redo att bli förlåten ?

» Efter arton vintrar







» I don't hate anyone and no one have reasonable grounds to hate me


Nu blir det de obligatoriska badet med en kopp te och sen lägger jag in bilderna.

» Pizza med mycket svamp o flygplans krasch

Ligger i julias säng o väntar på att hon ska vakna, känns som de kan ta ett tag men sålänge är jag glad att hon har en iphone jag kan sysselsätta mig med. Gårkvällen blev klockren! Vi hade jävligt kul och jag är sjukt glad över att få träffat de gamla tjejgänget från jönsbergska igen :)

Vi spenderade flera timmar med ett kortspel olivia köpt åt julia i present, våghals.. Vet inte om många kört de men för er som inte har de så var de kort o gott typ sanning o konsikvens. Jag fick bl.a lukta på kroppsdelar man kanske inte föredrar under nästippen, ringa en pizzeria o be om en pizza med mycket svamp o själva pizzan va inte så viktig och toppen nådde jag nog när jag fick ringa till grand och be om ett rum att hyra för en timme, när de inte gick fick jag argumentera med att de faktiskt är tillåtet i tyskland och att vi inte skulle låta så mycket... Ja kände verkligen hur IQt hamnade på noll där ett tag, men kul vare ;)

Jävligt bra kväll med andra ord och ja känner att ja behövde verkligen de här. Bilder kommer under dagen.

» kaos mään

Jag ska vara hos julia om typ en timme och jag sitter i t-shirt och shorts...Kläder ska väljas, hår, smink och naglar ska fixas och de ända som känns bra för tillfället är att kaffet är underbart gott. Hjälp!

» Senaste vistelsen i Nyköping


Lånade annas finfina tröja, packade väskan och tog tåget mot trevligheter i den lilla staden nyköping.

På lördags kvällen bjöds det på festligheter. Måste tacka grymma manilla i min klass som gjorde något snyggt av min så fula sidecut innan den helgen. Sen får ja be om ursäkt för den överdrivna "klyft-bilden" jag var lite glá i hatten ;)

Festen fortsatte för mig men anna stannade hemma med sin man så jag lämnades i Millan och Malins händer, hamnade i någon stuga ute i snöovädret och såg film hos några grabbar, landade sedan äntligen i malins säng tidigt på morgonen.

Sen vet ni den där känslan man får när man sover någonstans där man aldrig sovit förut, man vaknar upp och undrar vart fan man är... Jag vaknade, huvudvärken var ett faktum och jag kollade mig yrt om i rummet och möts sedan av hennes katt som låg på min mage och stirrade på mig, OM jag blev rädd !

De va ungefär det som jag vill dela med mig av, sen har vi lite annat som är kul att garva åt men de delar jag bara med mina kära vänner ;)

» This ain't gonna work



Nu kör vi! Nya krafter är på gång, promenerat i skogen hela dan med mamma, pappa o vovven. Våren är verkligen på väg och helgen bjuder på festligheter. Vad har jag att tjuta över hörni !

Kvällens planer är just nu: Ett långt bad med inpackning, levande ljus, te och engelska boken. Sen ska jag fixa lite på rummet, måla naglarna och locka håret inför morgondagen. Trestegs lockar blir alltid finast när man sovit med dem när de gäller mitt hår annars kommer jag se ut som hagrid.

Imorn ska jag försöka hitta en date att ha med på stan, present ska inköpas och framåt kvällen åker de ny inköpta jeansen på och Julia ska firas inför sin 18 årsdag på måndag. Det blir tacos, bacardi och skratt med ett gammalt tjejgäng som jag inte träffat på länge och sen får vi se vad kvällen bjuder mer på. Tanken är att kameran ska med så jag flashar med lite fina bilder här på lördag :) Resterande tiden av helgen ska ägnas åt läxor och inget annat.

Puss så länge sötnosar!

» see ya


Som ni märker så är jag inte engagerad här för fem öre och jag orkar inte gå in på min blogg och känna att jag måste dutta in lite text som jag vet att jag själv aldrig skulle vilja läsa på någon annans blogg. Kameran ligger typ och dammar och så gör även jag så jag tar ett break här så får vi se när jag återkommer med något intressant, om jag gör de överhuvudtaget.

Ta hand om er !

» No idea !

Jag kunde se framför mig idag, solsken som la sig som en filt över norrköping, en kaffe i hand och skinnjackan på. Upp och ner för stadens gator, suktande efter fina kläder som inte existerar (finns inget snyggt på stan) med solglajjor och ett leende på läpparna. Jag sitter i mitt kök och har en hemsk hairday, solen har gått ner och skinnjackan känns ganska långt borta...

Vad gööööör man i norrköping helt seriöst ? Jag ställer samma fråga till alla vänner och alla svarar samma sak..
ingen aning!

» Vår?

Kenza bloggar om sommaren och sommarkläder, isen jag halkade på igår har smält så att baksidan av syrrans hus liknar en sjö i modellstorlek och termometern visar 13 grader. Vad är det jag ser, är våren på väg ? Idag ska jag ta mig fan ta på mig skinnjackan så får jag frysa till kvällen bäst jag vill.

Förövrigt har jag bara en enorm ångest över att inte ha några pengar, ett studiebidrag räcker verkligen ingenstans. Dags att ta tag i de där med jobbansökan kanske, usch va jobbigt allt blev helt plötsligt.

» Fixar inte de här själv, mot lisa

Nej jag får inget plugg gjort, rummet är iaf städat och jag har letat fram varenda litet träningsplagg ur alla hörn så det är klart. Men provet imorn bitti känns inte så lockande men det måste göras så jag beger mig mot den anisktsmask inkletade bruden på albrektsvägen och ber henne tvinga mig att göra läxan och sen knuffa mig ur sängen imornbitti. Fan vilket svin jag är, tjejen har ju äntligen lov :(

» Behöver förändring !!

Inköpslista:



Påfyllning.

Ett par riktiga bekväma löparbyxor


Och en ny kaffekopp..börjar bli lite tråkigt med de gamla. Den här var ju inte lite frän !

» boyfriend fit jeans 2.0


» beautiful sunday

Det bästa med att vara hemma själv är helt klart att ens egna musik får strömma ut ur tvn på högsta volym och fylla hela huset med annat än fågel läten.. blåbärssoppa och klädinspiration på det. Det blir en fin söndag idag!

» 2,2°

Sitter och försöker komma underfund med hur min morfar kan sitta typ 3-4 timmar varje morgon och lägga pasians när den går ut kanske en gång..så jävla frustrerande! Idag ska jag nog nörda framför datorn, kanske kolla en film och plugga. Städa mitt rum blev självklart inte gjort igår så de ska jag väll ta tag i med. Jävla jobbigt dedär med att ta tag i saker hörni....

» sköna ledighet!

Gör mig klar för en tripp på stan samt fika med Ida. Ska bli mysigt såhär i vinterkylan! Gårkvällen spenderades med lisa och erik i soffan på albrektsvägen. Ikväll vet jag inte vad som händer, jag har inget inplanerat och för min del gör det inget om det blir en hemma kväll med familjen. The bodyguard med whitney huston går ju ikväll och jag har lite plugg som ska göras. Vi får se helt enkelt, nu måste jag kila ! Puss.

» Hög mysfaktor


Känslan av att gå på en veckas lov imorgon är obeskrivlig. Valde dock att gå och göra ett prov på måndag morgon men det tar ju knappt en timme sen kan jag pusta ut ett tag! För tillfället så är det te, scones, levande ljus, relax skivan på och en bok i hand som ska roa mig den närmaste timmen. Oerhört gay och oerhört mysigt!

» Fråga Olle

Skönare människa får man leta efter, han gav verkligen den effekten att antingen

satt man och as garva eller smålog eller så lyfte man lite på brynet och gjorde ett aha uttryck.

Väldigt bra föreläsning :)


» Nice to be home

Kom hem med ett leende på läpparna efter en skoldag med bra provresultat och härlig hårvård. Vg på politik provet och mvg på arbetsmiljö och säkerhets provet, kompis de går bra nu! Veckan kommer rulla på i fortsatt bra riktning. Ledig från engelskan hela veckan vilket inkluderar sovmorgon på torsdag och att jag slutar tidigt på fredag. På onsdag har kungsgård kärlek och relations dag så Olle Waller kommer och har föreläsning, så jävla nice ! Han är grymt bra :)

Så livet rullar på hörni, hoppas ni har de bra med !

» timmar senare...

Sitter i skolan, de är så jävla tråkigt när man får håltimme, 2 timmar och 40 minuter har vi suttit snart och bara glott....Sen är det engelska i typ 3 timmar och sen äntligen tar jag och anna tåget till nyköping. Blir film och käk hos hennes kille sen drar vi till henne och sover. Imorn blir det upp tidigt för att dra till en skolan och plugga vid 12 och sen tar vi väll en fika på ett mysigt café i stan. Efter det blir det att dra hem och fixa sig och förkröka lite och sen vet man aldrig vart vi hamnar.

Ha en trevlig helg nu gubbar och tanter, puss !

» Svar på tal

Anonym ang. - vad händer i norrpan, inte ett piss

jo eller så går man på en klockren hemmafest och har roligt med sina vänner? Du verkar se ner väldigt mycket på folk som festar? Du skriver att du vill ut på krogen men vad är det för fel på de som festar på hemmafester innan de fyllt 18 och många som går ut tycker också det är roligare med hemmafester? Våga släppa loss lite skitsamma om man skämmer ut sig lite när man har roligt och skapar minnen? Skulle vilja veta lite hur du tänker där! :)


svar: Neeej, jag ser inte ned på de som går på hemmafester, fan de är ju de ända jag har upplevt och upplever och visst fan har man kul med ett härligt gäng. Säkert roligare än krogen många gånger, de är sant! Var mer en suckning åt hur vissa hemmafester går till av de lilla man får se från fb att dömma. Bitter som jag gärna är blir jag jävligt fördomsfull ibland och lackar ur på småfjortisar som aldrig växer upp när de skyltar om sina fester osv. på facebook. Jag tycker att det är så onödigt oavsett att man tänker att man skiter i andras åsikter så får man inget gott rykte liksom och ses kanske mer som den där ytliga fylle fjortisen än den där awesome personen man kanske är på insidan, vilket är lite synd man kan ju förlora lite på det. Men ja, var bara lite cranky ;)

Precis vad mina vänner säger till mig... släpp loss lite fia, oroa dig inte för så mycket. Vet inte riktigt varför jag är så tillbakadragen många gånger och inte vågar bjuda på mig själv. Har varit osäker i mig själv sedan jag gick i lågstadiet så de är ganska många års självkänsla att bygga upp men självklart sitter jag inte inne vaaaarje helg, faktiskt utan festar kanske en gång i månaden. Will regret it när jag växt upp men jag har så svårt att släppa spärren.

Där fick du/ni lite mer insikt i hur jag tänker :)

» leaving


Borde egentligen ligga i min säng just nu och sova ut med tanke på att jag ska vara pigg imorn då vi börjar morgonen med nagelmodeller som vi inte känner. Kan man ju inte sitta och gäspa liksom så de blir väll en kanna kaffe skulle jag tro.. Men jag måste packa till helgen så ingen sömn än. Blir en tripp till nyköping för lite hjälp med matte b plugg inför omprovsprövningen samt festande med härligt folk man inte träffat på ett tag :)

» why so much unnecessarily hate?
when there's so much more beautiful things as love


Varit en lugn dag på praktiken, gick hem till anna efteråt och nu har vi suttit här i hennes lilla lägenhet i timmar och myst med te (skriver man thé?) och pratat om allt och inget. Kollat på videor från terror attacken i oslo och hur fina meningsfulla tal som hölls. Med tårfyllda ögon blir man så otroligt tacksam för livet och kopplar bort alla materialistiska ting. Man har hälsan i behåll och otroligt fina och kärleksfulla vänner som finns vid ens sida, en kry familj och släkt. Varför tar man inte vara på det mer?

» Mange Bjuder Cover



» Smoothie i hela köket

Alltid lika spännande att se mammas suckande min när jag varit och ställt till det i köket som nuförtiden sker med allt jämnare mellanrum. Grejen är ju den att min bror lyckades ta sönder våran mixer i sommras. Vi hade en såndär frän, håll in i 3 sek sen är det klart. Han mixade ju allt möjligt utan att tänka efter så till slut gick det som det brukar gå när jonas lägger händerna på något.

I mitt fall så går inte saker sönder men det blir oftas extremt fel och kladdigt.. Står och blandar smoothie i matbredaren från 1800 kallt. Är klar och ska hälla i glaset, tänker inte på att kniven som snurrar där i ligger kvar och jag tappar ut den så den studsar omkring i hela köket. Oh att ta bort banan, yoghurt och hallon ur håret är inte det lättaste må jag säga... åh blir så trött på mig själv, igår hällde jag filmjölk i kaffet ? wtf!

» Kevin Murphy


Hemkommen från en intressant föreläsning/lektion om Kevin Murphys hårvårdsserie o produkter. Tyvärr fick man höra att vi började vid fel tid så jag missade den första viktiga timmen men jag får kolla in hemsidan och plugga ikapp. Hur som helst, grymma produkter av en riktigt kreativ frisör, ska bli kul att testa behandlingen i skolan sen.

På tal om skolan och mina praktiska ämnen så hade jag min första nagellektion med våran nya lärare herom dan och de ska bli sjukt kul att lära sig mer om nagelvård och gå in mer på djupet. Ska satsa på att se positivt på kursen och verkligen vilja lära mig mer så jag kan göra gesällbrevet sen och ha nagelvård i bagaget när jag ska ut i arbetslivet sen. Det är ju väldigt populärt med förlängningar osv.


» Sammanfattar helgen

En soffa. En ankispanki. o en liiiten liiiiten valpispalpis. = MYS


» Oh happy day !

Så jävla skönt med sovmorgon, kan ta det lungt och göra det jag ska utan att springa runt som en yr höna. Frukosten kan lägga sig i magen istället för att kastas ned i samband med att man springer till bussen. Btw, jag är så jävla duktig, från att ha druckit kaffe endast på morgonen till det här, grymt vilken förändring, man är såå mycket piggare o gladare :)


» soft.

Jag tror bestämt att vi kommer få en ny istid. Jag orkade inte ta mig hem igår heller så blev kvar hela dagen med syrran i hennes säng framför kassa filmer och med energidrickan i högsta hugg. Fick lite söndagsångest tills jag kom på att jag bara har en lektion imorn som börjar 12.00, så jävla skönt !

» vad händer i norrpan, inte ett piss

Gårkvällen spenderades i en enda stor skedning framför Hostel III som förövrigt var den sämsta skräckfilmen jag sett, värdelös! Lisa trottsade misstankarna om att någon skulle dra ned henne i tvättstugan och cyklade hemåt på röda faran och jag somnade gott i syrrans säng. Ganska mysigt !! Idag vet jag inte alls vad som händer, de blir väll krogen för dem som är 18 men vi andra lämnas åt slumpen... vad gör man i norrköping nuförtiden !? Man kanske super på en värdelös hemma fest och skämmer ut sig totalt..nej jusste då är man ju typ 13..oftast.

» Hjärter Dams Sista Sång ♥

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

» It's been a long long way and now i'm lost

 


» "All that boring stuff will be worth it in the end"

Fick en ledig dag ifrån praktiken, känns oerhört skönt. Fick sova ut längre än behövligt och ska sitta här i mina myskläder hela dan och ta tag i berget av plugg här brevid mig. En promenad med mamma och vovven är med inräknat sen ska jag väll hjälpa till med lite städning och annat tråkigt men behövligt.

» White trash beautiful