» 2011

27e november 2011 - Beautiful things
 
Vissa är rika på pengar, vissa livet eller kärleken.. för tillfället känner jag mig jävligt rik och mätt på bulldeg! Varför ska man alltid trycka i sig massa deg när man bakar, växer man någonsin ifrån det? Magen sväller upp till en ballong men man gör alltid samma misstag..eller är det bara jag, hehe. 

Bullarna kan bli de finaste någonsin och de är bakade med så mycket kärlek och hundhår..tappade en på golvet men de gjorde inget. Gned den lite lätt mot förklädet och la den på kanten, kim ska få den :)

Nu ska jag ta på mig jackan och dra mig mot syrran, satan vad jag saknat henne.

» Löshår

 
Hon är så jävla snygg, jag skulle inte gråta om jag fick hennes utseende.. Blir jävligt sugen på att skaffa löshår med, bara för att fylla ut liksom. Jag är den här tjejen som pratar en gång i veckan om hur jag ska göra om mitt hår, men aldrig vågar göra det. Jag tror sidecut febern sitter kvar.. Brunett eller blond, som det är nu eller med löshår...

» I'm alive

 
Jag lever, jag mår bra. Fredagens tripp till stockholm blev bra, lite segt att inte ha några pengar att bränna på mässan men jag fick lite inspiration i alla fall. Fick även se angelia blick, victoria törnegren, frida grahn, andreas wijk men tyvärr inte kenza för hon va där på lördagen, men fick se hennes pojkvän, hehe. Var dock för feg för att fotas med dem men det kändes lite muppigt ;) 
 
Sen var tanken att jag och Anna skulle se Magnus Betnér (!!!) i nyköping på fredagkvällen. Men det blev krångel med biljetterna så det blev aldrig så tyvärr.. Stannade dock i nyköping iaf till lördagkvällen. Då tog vi tåget tillbaka till Norrköping med Malin och Millan för att dra ut på krogen. Var på trappan bland alla universitetsstudenter, har aldrig varit där och det var kanske inget för mig men jag hade kul i alla fall ! 
 
Imorgon skulle jag till stockholm men jag skiter i det, lägger hellre pengarna på något annat. 
 
Så nu ska jag försöka fortsätta i rätt bana med rätt riktning, det vill säga plugg, träning och självklart vänner ! Puss.

» Box

 
Inspiration från weheartit
 

Taggar till dagens träning, boxpass. Är trött och stel men vill man vara fin så är det bara att lyfta arslet från soffan, slänga den där chokladkakan åt helvete och ge sig ut i spåret..så att säga. 

Min självdiciplin är värdelös och jag vet inte hur man skaffar en bättre, jag tror att man måste vilja tillräckligt mycket och hela tiden fokusera på målet. Nu när jag kommit igång ska jag skriva ner mitt första delmål, jag tror nog att man får en egokick för varje delmål man uppnår. Så är det nog med allt.

 
 
 

» Stockholm

Den kommande tiden verkar bli väldigt händelserik, på fredag åker jag iväg med klassen till stockholm på attityd mässan. http://attitudesthlm.com
 
Troligtvis kan även kvällen bjuda på trevligheter om saker går som man vill, mer om det då i sånna fall. Sen är det en tripp till stockholm på tisdag också för att besöka LCN, lcn är då företaget som säljer nagelprodukterna vi använder oss av i skolan. 
 
Så det är full rulle, kul att det händer lite på kungsgård för en gångs skull ! Den 6e åker vi troligtvis och jobbar i nyköping igen också, tredje året i rad nu. Uppdaterar mer om de här dagarna vartefter.

» Love my friends

Umgåtts med lisfis hela kvällen, det är sjukt vad lite sällskap av den människan kan göra en lycklig.
Mina vänner gör verkligen vardagen så mycket enklare, alla mina vänner !!
Jag uppskattar er varje sekund av varje timme !

» Namaste

 
Oh herre min gud...yoga är defenitivt INGET för mig, och inte Lisa heller såg det ut som. Tur att jag drog till ingelsta innan med min bror och körde lite kondition och ben så att man fick ut någon form av träning från den här dan. Har testat på lite striktare matrutiner idag med, det här med lchf enligt katrin zytomierska kan ju bli ganska intressant !
 
 

» Tappar du också motivationen

Jag älskar känslan efter ett träningspass, för då vet jag att jag gjort något bra, men också att det är över. Känslan man får inför ett träningspass därimot, eller känslan man inte får skulle man väll kunna säga, den vinner allt för ofta.
 
Det är väll självklart att inget händer om du inte skapar en rutin, om du inte pressar dig själv till att lyfta tyngre vikter, hålla ut längre i plankan eller rent av bara ta dig till gymmet. Detta försöker jag intala mig själv hela tiden, ändå är det många gånger man inte "orkar" träna fast man vet ju att skulle man ta sig dit skulle man bli piggare och må bättre.

 
Här har ni 9 tips för ökad träningsinspiration som jag hittade i friskis träningstidning:
 
1. Hitta din anlednning till att träna. Ytligt utseendemässigt eller hälsomässigt spelar ingen roll - det är din träningsgnista.
2. Testa tills du hittar den träningsform som du verkligen tycker är rolig.
 
3. Sätt upp ett realistiskt mål. Planera själv eller ta hjälp med hur du ska lägga upp träningen för att kunna nå målet. Det ska vara en utmaning men ändå nåbart. Sätt även upp delmål.
 
4. Följ träningsplanen strikt utan att förhandla om du orkar just idag.
 
 
5. Starta lungt. En allt för tuff start kan leda till att du tröttnar snabbt. (Här känner nog många igen sig)
 
6. Gör din plan synlig. Sätt upp den på kylskåpet, skriv in passen i almanackan. 
 
 
7. Lär dig känna igen dina ursäkter och hitta ett sätt att komma runt dem. Pränta in i minnet hur härligt det känns efter ett pass och plocka fram den känslan de dagar du är på väg att skippa träningspasset. 
 
8. Tänk "minsta möjliga motstånd". Boka pass, packa träningsväskan och kolla busstiderna så att inte glömda skor eller missad buss kommer emllan dig och träningen.
 
9. Hitta det som gör träningen lättare för just dig. Det kan vara en träningskompis eller vetskapen att du får någon form av belöning efteråt. 
 
 
 

» @ espresso house

 
Godmorgon får man väll ändå säga innan klockan tolv. Då har man slutat skolan för dagen, iof kom jag 30 minuter innan lektionen sluta men endå. Sitter för tillfället på espresso med anna och tar ikapp lite kvalitetstid. Hon har flyttat hem till nyköping på heltid så de blir inget häng efter skolan längre på samma sätt. Är inne på andra koppen kaffe just nu och samtalsämnet är Jonas Gardells "torka aldrig tårar utan handskar".. har ni inte sett dokumentären så har ni två dagar på er HÄR att kolla. Det är en sjukt bra historia så kolla eller läs boken eller vad som helst. 
 
Annars sitter jag och taggar inför kvällens yogapass, och otaggar inför allt jävla plugg jag har att göra idag, men sånt är livet. Nahe nu ska vi snart röra oss mot tågstationen, tog visst 1 timme att skriva det här inlägget. 
 
 

» Vill bara säga att du ligger mig varmt om hjärtat

Jag älskar dig vännen ♥

» ♥

Darin – Astrologen
Darin – Stockholm
 

» Progress

Jag har börjat utmana mig själv inom träningen genom att välja pass jag inte förut vågat gå på, tränar mycket olika pass så att jag kör igenom hela kroppen och inte bara samma gamla vanliga för att "jag kan dem".
 
Idag var det jympa medel, imorn är det spinning bas som ett härligt avslut på helgen och på måndag kör vi yoga som en avslappnande start inför den nya veckan, har dock en känsla av att ja o lisa kommer garva ihjäl oss genom hela passet men de ska fan bli kul att testa.
 
Sen på torsdag blir det box, var jätte länge sen jag körde det men de är så jäävla kul, och sjukt jobbigt !! 
 
Ska införskaffa mig en pilatesboll också och börja med lite hemträning, fun as hell

» Morning workout

 
Var helt död igår efter praktiken, var en väldigt kort dag dock mellan 12.15 och 16.00 men oavsett så känns det verkligen i fötter och ben när man har stått upp konstant i typ 4 timmar. Nästa fredag blir det från 9.00 till 16.00.. "im gonna diiiiiie" som gunilla hade uttryckt det. 
 
Därför fick det bli soffan för mig igår och sen somnade jag nog innan tolv. Den här lördagen startade jag med en runda till gymmet med lisa, sjukt skönt ! Ska fortsätta den med att plugga, tvätta och sen ska jag åka till Julia ett tag och ta det lungt :)
 
 

» Praktik dag 1

Äntligeeen har jag skaffat praktikplats ! Fyfan vad skönt. På ett ställe jag kan tänka mig att vara på också, underbart !

» Var den sista twilight filmen bra?

 
No doubt about that ! Se den!!

» Dance your ass off

Precis landat i sängen och skulle nästan vilja somna på direkten, har kört ett danspass med lisa nu på kvällen och jag är helt slut i kroppen. Från att ha tränat nada den senaste tiden till att kötta tre kvällar i rad, nya pass och nya muskler dessutom, tar verkligen död på mig... Men de är sjukt kul, och imorgon är inget undantag.
 
Kan dock inte gå och lägga mig än för kvart över nio är det äntligen dags för sista twilight filmen, underbart. De firar vi in med sovmorgon imorn ! Nu är det kaffe dax, hur irriterande om man skulle däcka på filmen ? 
 
 

» Julklapp tack



» Core

 
Dagen har inte varit så ansträngande men den har varit lång så ögonlocken vill inget annat än slutas. Men jag SKA träna ikväll så har pillat i mig lite käk och tagit en kopp kaffe nu så jag hoppas att jag ska piggna till så småningom. Det blir core pass med lisa ikväll, har aldrig kört core förut men de är ju riktigt bra träning så om det känns givande ikväll kommer det garanterat bli fler gånger, kanske en rutin ?
 
Efter gymmet sover jag hos min plutt så att jag kommer upp ordentligt till skolan. Hon bor ju med gångavstånd till kungsgård så det är riktigt skönt när man kan sova hos henne och slippa busstiderna ! 

» The muscles that don't exist

 
Ååååh så skööönt ! Back on track och jag är här för att stanna ! Skivstång 40 minuter, spinning 30 med min Lisfis - I'm dead. Men fan vad bra det känns, man har inte kämpat tillräckligt förens man spyr har jag hört folk säga...Lämnar den punkten där, hehe. Hoppas att jag sover som en stock inatt och kommer upp utvilad till skolan imorgon. Det är projektarbete i make up på schemat och dagen avslutas med samhäll. Vi skulle tydligen vara "lekfulla" imorn på samhällslektionen, får se vad som menas med det. Jag vet bara att jag kommer ha en enorm smärta i hela kroppen men jag ska se det positivt. Taggar även till Breaking Dawn part II på onsdag med bestisfestis, det här ser ut att bli en bra vecka ! Fan jag är speedad !

» Godkänd

Jag försöker överleva skolan och tar en dag i taget men jag skulle ju mer än gärna bara hoppa fram till studentveckan istället. Idag blev jag klar med min ig kompletering i svenska, sjuukt skönt, verkligen en sten som släppte från bröstet. Detta firar vi med att somna efter skolan, vakna upp med huvudvärk och snart åka till gymmet. Living on the edge.. 

» Notes from the smart kid

JAG.ORKAR.INTE.PLUGGA.
JAG.HATAR.SAMHÄLL.B.!!!!.
VARFÖR.KAN.MAN.INTE.BARA.FÖDAS.MED.INFORMATION.IST...

» Farsdag

Söndag. Farsdag. I min kära familj firar vi inte så mycket, eller alltså vi gör inte så stora grejer av traditioner utan lägger mest krut på julafton, midsommarafton och födelsedagar när det är någon speciell siffra. Jag tror mest att det är av ren lathet men jag störs inte eftersom att ja växt upp så, har dock vänner som tappar hakan när de hör att inte släkten samlas vid högtider och födelsedagar haha. Hur som helst, en fika blir det iaf hemma hos mormor och morfar, myssöndag !

» Så mycket bättre

De va visst Miss Li på smb ikväll, bra avsnitt. Ja tycker att grundaren
av de där programmet verkligen lyckats ! Men nu är det film och sen
ska jag sova för är riktigt trött ikväll ! Imorgon är det plugg som gäller.

» Slapp helg

Igår ringde min andra halva som hon så fint kallas av familjen, och sa att hon var ledig i helgen. Så hängde med Anki och hennes far på basketmatch. Lame match men de va kul att komma ut och göra något för omväxlingens skull. Sen chillade vi resten av kvällen och idag har vi gjort detsamma, "julfikat" och tagit ikapp lite snack.
 
Men nu börjar Så mycket bättre så jag ska röra mig ned mot resten av familjen, det är Magnus Ugglas vecka idag, kan inte bli annat än bra !
 
 
Todays insta: This is me, preparing for a diet ;) 

» Coffee

Nu blir det stan för en fika med Ida och Lidia, fika som i kaffe.

» Jag tar tillbaka mina fördomar och köper en bok

Jag har varit emot det här med dieter och bantning och hela tiden sakt att "de där är bara skit, så fort du återgår till dina vanliga matvanor går du upp allt igen och det är bara att äta rätt mat, rätt mängd och röra på sig".
 
Ah men gör jag något utav det där då ? Nae ! Har jag av egen erfarenhet testat typ LCHF som är så jävla "inne" nu och kan med handen på magen säga att det inte funkar för mig ? NAE ! Och gör man det hela till en livsstil och inte går tillbaka till sina gamla matvanor så behöver man ju inte ta sig an det problemet heller.
 
Jag har köpt en bok, och nu ska jag bevisa att de här inte är bara för att jag ska få gott samvete genom att ställa en dietbok att damma i bokhyllan. Utan jag ska testa på det här nu och det är ju typ 100% chans att man lyckas om man verkligen går in för det.
 
Det är LCHF och jag tycker inte att man borde räkna det till en bantningsdiet utan snarare en hälsosammare vardag. Mina föräldrar började med lchf och efter några månader och några vardagliga skogspromenader hade de gått ner 10 kg var. Detta efter att ha köpt Ulrika Davidssons bok och kommit till insikt med vad de ville. (Måste passa på att säga stor eloge till dem, de är fan knäppt att jag inte inspirerats tillräckligt mycket av dem för att ta tag i saken själv)
 
Det ser ju lite trevligt ut med färgglada råvaror och        Men jag tar hjälp av Katrin, ni vet den här sköna
den här Ulrika då med ett hälsosamt utseende som       kvinnan som dömde SATS för sin nya "modell".
står och smaskar på en tomat..                                    Haha, aja hur som helst, let's do this !
 
 
 
 

» Studentmössa beställd

Vem kommer ha den snyggaste studentmössan ? Fyfan vilken känsla att sätta på sig en mössa, sätta sig och designa den med sitt namn och sin klass som bevis på att man klarat även de tre sista åren av skolan, underbart ! Den kommer sitta fint på mitt blonda huvud sen i vår och kommer pryda min hylla med minnen och lycka resten av livet. Den enda som inte blev så lycklig var väll plånboken, ja päronens alltså ! Men de är det fan värt, once in a lifetime.

» 8e November

Underbart att tvätta håret imorse efter att varit hemma några dar och gått omkring i princip samma bulle hela tiden.. Har på mig en skjorta från lindex idag och så har jag lånat mammas halsband från min fasters butik b'chic :) 

» Äntligen !

 
Äntligen har mitt nagelkit kommit och det är dags att börja träna hemma. Förhoppningsvis utvecklas jag lite mer och lyckas ta gesällen sen i vår. It's fucking great !
 
Har hudlektion för tillfället, vi har fått testa på en lite bättre och "exklusivare" variant av peeling i form av en maskin som går ner mer på djupet. Det är typ vacuum och små kristaller som man jobbar över huden. 
 
Men nu slutar jag snart så ska återgå till lektionen, ska ner till skolan sen och testa studentmössa !! Fan vilken bra dag hörre ni ! 

» Intresserad av att köpa glitter till naglar/ make up ?

 
Alla bilder är deras härifrån
 
Några tjejer i min klass säljer nämnligen glitter i deras UF företag. Finns i alla färger du kan tänka dig och flera olika sorter. Du hittar dem på deras facebook sida: http://www.facebook.com/SparklingUF

» Snyggt, enkelt och funkar jämt

 
♥ Förbered dina naglar (ev.ta bort gammalt lack, fila till, peta ner nagelband)
 
♥ Lacka med ett underlack, det finns speciella lack för just basen men det funkar med ett vanligt genomskinligt lack, det har jag.
 
♥ Lacka sedan ett lager av önskad färg, jag valde vit som bas till mina silvernaglar.
 
♥ Låt torka och lacka sedan ett lager till, denna gång appilicerar du glitter med hjälp av en pensel, jag har en vanlig hobbypensel jag hittade i lådan. Ju fluffigare desto enklare att lägga på glittret, enligt mig själv.
 
♥ Låt naglarna va ett tag sedan ställer du dit över ett handfat, papper eller vad som och skakar bort de överflödiga glittret, klappa lite typ.
 
♥ Sedan tar du ett överlack, försök att lägga på ganska mycket. När det torkat kan du lägga på ett till lack om du tycker att det behövs.

» Hand och nagelvård i kylan

Anledningen till att du ska använda ett genomskinligt lack innan du använder ett färgat är för att det dels är lättare att ta bort lacket då, du gämnar ut underlaget för att få en så snygg och jämn yta som möjligt men också för att dina egna naglar inte ska missfärgas.
 
 
Här har ni ett praktexemplar på missfärgade och dåliga naglar. Ni ser att fria linjen som ska vara vit är mer gul/brun. Mina naglar blir såhär när jag inte har underlack men också när jag lackar mina naglar för ofta. Har även vitaminbrist så mina naglar är väldigt förstörda. 
 
Pekfingernageln ser lite extra misskött ut men det är för att jag haft en förlängning med tipp där som jag drog bort när den började lossna. Våran gelé vi använder i skolan kan inte lösas av aceton eller dylikt utan man måste fila ner den med en grov fil (100/100). Men jag äger ingen och så fort jag får lufthål i gelen är jag där och pillar eller biter... Man ska alltså INTE dra bort gelen för du förstör dina naglar jätte mycket och som ni ser drar ni bort flera skikt av era naglar och de blir jätte sköra. 
 
Mina bästa tips att ha som daglig rutin, framförallt nu i vinter, är att:
♥ Använda nagelbandscreme och/eller nagelolja som du lägger på nagelbanden och masserar in minst en gång om dan. Detta ger dig starkare och friskare naglar som håller och växer bättre.
 
♥ Använd handkräm också så slipper du torra och spruckna händer i vinter, det finns även peeling för dina händer om du vill göra en grundligare uppfrächning nån gång i veckan :)
 
♥ Och ska du lacka dina naglar så använd först ett baslack, vill du inte ha någon färg på dina naglar så är ett baslack endå bra om du vill hålla dina naglar starka. Finns även lack som är till för just detta, förstärka. De kan du hitta i vilken serie som helst, O.P.I till depend !
 
Vissa tycker att det är överflödigt att hålla på så mycket med sina händer och naglar och har man inte det intresset eller lust att lägga ut pengar på det så visst. Men det är något med den där känslan man får av frächa händer, och kom ihåg att ingen vill hålla hand med ett sandpapper, puss !

» 6e November

Tror att de här var från första dagen jag träffade bebisen,
älskar min plutt !
 
Ååh de ryktas om att två lektioner ställs in imorgon så jag slutar vid 12.10 istället för 16.00, superskönt ! Och på torsdag är det äntligen dags att prova studentmössan och förhoppningsvis har jag fått mitt nagelkit då med så den här veckan kommer bli superbra ! 

» Samma visa varje dag

 
Idag klädde jag mig i löpartights, svart stickad och homemade jeansväst. Här har ni lite anledningen, kära vänner, till varför jag inte lägger upp så mycket bilder på de jag har på mig till skolan, it's boring ! Men jag kan försöka anstränga mig lite mer, försöka.
 

» I can be a freak, every day of every week

 
Lite såhär blir ögonen när man stirrar på html koder i flera timmar. Nu ska jag dricka kaffe och kolla på film inför samhällslektionen imorn samt plugga lite grann. Usch har maaassor att göra men absolut inga krafter, sjukt jobbigt. Dagens fysiska ansträning = ingen... I'm so damn tired ! Somnade nästan på bussen när jag skulle hem imorse, hade blivit kul att gå från flygplatsen. 

» Quote

 

It’s not what I have been through in my life that defines who I am,

it’s how I got through it that has made me the person I am today


» This life is easy

Gammal bild
 
Försöker engagera mig i städningen jag påbörjat men det verkar inte komma nån vart. Är så jävla opepp på skolan imorn och ännu mer när man får sms från sin kära vän som säger att hennes lekteioner är inställda. Men jag har bara en lektion och sen ska jag till studion någon timme så jag ska inte klaga egentligen...
 
Men nu ger jag upp de här och går och lägger mig istället, godnatt miffon

» Hej skelögd

 
Ikväll är det party igen, vill egentligen bara sitta framför en film men vännerna säger nej och nån stans där inne känner jag också att mina extremt sexiga och varierande dance mooves måste få göra utlopp. Passar på att blogga lite snabbt medans nagellacket torkar men sen ska jag röra mig mot olivia för att festa med henne och Julia och sen är målet puls. Vi hörs imorgon, då måste jag ta tag i hundra saker meeen de är somsakt imorn, puss !

» Den här gången ska jag segra

Det här lovet har jag verkligen fuskat, som fan ! Det har varit utgång som inkluderat alkohol och cigg, kaffe på stan, småätande och absolut inga fasta måltider, vissa dagar har jag ätit ett mål om dagen, jag har skippat frukost, sovit till 12-13 tiden och den ända träningen jag fått är när jag gått till och från krogen i klackar...
 
Så nästa vecka tar jag tag i allt igen, studiebidraget är redan slut så jag kommer ändå inte ha råd att göra något på helger osv. Det är slut med fuskandet, småätandet och på helgerna är det sovmorgon till max 10.00. Daglig mortion är ett måste och det är all in som gäller ! Studentperioden närmar sig så jag har inte tid att vänta på något. Nu är det dags att bevisa för mig själv att det inte bara är snack och att jag sen ger upp efter en vecka, för hitills är det precis det jag gjort...
 
- One day you'll wake up and there won't be any more time to do the things you've always wanted.
  Do it now.