» Äntligen slutat ?

Back to reality, fortsätter att prestera bättre i skolan än förra året och har även inbokat tider i den så kallade studion så att jag kan ta tag i mina IG:n osv. Känns fruktansvärt skönt, det ända jag behöver bli bättre på nu är att komma i tid och ibland även komma till skolan över huvudtaget, jag är pinsamt skoltrött, mestadels pga vanlig trötthet men det ska bli ändring på det. Järntabletter ska införskaffas och jag ska sluta sova efter skolan. Har även slutat med en annan ovana nu, äntligen har jag fått mitt förnuft tillfånga och jag hoppas att jag är stark nog att fixa det den här gången. Men nu är det sömn som gäller ! 

» #familj.minnen.espresso

Ligger nu i soffan o myser inne i värmen medans kylan biter tag utomhus och sjön som var stilla är nu livligare. Det är så sjukt mysigt med de här helgerna och jag är alltid skeptisk till en början men ändå på söndagen känner man att helgen har varit helt perfekt, lung och välbehövd. Vin och goda trerätters. Kaffe och espresso omvartannat. Kubb och presentlek och sen prat om gamla minnen. Älskar kontrasten mellan skolans vardag med min generation och sen kommer man hit och allt handlar om familj och släkt. 
 
Men nästa helg har jag inget emot att umgås med syrran igen eller utgång, en helg om året räcker ;)

» Första dagen på tjej(släkt)träffen


» Let the music fill your room and do what you love

 

» Start fighting for fitness

 
Imorgon blir det gym efter skolan, ska bli mer seriös nu. Betalar inte 230 kr/månad för att träna 1 gång för de pengarna. Ska börja med en träningsdagbok, skriftlig för mig själv, så att jag får på papper min framgång och när jag ska kämpa på mer. Det kommer fan aldrig hända något om jag inte försöker komma in i rutinerna igen. 

» 24e september

3 månader kvar till julafton bara, var det inte sommar nyss? En månad med skinnjacka och sen är det dags för vinterjackan alltså ? Man fryser fan ihjäl när man gåt ut och något säger mig att de här kommer bli en riktigt jävla lång vinter... Men efter vintern är det vår och dags för student, jag tror att tiden kommer gå fortare så småningom, ibland känns de ju som att man bra hinner blinka och så är det fredag igen. 
 
How ever, nu ska jag till anki och hämta lite saker som jag lämnade där imorse och sedan ska jag hem och plugga, stilanalys står på schemat :)
 
 
 

» Tjejträff nästa helg

Cleaning my crib. I veckorna vill ja verkligen ut och festa men när det väl blir helg är jag så trött så jag orkar inte ta mig ur sängen. Skiter i att gå ut den här helgen med, hoppas på att syrran orkar ta sig hit i höstkylan istället ! Fyller i minnesluckor istället för att få dem ;) 
 
Nästa helg är det dags för den årliga tjejträffen med släkten, ska bli sjukt mysigt att få komma ut i skärgården och bara ta det lungt med mamma och dom, i år är det en liten 1 årig tjeja med också så de kommer nog bli supermysigt. En kopp kaffe med utsikt över skärgården på en ö där allt är tyst, precis så det ska vara ! 
 
 
 
Tidigare år
 

» Weekend

Sådär, då var det bara att vänta på ett samtal... jag absolut haaatar att fråga om praktikplats. Skönt med helg iaf, eller ja praktik imorgon kanske eller så ska jag till skolan och fixa praktik men sen är det ju helg. Kanske blir utgång imorgon, annars blir de en hemma helg igen, känner dock att de där gamla vinet jag har står och skräpar måste väck snart så jag hoppas att jag kan dra ut och stampa på stället i otakt till musiken ! :) 

» Fråga om praktik

Känner mig lite så här !!!

» Fruktansvärt avis !


Jessicas nya tatueringar

» Hell no !

Old drawing
 
Klar med ännu en uppgift som är inskickad, kompis de går bra nu ! Jag är bara så lat och trött jämt, därför saker aldrig blir gjorda men nu jävlar. Sista året, sista chansen att återställa allt jag gjort fel tidigare. Jag tar den istället för att skita i allt, med öppna armar och en jävla kämparglöd ! Någon krönikör eller författare kanske jag inte lyckas bli i framtiden, men inte heller ska jag bli något misslyckat IG barn som går runt med blicken i backen bärandes en uniform med texten "samhall" på vaden !

» Linköping

Fick bli en tripp till Linköping med Ida efter skolan, bort från stan i jakt på något fint. Jag hittade dock inget fint alls men jag fick umgås med min fina vän, så jag är nöjd i alla fall ! 
 
Imorgon är det en sån där tråkig dag igen, onsdagar...helvetes dagar vill jag kalla det ! Vi börjar med en lektion där vi har UF, sedan går vi över till GK timmen, en håltimme där du kan fortsätta med uf eller övriga studier som behöver bli klara. Alltså oftast en totalt värdelös timme som bara gör en segare ! Sen går vi över till religion med en morfar till lärare som pratar som om han läser en godnatt saga, sen lunch och sedan småföretagande..ännu mer UF. Det är verkligen en as seg dag men jag hoppas den blir mer värd när man väl har ett uf-företag sen.
 
 
 

» Catch up some quality time


30 minuter promenad och en påbörjan till muskelinfektion i smalbenen senare är jag nu ganska stolt. Nu är de slut på latheten, haha får se hur lång tid de tar innan jag är tillbaka i mitt gamla spår igen. 
 
Nu ska jag ner till stan och möta anna, ska dra förbi körskolan och kolla om de har öppet för synkoll, hoppas ja inte har något fel. Efter de ska jag till Lisa och ta ikapp lite kvalitetstid, vi har inte träffats och umgåtts sen min födelsedag så jag saknar henne sjukt mycket !
 
 

» Put on the music and walk away your anger

Sliter mig från OTH och drar mig ut på en lång pw, tänkte köra hela brånnesta och rambodal typ, en ganska bra bit. Eftersom att jag inte drar mig för att gå till gymmet själv så blir de hemma träning de dagar jag inte tar mig dit. 
 

» Studentkryssning 2013

Var väldigt skeptisk till den här studentkryssningen i början, de i min klass vill inte åka och jag kände bara att de va onödigt. Meen sen blev ja erbjuden att åka med Lisa och brudarna och då kändes de mer lockande, så jag tackade ja och biljetterna är bokade. Vet inte riktigt vad jag känner inför de just nu men de är ju inte förens i februari så jag hinner bli taggad. Man tar ju bara studenten en gång så må de bära eller brista typ. Fylla på en båt kan ju kanske bli kul..typ. Knullbåt har jag hört att de kallas, känns ju inte mindre dräggigt...
 
Äsch. Just nu ska all fokus läggas på viktigare saker. Körkort, plugg, praktik och träning.

» It's about doing what you want

Ja fotar aldrig längre.. måste ta tag i mina intressen känner jag. Plugga lite i fotoboken mellan varven. 
 
Tänkte ta en svängom med locktången inför morgondagen, då slipper jag göra något imornbitti är tanken. Har som vanligt på måndagar bara samhäll imorn och sen kan jag gå hem så jag är ju lagom road att gå upp 6.00 för att gå en lektion som slutar halv tio.. Men sånt är livet. Nu måste jag ta hand om min sista maskin tvätt och sen ska jag väll lägga mig framför någon gammal film. 

» Brun toning

Funderar starkt på en brun toning nu till hösten, nån gång måste ju vara den första. Frågan är ju bara om man hinner bli blond till studenten igen... Och senaste jag testade något vågat slutade det med att jag raka halva huvvet och gick med hår-ångest de kommande året. Hmm what to do, skulle man passa i en brunare ton tro ?
 




» Väntan

Beställde en jackjävel ifrån hm för ett tag sen och tyckte att de va seg leverans, och mer väntan lär de bli när man loggar in och ser detta:
 
 
 
Det är en månad kvar, sen när behövde man vänta en hel månad på något man köpt över internet ? Hinner ju byta till vinterjacka innan dess.
 
Är så otroligt trött på min skinnjacka ja har nu, nitarna på ryggen ramlar bort och håret fastnar i de få som finns kvar. Plus att jag blev biten av en hund utanför en affär herom dan som slet upp ett hål i armen på den, så den är skit ful ! Men aja, den som väntar på något gott...
 
 

» Myggjakt

Jag hade inte velat va den där myggan alltså, galen tjej !
 
Haft en as mysig kväll hos erica, käkat lite o sätt film. Tar bussen hem om en timme typ och då blir de film och sen sova. Är sjukt trött som vanligt. Imorn får bli en städdag och slappdag inför skolhelvetet, suck !

» Mot eneby

Här har vi tjejen som häller tvättmedel där de ska va sköljmedel och tvärtom... Hur fan lyckas man ? Efter många timmars väntan för min stackars vän är jag äntligen klar och ska åka mot eneby. Tur att hon känner mig sen långt innan så mina sena ankomster inte kommer som en chock ;) Men jag tvättade och diskade faktiskt så de var för en god saks skull. Hörs sen !!

» Höstdag

Hade mysigt altanhäng med syrran under morgonen i höst solen. Jag älskar fina höstdagar, hoppas löven faller snart så de blir fina höstfärger ute, då är de ju sjukt mysigt att gå ut och gå och andas in den friska luften. ÅH vad jag börjar bli pensionärsaktig...
 
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag ta mig ut till Erica. Var ett bra tag sen, vi får se vad vi hittar på!
 
 

» Kurt cobain

Idag är jag fruktansvärt het i brorsans mössa pga. den där looken då de sur ut som du doppat huvvet i olja, kurt cobain nivet. Antingen är man mössmänniska eller inte, jag är det då inte iaf ! Nu ska ja möta syrran.

» Love this picture

Tog den här på kolmården förra helgen, synd att jag inte hade bättre zoom på min kamera men jag är endå nöjd. Så jävla snyggt med vattenfallet och hur tigern speglas i vattnet och ja, bra bild helt enkelt. 

» That's one hell of a cute giraffe

Då var det fredag ! Jag vet inte om den här veckan har gått jätte fort eller jätte sakta men det kändes som att skoldagarna aldrig tog slut men att de var igår jag sprang runt med syrran och kolla på bajsande får. 
 
Hur som helst så ska den här dagen ägnas åt att städa mitt rum nu på morgonen och sen ska jag gå till ett ställe och ansöka om praktikplats. Efter det ska jag ta en fika med Ida och vara lite blogg-hjälp och fixa hennes design. 
 
Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, tror det är ff hos mig som vanligt så ska väll bjuda över syrran på film och choklad i vanlig ordning. Annars är soffhäng med brorsan också ganska lockande, det var ett tag sen. Bäst att passa på innan han hittar lägenhet och flyr sitt lilla pojkrum, hehe. 
 
Jaaavet, jag är bland de sötaste man kan skåda

» Lazy days

Efter skolan hängde jag med syrran till the tattoo studio för att vara lite moraliskt stöd, stå där och grina illa framför henne, jag kan inte föreställa mig smärtan. Men de här var hennes andra så det såg ut att vara a piece of cake. Fint blev de hur som helst ! Jag vill med göra snart, jag ska göra ! så fort jag är säker på vad jag vill ha för något, hehe.
 
Efter det åkte jag hem och sedan dess har jag legat och degat i sängen. Jag är verkligen helt slut om dagarna och de händer aldrig något, blir nog att dra ut i helgen för de här börjar bli segt. 

» Färgad gelé

Bilden blir lite dålig under lampan, men har nagellektion och de är så jävla kul. Man blir verkligen bättre och bättre för varje gång man gör en nagel och jag längtar tills man blir så duktig så man kan ta emot kunder. Har precis gjort en vanlig förstärkning men snart ska vi testa med färgad gelé, spännande ;) Jag ska försöka visa lite mer av vad vi gör i skolan nu när jag kan lägga in bilder och sånt på datan på direkten. Om jag blir nöjd med nageln vi ska göra i färgad gelé sen kan jag lägga upp den sen kanske. 

» Fighting for peace is like fucking for virginity

Idag drog jag på mig favorit t-shirten och kände mig allmänt cool
 
Sitter för tillfället på campus och hjälper anna lite med att designa en blogg till hennes PA. Kul att man kan hjälpa till med lite kunskaper man har ;) Skoldagen har annars varit ganska seg men den har endå gått bra. Började skriva en krönika och avslutade den innan lektionen var slut. Hur ofta händer det att fia gör klart ett arbete och skickar in på lektionen? Men de va bara en krönika så ganska enkelt för mig att göra som är bloggtönt, but still, proud as a donkey ! 

» Hur lyckas man ?

Man känner verkligen att man är en lyckad människa när man igår lyckas försova sig och missa skolfoto och idag försova sig och missa spexfotot.. Jag är verkligen helt slut i kroppen och de här viruset som jag gått och burit på i 3 veckor vägrar ge sig. Går som en levande zombie hela tiden och inget blir gjort, fan !

Det skulle inte förvåna mig om jag skulle missa min egen student.


» Spexfoto

Har haft en hemsk dag, så jävla as jobbig att det inte ens är värt att skriva om den så jag lämnar de där och ser istället fram emot...morgondagens spexfoto ? Ska bli ganska kul faktiskt och av facebook att dömma så verkar de flesta tjejerna gå all in för vårat tema, och de är ju kul ! Jag själv har degat framför två filmer nu på eftermiddagen istället för att faktiskt ta tag i det jag borde så jag får helt enkelt slänga ihop något impulsivt imorgon bitti till fotot. De är inte så svårt tema, svårare att misslyckas än lyckas faktiskt ! 
 
Här är föresten mina nya höstskor som jag har gett en fin plats i skosamlingen. De var totalt onödigt köp ekonomiskt men jag älskar dem och kommer använda dem all the time så I don't give a fuck. Har även beställt en grej från hm som förhoppningsvis kommer någon dag i veckan. Även den totalt onödig egentligen men mamma betalar och jag är glad ! 

» Nasty timon


Fia fort fota, dom bråkar !

O no they don't...

...

.....  .... .. .

Yeah !!
Exhausted  
 

» Chillin in ma bed

Dricker mitt kaffe, lyssnar på musik och kollar igenom lite bilder. Snart ska en samhälls uppgift göras klar och sen ska jag leta fram något att ha på mig till imorn. Ska ta mitt sista klassfoto, kanske någonsin, och jag har aldrig sett bra ut de tidigare åren så vi får se hur det blir. 

» Bitter kyla

 
Nu är det verkligen höst ute. Te skafferiet uppdateras och böckerna lägger jag i en hög brevid sängen istället för att ha dem som dammföremål i bokhyllan. Cykelturerna till och från skolan har redan blivit en pina och vi är bara i  början av september. Fick dra på mig vinterjackan när jag skulle cykla hem från anki förut, vad är de här ?

» Utgång vs. hemmakväll

Haft en sjukt mysig dag med syrran på kolmården, fruktansvärt barnslig kände man sig och de var verkligen som att man var liten igen. Har fotat lite så kanske slänger upp några bilder när jag orkar sen. 
 
Annars var tanken att det skulle bli utgång ikväll men de är knapert i plånkan och huvudvärken vägrar släppa. Så de fick bli myskväll istället, ganska nice de också ! 

» Häng med syster idag, varglunch imorn

Blev en sväng på stan tidigare idag med Ida, hittade ett par höst skor som jag älskar. Super sköna o fina. Sen typ vid halv nio tiden förut åkte jag till syrran så ska sova här inatt. Imorgon ska vi till kolmården och bli småbarn igen, myyysigt ! Bra tidsfördriv när man är sjuk, hehe. Sen vet jag inte om det blir utgång men jag tror inte det, är jävligt seg och pengarna är så gott som slut. How ever, idag tv mys, imorn djurpark - underbara kontraster.

» Wet willy



Han har så dålig humor, wet willy går ju alltid hem hos andra ?

» It's friday, friday

Idag har jag kanel i mitt kaffe, it's like christmas in a cup och jag får cravings efter snögubbar, mysljus och högläsning ur bibeln... 
 
putting on lite make up so that jag can be even more sexigare...

» Nails

Gammal bild, saknar att ha mina egna naglar sådär långa :(
 
Kom hem för en stund sen från skolan. Det var som jag nämnde igår naglar på schemat och jag har för andra gången testat att lägga nagelförstärkning med gelé. Går ju inte sådär skit bra nu i början men man kan ju inte var proffs redan från start, för satan vad svårt det är ! Men kul, har fått diplom idag med på att jag faktiskt genomgår den här utbildning inför att bli en diplomerad nagelteraput, fräänt ! 

» School fuck me up



Inser nu hur jävla mycket jag kommer ha i skolan det sista året, mer tack vare mitt ointresse och noll engagemang  från förra året men de är konsikvenser man får ta. Självklart borde det inte bli så men jag har satt mig själv i skiten så jag ska verkligen inte klaga utan det är bara att kämpa. 

Jag hoppas att mina praktiska ämnen underlättar lite så det inte bara känns som en belastning. Imorgon har vi naglar och redan förra veckan när jag var sjuk kom vi igång med gelé. Jag är så enormt taggad ! Till och med teorin i de ämnerna är roliga så de känns väldigt bra.
 
Måste bara bli lite piggare i skolan för man märker verkligen skillnaden på om man äter rätt samt tränar och om man är ganska fysiskt oaktiv och äter osunt, som jag gör nu. Så de ska bli en ändring på det igen, är ju fortfarande medlem på friskis så jag har det serverat på ett fat. Måste bara sträcka mig från soffan och ta upp kortet. 
 
Men som sagt kämpigt lär det bli, med uf och allt vad det innebär nu med, suck...
 

» Chanel

Tio minuters skiss
 
 

» Jag har blivit kung på att blogga

Allt blev så mycket lättare med en fin dator, den liksom inspirerar än till att gå fram och sätta sig framför en tom ruta och fylla den med massa skit. Jag har aldrig en tanke när jag sätter mig här utan jag bara skriver för stunden, vilket resulterar i en kanske inte så intressant blogg..eller så kanske den blir helt jävla awesome och random? vad vet jag. 
 
Något jag därimot vet är att jag smittat ner min bästa vän, min bror och min mamma och jag kan inte påstå att jag känner mig sådär jätte älskad i deras närhet. Bacill-Fia.. Trots detta kan jag inte vara mer nöjd över att jag är på bättringsvägen själv, gud va skönt att komma ur soffan och åter få se civilisation, verkligen!
 

Du är bland det finaste jag har ! Bästa vän ♥

» Mot staden



Nu blir de förhoppningsvis lite shopping med min pluttis anki, annars är ju fönstershopping också ganska stimulerande ? Sedan tar jag en sväng till campus för lite plugghjälp av annsipannsi, awesome !

» Sånt som ingen ska se...

 

» Betrothal


Då satt vi i ett varsitt pippitält med en tunnel mellan varandra och levde ut livet i en fantasi med hjälp av dockor, mini människor som var perfekta samt gjorda av plast. Vi själva var inte perfekta, vi var ganska udda vänner faktiskt. Men det gjorde inget, de var snarare bra. Bättre än bäst och vi umgicks från morgon till kväll, varje dag, hela sommrarna. Du var äldre och min första förebild. Vi lyssnade på din musik och pratade om killar, som då betydde så mycket ! Vi spelade kort och du fick alltid lära mig samma spel varje sommar eftersom jag alltid glömde. Än idag har jag glömt, spelen alltså. Men minnerna glömmer jag inte i första taget, även fast varje morgon, dag och sommar inte längre är desamma. Killarna byts ut mot killen och nu behöver vi inte använda oss av spådomar längre, för du har funnit din och jag brast upp i ett leende följt av massa tankar. Vart i helvete tog tiden vägen, tiden då vi satt på den bruna filten och lyssna på musik, då vi hoppade mot vågorna och skrattade åt allt. Jag har ingen aning men vad som än hände och händer så är jag så jävla glad för det som var och minnerna ska jag tänka på för att alltid minnas kvar !

» Hantverksteknik

Vi har börjat gå igenom lite om stilpersonligheter och kroppspropotioner i skolan just nu, vilket är väldigt lärorikt och intressant. Målet är att vi ska kunna hjälpa en kund med ett klädval och göra både han/hon nöjd och än själv. Superbra att lära sig inför det här årets praktik.
 
Så imorgon har vi fått i läxa att ta med 5 plagg från våran garderob som vi tycker om men inte trivs i samt 3-5 plagg vi trivs i. Vet inte riktigt vad vi kommer få ut av den lektionen men de ska bli spännande ! 
 


 





 

» Snart frisk

Är otrolig tacksam över att vara ledig idag, har bara en lektion på måndagar och den är inställd, underbart ! men det kommer ju en morgondag och då måste jag verkligen till skolan. Var på vårdcentralen tidigare idag och det verkar vara slutspurten på en jobbig förkylning nu så troligtvis mår jag bättre inom kort, enligt proverna. Vilket kändes as bra, jag tror att jag är lite av en hypokondriker för jag tror alltid att jag mår sämre än vad jag faktiskt gör, haha. 
 
För tillfället är det kaffe och fönster shopping på nätet, jag vill ha allt men behöver inte ens hälften... Varför kan man inte vara rik. 
 
Greetings from two morons !

» Hall of fame

Ligger just nu i min säng och filosoferar över livet med min högra hand. 
Vet inte riktigt hur man gör det här med bloggning längre då jag inte skrivit på ett bra tag och allt bara blir helt fel så tänker inte ens göra ett tappert försök utan väljer att skriva som den kratta jag är. 
Med en matkoma som aldrig tycks ge med sig så ska vi väl krypa till kojs snart då jag har skola medans sjuklingen är ledig. 
That sneaky bastard. 
Nae, nu ska jag pilla fisen i örat eller något annat olämpligt. 
LOL.
 
En fin bild på mig och fisen med en bildkvalla liknande ingen annan.
För er som inte förstått det så var det här en gästbloggning.. (en usel sådan).

» Failed old drawing

Tänkte att jag skulle fortsätta på en gammal skiss men det känns nästan omöjligt när man ser hur värdelöst gjord den är...vet dock att det ligger lite arbete bakom så kan inte kasta den men den är helt...skev?

» Flightless bird

Försöker ta mig från soff stadiet och låtsas lite att jag är frisk, jag går runt och pillar lite här hemma. Städar och organiserar om, för att fördriva tiden men den tycks ändå stå still. Den bästa människan som finns för tillfället tog en vågad chans och kom hit igår kväll för att se film och hålla mig sällskap. Ankipanki knows how to be a good friend.
 
Tycker dock synd om stackarn som knappt fick någon sömn när jag hostade hela natten, det känns som att det bara blir värre och värre för tidigare har jag inte hållt mig vaken om nätterna men nu var det som att andas genom ett sugrör, det blev liksom vissel ljud för att strupen var för smal... Måste ta mig till vårdcentralen så att jag kan få ett läkarintyg också nu när jag är ifrån skolan så mycket, hatar verkligen de här !!!
 
Nahe, nu blir de kaffe. Tänkte fräsha till mig lite och gå bort till hc för att köpa en present till min bror. Varje gång jag frågar när jag ska få min present så har han "vad fick jag av dig då" som argument, men nu jävlar.