» Volume up, nu kör vi !

Old and nigger, fan va ja längtar till den perfekta brännan



Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Gotye – Somebody That I Used To Know
Axel Algmark – Kyss mig
Nicki Minaj – Starships - Explicit Version

» don't know whats gonna happen


Kvällens planer är för tillfället mycket oklara, antingen fortsätter jag att gå runt i myskläderna och laddar upp med lite behövligt plugg eller så blir det en relativt spontan suit up och jag får damma av bacardi flaskan... Vad som än händer så kommer jag vara helt död när jag gör de, för fan va trött jag är !

» French Manicure

Hatar att det bara är lillfinger nageln som vill växa.. men men, testade fransk manikyr på mig själv.

Gick inget vidare om man kollar i verkligheten, träna träna träna... !


» Gravity always wins

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide


» Dagens köp


Vila


Åhléns

» Skriver av mig

Hejhej ! Dagen har varit kaotisk till en början men slutade väldigt bra (är ju inte slut än men skoldagen). Somnade vid halv tio igår ungefär och vaknade upp 8 timmare senare inte alls så utvilad som jag borde, så jag blev sen som vanligt.

Får ett samtal av läraren som säger att vi har kundpass och inte tillräckligt med elever på plats. Så jag slängde mig på cykeln och va där på 15 minuter trots motvind. Slipper kund till en början (ville inte ha någon för att jag varit sjuk och tagit emot varje gång) men efter krångel sa jag att jag självklart kunde ställa upp så jag fick en kvinna jag haft i ettan och hon blev lika nöjd denna gång vilket kändes bra.

Sen var det skolans godaste mat, fisk o potatis, typ det enda som verkligen är gott. Sedan körde vi på engelska med "liu"-praktikanten, hans sista dag vilket var jävligt tråkigt men vi fick cola och kolla på engelsk stand up så vi satt och asgarvade hela lektionen, ganska soft endå.

Sen tog jag en tripp på stan med anna, kom hem med en tröja, ett linne och 2 nagellack som jag ska visa sen. Nöjd o belåten följde jag med anna till tåget och sen cyklade jag hem.

Nu sitter jag och har träningsvärk i magen från gårdagens idrott + dagens skrattanfall samt är helt slut efter att ha cyklat likt en buffel jagad av hyenor, jävligt snabbt alltså. Men hullet ska bort så jag mår prima med värken i hela kroppen, haha.

Oj, nu sätter vi punkt .

» Speciellt "bloggrum" på scandic hotell i stockholm, wtf?


Bild tagen från nevnarien.se


Länk till sidan HÄR

Hur coolt?

» Dagens tredje kopp kaffe avnjuts

till tonerna av bandet Seether, låten broken och funderingen - kan man cykla med 12 cm klackar ?

» En kväll ur min iphone HTC

Tärningar till naglar, snyggt till yatsy kvällen, om man nu har en så tråkig kväll ;)


städar av skorna och drömmer mig bort till sommaren


Tog tag i helvetet...


och gjorde en ommöblering


Plockade fram alla vårjackor


Snyggaste förvaringen till mina sladdar

till sist - undrade hur mina "bullar" ser ut, nu vet jag, dags för sängen, puss !

» Press the awesome picture and listen to the sound of awesomeness


Mycket jobb på praktiken, sjukt kul ! Älskar när de finns något att göra hela tiden. Slutade halv fem och tog då en sväng hem till anna för lite te och skitsnack, mucho mysigt, saknat den människan ! Nu är det ett snabbt ryck på rummet och sen plugg plugg plugg, ska nog börja på en ny skiss med för har blivit på rithumör igen. Får se om jag lyckas åstakomma något värt att trycka upp på en t-shirt/väska, en plan jag haft i mitt huvud länge. Ska få testa det på bildlektionen och jag sprudlar av idéer, så kuul ! Kreativitet får mig att känna mig mer levande..typ.

» Spark i röven

Jag vet inte hur många gånger jag skriver saker här som jag sitter och tänker på, som jag bara vill säga till mig själv för min egen del och sedan kommer jag på mig själv med.. ingen jävel vill läsa de här fia ! Så då loggar jag ut och går iväg för att sedan sätta mig här och skriva något skit igen. Jag vet inte vad som har hänt, brukade ju tycka att de här va kul. Brukade va bra på att skriva, nu är det typ en informationstext om mitt icke existerande välmående... Ja jag vet mina egan brister, jag påminner mig själv om dem oftare än vad som är hälsosamt.

Imorn har jag praktik, får se om jag är sådär superglad och ger er en dagens klädsel, ni vet ju inte ens hur jag ser ut nu förtiden om ni inte träffat mig ute.

» We always have a favorite

Lyssnar på sonata arctica och målar mina naglar, igen. Målar fan om dem varje dag nu förtiden, någon period jag kommit in i. Ser verkligen fram imot gelénagel perioden i trean!!

How ever, dagen gick segt fram och jag längtar till torsdag. My favorite teacher in english  is back with his irish accent and I will probably sit in my dreams thursday and friday..mm, haha, va töntig jag är men dagarna går segt och jag längtar till påsklovet...javet jag hur ju fan varit hemma en hel vecka men ja vill ha ledighet, hälsa och sol tillbaka. There's the difference!

» Domedagen är kommen...

Vi ska hålla ett tal i svenskan och jag måste verkligen prestera så bra som möjligt för att fixa kursen. Problem? Ja! Jag kan inte snacka inför folk, inte göra det bra iaf och vad fan ska jag babbla om? Det är valfritt ämne som gäller och jag har verkligen no idea om vad jag ska skriva/prata om. De här kommer gå åt helvete... Sist ja skrev uppsats i svenska gick de bra, nationella i 9an o ja fick mvg. Nu ska jag göra något liknande men öppna käften också, helvete !


» Back to school equals back to reality

Nahe de där gick ju inte så bra, get right back up on that horse !

» damn sickness


Igår ville min förkylning påpeka att de var inte riktigt dags att lämna sjuksängen än för att gå ut tunnklädd på kvällen o grilla, inte heller ville den ligga i drag o sola i bara shorts o linne igårmorse. Så vid 21 igår var jag hemma och såg på tv medans de andra festade vidare. Ganska skönt trotts allt, de skulle ju gå ut allihopa och jag hade endå dragit hem förr eller senare. Verkar som att den nya trenden är att gå ut innan man fyllt 18, kan ju va kul på sitt sätt men vafan har man att se fram imot på sin födelsedag då.

Inatt ställde man om klockan så nu kommer det kännas som att klockan är 5 när jag ska upp imorn, great när man gått upp 12 i en hel vecka! Men nu är det dags att ta tag i skolhelvetet. Har inte pluggat ett skit när jag varit hemma den här veckan, varför jag är så dum i huvvet vet jag inte men så ligger de till iaf...

» frukost på ballen

Blev inte att grilla igår, blev lite chill i angelicas lägenhet istället med lite cider och trevligt sällskap. Fram mot tolv skulle dom köra en spontan utgång så då promenerade jag till bussen och åkte hem till syrran. Vi låg och snacka skit till 3 eller något sen somnade vi som små grisar. Nu blir de lite ärenden sen ska jag hem och ta en dusch. Blir att grilla ikväll istället, mysigt som fan.
Vad tycker vi om vädret då, så jävla underbart, 32 tror jag termometern kom upp till förut som är placerad direkt i solen. Vi körde en frukost på ballen och man fick till och med lite färg, nu jävlar är de vår !

» diffrentcreations.tumblr.com


» Grill i kvällssolen


Grannarna bränner av sina gamla inkletade grillgaller och med fönstret upp tillåts jag att ta del av denna vårdoft som påminner lite om doften från elracket när du dödar en fluga, ungefär. Detta ger mig inga andra känslor än att våren snart är här på riktigt, så ikväll sminkar jag över mina sjuka ögon och klär mig varmt för lite grillchill med vänner och kanske en o annan öl i kvällssolen, underbart !

» C.U.T.E



» seven o'clock

Känns verkligen som att jag kastat bort en vecka av mitt liv, har tappat dyngsrytmen och vet inte alls vad jag gör av alla timmar på dagarna, inget verkligen ! Imorse fick jag iaf känna på att vakna vid sju igen.

Åsnan pappa hade jobbat natt men var absolut tvungen att putsa väggen intill mitt rum så att han kan måla den väggen när han vaknar sen. Jamenar WTF, vem putsar en vägg 7.00 på morgonen ? Okej de förvånar mig inte att han gjört men fan va hemskt det var, som om någon sandpapprar (?) en bräda vid ditt öra när du sover. Usch !

Nu ska jag leta efter en perfekt kjol..

» Presentkort





Solen lyser även idag och graderna stiger och stiger, verkar som att väderprognoserna för en gångs skull stämmer och jag sitter inne med troligtvis en halsfluss, yey ! Därför var jag lite busig och gick till mammas jobb för att hämta ut mitt presentkort som vi fick genom skolan när vi jobba på Hageby Centrum. Hundra spänn byttes ut mot ett par välbehövda o söta solglajjor samt en ny eyeliner. Den är lite b eftersom att det är HMs egna så den luktar typ tuschpenna men den funkar bra och man är stadig på hand, perfekt när du ska göra lite snygga vingar för att få till den där kattiga looken ;) Total värt för att stå och glo några timmar typ, nu ska jag dricka kaffe och pussa på min valpis. Puss !

» Have to have

Perfekta jeans jackan (tagen från blicks blogg i detta fall), vita o svarta converse, sminkborste från MUS (soft touch 114), concealer från MUS (cover all mix), pilotbrillor från H&M, ett rött nagellack där märket inte spelar någon större roll.


» About the hair

Bild: angelica blick

Angelica köpte sånna där hår mascaror ja skrev om heromdagen och satan va coolt det blev, nu blev man ännu mer sugen på att köpa och testa. But first thing to do with my hair - Klippa. På fredag ryker några välbehövda centimetrar hoppas jag på samt att jag ska klippa ur det lite så det inte är så jäkla tjockt. Eller om jag bara tar topparna ? Vi får se. En sak är dock säker, side cut - NEVER AGAIN !

» Skin skin som den sol du är

hittade en fruktansvärt gammal bild på mitt hår när de var kort, uppklippt och solblekt, ovant.


Solen skiner på som faen så vad passar inte bättre än lite vårstädning, allt passar bättre, men ibland måste man väll ägna sig åt lite sämre saker så de blir bättre..typ. Sen ska jag belöna mig själv med en promenad i solen med lite musik i lurarna. Imorn ska jag tamigfan gå till skolan men jag har lite problem med ett grupparbete så ja får sätta mig sen och plugga med, yey !

Welcome back to reality sistah.
Thanks!

» Tjernobyl dansen


Eftersom att jag inte har så mycket till liv inom dessa väggar, har ju inget annars heller så ni kan ju tänka er hur hemskt det i nuläget. How ever, målar om burkar och placera ut fåglar är min sysselsättning för tillfället till tonerna av du är så yeah yeah wow wow. Ni ska se mina dance moves. Lite sådär ryckigt som ett klockrent fall av den tragiska olyckan i tjernobyl 1986 - ja jag googlade det där, såklart jag inte kan datumet i huvvet...idiot ! Och där har vi även beviset på att jag blivit schizofren under de senaste dagarna, helvete ! Nu ska vi gå o dricka mer kaffe och bli höga på livet vi inte har, jag och jag.


» Kortet är laddat


Nu vill jag bara bli frisk...

» My my my it’s a beautiful world


All around is anger automatic guns
It’s death in large numbers no respect for women or our little ones
I tried talking to Jesus but He just put me on hold
Said He’d been swamped by calls this week
And He couldn’t shake His cold

» Went for a walk

Tog en liten promenad med mamma och vovven, de är ju nästan varmt ute.

Superskönt ! Speciellt när man bara sitter inne hela dagarna och andas in byggdamm.


» Above and below

Har fortfarande inget vettigt att säga då jag inget vettigt gör. Sitter lite här och där och gnäller medans pappa fixar övervåningen. De målar tak, väggar och byter golv så de är lite kaos här hemma. Men de blir nog fint i slutändan.. Just nu skulle jag vilja sitta under en blå himmel som omringar en sol, på ett ute café med en kaffe i hand.

Nahe, om man skulle ta måla sina naglar eller något annat stimulerande..pust.

» lookbook




» Det finns varierande knep

Köpte tyvärr ingen hairdonut när jag var på stan men de ska inköpas. Gillar att du kan göra en massa varierande frisyrer och få till en perfekt form på din "bulle" som jag kallat de sålänge ja kan minnas. Perfekt till din dåliga hairday!

 


» Atonement


Fortsätter natten med att dricka te från min nya kopp, mamma vet hur man piggar upp mig när jag är sjuk :) Samt kolla på några gamla filmer. Mysigt !

» They seem to like my sense of humor

Delar med mig av min dåliga humor på weheartit och 44 personer verkar ha lika dålig humor som jag när de kommer till den här bilden, me like ! Ni hittar till mina bilder och bilder jag tycker om på http://weheartit.com/diffrentcreations


» Dom lever, jag dör sakta

Brorsan går och tatuerar sig, även fast jag lyckades övertala honom till att vänta..eller ja, inte lyckades uppenbarligen. Men vad gör det, den blev snygg, jag fick veta det genom facebook och jag sitter fortfarande i min ensamhet, snorar och absolut utan tatuering. Försöker hitta saker att bli glad av istället för att negga ihop totalt, men sålänge hunden dricker vatten och spottar ut hälften på mina ben så tänker jag inte bli glad !

» Hey I heard you were a wild one oohIf I took you home, It'd be a home run


» Nej nu är jag fan inte glad

Tjena ! Idag är jag ledig men de spelar inte så jävla stor roll, hade endå vart hemma för jag har gått o blivit riktigt sjuk nu. Inte sängliggande men en irriterande förkylning som säkert kommer sitta i ett tag. Fan va hemskt det känns när man är sjuk, spelar ingen roll hur mycket man än duschar och gör sig fräsch, kroppen vill något annat...

Jag ängnar min tid åt big brother, elsas värld, bloggar och lite plugg idag. När jag blir frisk ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-dag sen ska jag sola, gå till frisören och bli allmänt fräsch ! Skit vecka!



bilder från ankis sköna tumblr: http://stillcountin.tumblr.com/

» woke up with an awful feeling

Blev en slapp kväll igår hemma hos erica. Tog igen några månaders snack eftersom att det var ett tag sen vi sågs. Sen kom jag hem runt tolv och däckade nästan på direkten. Vaknade upp idag, genom förkyld och hatar livet. Veckans planer är helt förstörda, ingen träning, kanske inte ens kan gå till skolan och inte ens till tandläkaren. Se där, då får man skjuta upp livet ytterligare och ägna sig åt någon dålig engelsk bok i soffan istället. HELVETE !

» In front of the african mask

En gammal outfit, tre dagar gamla lockar. Måste vara värsta mirakel moussen jag hade i håret, hehe.

» Clutch bag

Köpte även min första clutch. Kände att jag vill kosta på mig en som jag kan ha på fest osv. Känner på mig att det är påbörjan till en samling. 99 kr på H&M var ju ingenting. Det är ju mycket färg och kontraster i vår/sommar så den här blir jätte fin. Inte något överdrivet men endå en liten detalj att lägga märke till ;)


Jag som använder mycket svart tycker att det är snyggt att gå all in på detaljer istället. Kör på en mönstrad och färgad väska och gör en sminkning i samma färger. Eller en skrikig färg på väskan med kontrastfärgen på naglarna. Varför inte köra på lite extra uppmärksamhet med kanske en neon-rosa väska och några slingor i håret i samma färg som du gjort med en hårmascara eller något. Fantasin har inga gränser !

 


» Cornflower

Passade på att utöka mitt nagellacks förråd när jag ändå var på stan igår för att köpa Louise present. Blev ett efterlängtat klar/korn blått lack från H&M plus ett topp lack som gör lacken matta. Aldrig använt H&Ms lack tidigare men de dög för att kosta 40 spänn. Det matta lacket var dö fränt, coolt att du kan göra om vilket lack du vill i din samling till ett matt. Såg för länge sen att en tjej hade målat sina naglar svarta och sen gjort dem matta men behållit toppen på nageln blank, riktigt fränt !


» Where did the party go?

Gårdagen blev inte som planerat, förfesten blev själva festen, jävligt utdragen sådan och sen kom jag till Louise vid tolv när alla drog. Kanske skulle dragit dit själv en aning tidigare.. bra att tänka på till nästa gång ;)

Idag måste jag först hjälpa pappa med att lyfta upp dörrar och det nya golvet till övervåningen. De ska äntligen bli fint uppe hos oss på hallen och jonas rum är redan klart. Superskönt, blir en liknande känsla som när vi flyttade in, förnyelse i vardagen kunde ju inte komma mer lägligt !

Sen måste jag röja på mitt rum lite snabbt och sen beger jag mig mot Erica är tanken. Hörs under dagen !

» And I keep bleeding, keep keep bleeding

Blev att vara hemma hela dan från skolan, inte alls haft någon lust till att festa ikväll men nu börjar det ordna upp sig ska ni se. Känns så jävla fel att vara hemma o sen dra ut men de är ju skillnad på att vara sjuk o ha beväpnade indianer i den obefintliga vassen så att säga. Bakisdagen tycks också ha blivit planerad. Kör på en ta-ifatt-det-med-gamla-vänner-helg och beger mig mot eneby imorn för att snacka skit och låta den möjliga huvudvärken försvinna, ja tycker att det låter som en fin plan. Men nu till dagens planer då:

Möta upp Ida när hon slutat skolan för att sedan bege mig mot staden där kaffe ska drickas, present ska köpas och blekfis ska solas. På återseende mina vänner !

Här får ni en underbar låtlista tjejer i svåra tider:  No Strings Attached Period Mix




» Party like a rockstar

Svart blir aldrig tråkigt när du använde olika material och mönster. Om jag skulle få för mig att köpa en partyoutfit på gina till sommarn med dessa grymt snygga skor från bikbok så skulle det nog se ut såhär...

» Dålig morgon, men bra kväll?

Åt helvete med den här morgonen, åt helvete med hela jävla dan har jag lust att säga ! Varför ska man vara tjej för..ja pallar inte. Kunde inte ta mig upp ur sängen imorse så jag får skita i hela första lektionen nu som är på 4 timmar och gå på bara engelskan istället. Skönt kan man ju tänka men de är inte skönt när man ska försöka komma ikapp 4 timmars färglära, de är inte skönt när man ligger och krampar istället för att sova en skön sömn. HELVETE säger jag bara !!

Men jag får fan inte förstöra hela dan med deppighet, häller i mig två treo, gör en engelska uppsatts, drar sen till skolan, lämnar in skiten och hoppas den duger, drar till stan för att sola samt köpa present, hem och duscha o äta, packa väskan och dra till Lisa och Ronja för att föra,

för ikväll firar vi min barndomsvän Louise 18 årsdag, nu har vi känt varann i typ 15 år, sjukt !

» when i'm driving the streets of norrköpiiiing

Bild från när gabbi sminka mig på HC herom dan :)


Blev lager arbete på praktiken idag, riktigt skönt faktiskt och fick mycket gjort. Slutade 16.00 som vanligt så rörde jag mig hemåt. Hängde med och handla och sen fick jag testa att sitta bakom ratten för första gången, sjukt läskigt men kommer bli awesome sen när jag står där med körkortet i hand, om sisådär nått år eller två ;)

Imorn är det skola, sista lektionen är dock utbytt mot en "föreläsning" från make up store, ska bli intressant :)

» 5 dagars ledighet


Sådär, då börjar vardagen igen då. Mådde inte bra i fredags så var hemma från skolan, sen helg och sen studiedag måndag och tisdag, alltså har jag varit typ ledig i 5 dagar. Behövligt och jävligt skönt ! Sov hos anki fredag till lördag och sen sov jag hos lisa lördag tills idag.

Vi har haft lisas lägenhet för oss själva och det har kännts lite som att det var vår lägenhet vi delade på. Sjukt skönt när de inte är massa jobbiga föräldrar runt en hela tiden och man har fått vara självständig. Okej, jag lagade inte mat mer än skar sallad och jag städade och tvättade inte, haha. Men annars har det varit jävligt kul att "bo själv". Ser fram imot den dan jag bor själv och får göra allt själv och bestämma över mitt egna hem.

Dagarna har vi spenderat med att spatsera runt på norrköpings gator i det fina vädret. Löparskorna har varit på typ 24/7 så motion har man fått med, super skönt !

Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig till morgondagens praktik och sen äre big brother. Puss !

» This summer

Vill jag äga minst en klänning med längre släp, så jävla fint !

» Insperation

Idavendela.blogg.se

» Party rockers in the house tonight..

Drog till Lisa med Anki igår där även Ronja, Maria o Linn va. Party ekade i mitt huvud men när vi kom dit var det läsk, popcorn och mjukiskläder man såg.. jahapp. Men de blev en skön kväll och vi drog hem runt tolvslaget och sov. Får se vad som händer idag istället. För tillfället är det en bra film på trean vi sysselsätter oss med. Puss

» Then I went back to reality

Då har bror min återvänt till kallare breddgrader, självständighet och ett jävligt roligt liv uppe i åre...själv lämnas man kvar med irriterade föräldrar och en annan typ av självständighet. Allt har varit så jävla bra, varför i helvete ska då något negativt hända och vända allt till hus i helvete? Jag lyckades spilla cider på datan igår, den lite dyrare och mer betydelsefulla datorn också...Känns suveränt och pappas suckningar när han försöker fixa den gör ju knappast samvetet en gärning.

Hur som helst, nu är det typ 1,5 månad kvar till jonas kommer hem igen så hejdå-kramen var inte lika ansträngd denna gång. Lite mer - hare chill så ses vi snart! Vilket kändes oerhört bra och mer peppande än förra gången ;)

» Wuhu

Himlen är blå som en blekt sverige flagga, kaffet hade redan fyllt köket med dess aromer vid den första droppen och jag är överlycklig. Sj är försenade som vanligt så jag ska upp o fixa mig lite snabbt sen drar jag med pappa och rocky till resecentrum och hämtar hem min bror, fyfan va kul !

» he's coming home

Tiden springer iväg och det tackar jag för. Sitter hundvakt medans päronen är på jobbet och kim tränar, inte den roligaste tidsfördrivaren men min vovsing var väldigt lugn och mysig idag så han ligger mest och sover. Tog nyss en promenix och nu är det favoriten som gäller, relax skivan på och den otillåtna soffan är ledig, mys stund!

Imorgon när jag vaknar upp kommer jag vara lyckligare än jag varit på länge, Jonas kommer hem och är hemma till på fredag och jag är så jävla glad. Har längtat i typ 2 veckor nu, haha va barnsligt det låter men han åkte ju innan julafton någon gång så det var ett tag sedan jag fick träffa honom och det har varit så jäääävla tomt!

Och sen 12.00 imorn ska jag vara på skolan för att sedan ta bussen till UF-mässan i linköping. Ska bli ganska kul, skönt att göra lite annat.

» Dessa jävla osociala mobiler

Ännu en vän har gått in i skuggan.. Ja köpt en iPhone alltså, det positiva med de här är att jag kan utnyttja den på tråkiga lektioner som den här, pretty awesome iaf då :)


» Life is a tragedy full of joy


» Fint väder och godaste frukosten




random ur min mobil

» Lakers


» oth makes me cry


Legat och bölat som en gris till OTH, såg på avsnittet när Keith dör, uuuuuuuusch ! Haha man up, nu blir det käk och sen får vi se vad klockan blir, tror jag drar till syrran ikväll och kollar på när hon sitter med sin iphone, hmm låter stimulerande....

Puss !

» 3e mars 2012



Hjälpt pappa med att måla om jonas rum och nu blir det att fixa sig för att dra mot stan med lisa, puss !

» Skola, sola och nu plugg o chill samt mer därtill, hörs !