» 31e Januari 2013


 
Idag var en sån dag då jag inte ville lämna sängen. Kroppen, huvudet och orken sa ifrån och så fick de bli. Har gått runt som ett lik hela dagen. Imorgon ska jag dock hitta tillbaka till min existens, det är praktik som gäller så inga sura och trötta miner då inte ! I helgen ska jag ladda batterierna helt, har lust att stänga in mig hemma och vara ensamvarg heeela helgen. Måste tvätta och städa, plugga utav helvete, kanske läsa en bok istället för bloggar och skissa istället för att psyka ner mig i candy crush - vem fan uppfinner ett sånt spel ? Träning måste planeras in schemat också. Yep, no party for me this weekend, time to get back on track...

» Tiden förändras

Tryck på bilden för att lyssna på låten
 
Spenderade eftermiddagen hos Anna på campuset, så sjuukt mysigt. Vi ses nästan aldrig längre nu när hon flyttat tillbaka till nyköping, vill inte veta hur dålig kontakten kommer bli efter studenten ! Men vi har lovat varandra att ses så ofta vi kan sen, vi får se till att hålla det löftet. Man blev lite sentimental av att vara i studentlägenheten igen, så otroligt många minnen under de här 3 åren, mer än vad vi trodde. 

» Studentklänning check

Har nu sammanställt allt jag har kvar i skolan för tillfället...närmre 20 uppgifter, hej o hå självmord... Synd att man ska vara så värdelös när det kommer till att ta tag i saker. Meeen, dagens positiva -
 
Studentklänningen är beställd, simpel, billig och precis i min smak !
Åååh, nu ska jag hitta ett par fina klackar med, ja tänker korn blått eller grönt !

» Wedding hairstyles


Dagens tappra försök till bröllopsfrisyrer. Jag verkligen avskyr dockorna på skolan, så sjukt slitet och äckligt hår. De är till och med kala mitt på huvudet så de är svårt att få till en fin volym. Den här dockan var sönder preparerad med hårspray och skit så det blev verkligen inte bra. 
 
Den första var tänkt till ett strandbröllop på en yngrer tjej med en väldigt naturlig stilpersonlighet. Den andra var lite mer klassisk men fortfarande väldigt enkel och inte för "perfekt". 

» ♥


» Insta lately


» Work that ass of yours til its hard as stone

Försöker få lite energi, ska ta mig en dusch och lite käk sen bär de av till stadium outlet med min plutt för att utforska om de finns lite schyssta träningskläder. De märks att friskis fått allt fler medlemmar, alla pass blir ju fullbokade på direkten ! Får bli ett jympa medel pass idag och kanske en långpromenad ikväll. Vet inte vad jag gjort men har plötsligt tappat 4 kg och ligger nu under skamstrecket igen, skönt ! Vill tappa fyra till innan studentkryssningen, ett litet delmål, får se hur det blir med den saken ;) Inga onyttigheter den kommande tiden helt enkelt !  

» Try to calm your nerves

SOJA – Peace In A Time Of War
 
 

» Vad som snurrar i en 18 årig tjejs huvud, all the time !

Betyg, pluggrester, gesällprov x2, praktik, sommarjobb, körkort, student, bal, styling kunder, träning. 
Fixar jag allt det här 2013 så klarar jag det mesta !

» Protect your skin

Tänk på att skydda eran hy nu när kylan är galen i vårt avlånga land. En bra och återfuktande hudkräm innan du sminkar dig. Du behöver inte vara rädd för att använda lite extra täckande smink så här års, de hjälper till och skyddar din ömtåliga hy ! 
 

» Gammal frisyr

 
En simpel frisyr jag gjorde på en hårlektion i maj förra året. Dockorna på skolan är väldigt gamla så håret är inte de finaste men jag kan tänka mig att den här enkla skulle vara snygg i ett friskt hår. Kommer ihåg att jag blev ganska stolt när jag lyckades genomföra alla moment vi skulle göra då de stod flätor på schemat. Nu är det mycket svinrygg. Vi ska ha ett brudprov i mars, får öva som fasen tills dess samt hitta en modell, ja vill ha långhårs modell, ja tycker de är enklast.
 
Gud ni anar inte vilken prestations ångest jag har i skolan alltså, missar man en teori lektion så är det bara att läsa på men en praktisk lektion...ja ni förstår. 

» Prom

Det har varit ett jävla tjat om balen i min klass de senaste veckorna, helt klart det ledande samtalsämnet och jag har varit sååå trött på att lyssna. "Åååh kolla den här klänningen, eller den här" "ska jag ha den i blått eller grönt" o blablabla. Jag kände att jag inte skulle ångra mig om jag inte gick, de är ju bara speciellt i usa. Men när jag tänker efter så är jag nog den som skulle ångra mig om jag inte gick, de flesta går ju ett gäng brudar så varför inte ? Ett fint minne av gymnasietiden, inte för att de har varit den bästa tiden i mitt liv men man kan ju göra det bästa av det som varit. Och jag har ju gått och tänkt på frisyrer och klänningar, lite i smyg. 
 

» Today is a fucking good day

Bomber jacka från Lindex // Linne från Bikbok // Tights med dragkedjor från Bikbok // Klocka från Ur&penn
 
Gud man märker verkligen skillnad på humöret när solen skiner och när det är grått o trist, sjukt härligt att känna solen i fejjan när man väntar på bussen. Försöker blicka frammåt mot sommaren och allt som kommer hända då. 
 
Imorse vaknade jag två minuter innan klockan skulle ringa, gick raka vägen ner till frukost bordet och försökte få energi. Kom i tid och kände mig jävligt duktig, har haft en sån där "idag ser jag ganska bra ut" dag.
 
Att dagens lektion gick ut på att få vääärldens skönaste spa pedikyr är ju inte heller något att klaga på, gud jag rekomenderar verkligen att komma till oss och få sen sån ifall vi ska ta emot kunder senare, man känner sig så fräsch ! Jag vet att vi ska göra gelé förstärkning på tårna till sommaren iaf på varandra, super snyggt till studenten ! 
 
Åh jag låter så där fjolligt reklamig idag men jag mår fan lite bättre än de senaste dagarna och det behövs verkligen nu när livet är lite upp och ner. Puss

» Move it

 
Lisa tvingar med mig på träning, jag övertalar till endast gympa istället för spinning. Måste få en mjukstart nu efter förkylning, sen kan hon få köra med mig hur mycket hon vill för jag måste verkligen komma igång igen !

» Basic

 
 
49 kr gina tricot, kaaaaap

» Hey cutiepie

 
Dagen har spenderats hemma i en jävla depression tillsammans med panodil, kaffe och filtar. Hur kallt får det vara, hur värdelösa läkare finns de och hur arg får man va varje dag... Jag har sakt de förut och jag säger de igen, Lisa och Anki, jag lever ta mig fan för er asso, ni är de finaste jag har !! Nu ska jag pmsa vidare någon annan stans!

» Inredning

Sjukt trött på mitt rum nu, de är mörkt och har olika färger överallt. Så jävla trött på att de ser så "plottrigt" ut. Vill ha vitt överallt och lite svarta detaljer. Samt få mer förvaring så att man kan gömma undan allt skit. Nu är de som att komma in till en pojkflicka och så vill jag inte ha det. Stilrent och inspirationsfullt ska de va... Syrrans rum är fan perfektion, synd att hon inte har en blogg att visa upp de på...... !

» Something grey and something green

gina tricot, 129:-
 
En utav de två tröjorna jag köpte igår. Tog slut på presentkortet jag fick av min bror i julklapp, trodde inte att jag skulle hitta så mycket på gina men för 500 spänn har jag fyndat 5 plagg, jag är nöjd ! Super skönt att har förnyat garderoben lite. Jag längtar efter att få ha den här, shorts, brunbrända ben och sneakers !

» Forgive me fucktard for i have sinned

Fyfan vad jag har syndat den här helgen ! Vill inte veta hur mycket jag måste kämpa nu innan de är dags för studentkryssning...ja vet dock att inget händer av sig självt så de blir att boka in ett pass idag och inviga min nya sport bh. Skönt ! Men nu är det kaffe, pussa på vovven och lite andra måsten, hörs. 

» Sports bra

Eftersom att jag var blev sjuk förra helgen och haft den där jävla förkylningen i kroppen hela veckan så har jag inte velat gå och träna. Så i brist på fysisk sysselsättning muntrade jag upp mig själv med en ny sport bh, behövdes verkligen och den är lite roligare än en vanlig svart. Men i veckan vill jag nog dra igång igen annars händer de fan aldrig något. Fortfarande -2 kg genom att ha bytit kost men utan träning, ska bli kul att se hur fort jag ser resultat med en massa träning också.

» Forgotten

Här är två plagg jag glömt visa som jag köpte under mellandagsrean, kavajen är från gina och linnet bikbok !

» Black leather glitter baseball jacket

Haft en as bra dag på praktiken ! Så jävla skönt att man kommer in i det mer och mer. Jag sa att jag gärna ville lära mig kassan och de såg glatt överaskade ut så när rean har lagt sig så ska vi nog även ge mig den meriten, awesöme ! 
 
De är sjukt mycket rea på Lindex nu, halva reapriset så fyndade en nice jacka idag för 125 spänn. Inte alls dumt, inte för att jag behöver mer jackor men jag handlar nästan alla mina plagg på rean/ärver/snor ur mammas/kims/jonas garderober... Så jag vill inte påstå att jag köper saker i onödan ! Synd att man inte skiter pengar bara.

» Småsaker gör mig så jävla lycklig

När du fastnar för en låt som är gammal men ny för dig och låter den spelas på repeat
Den första chocken du får när du dyker i en sjö en sommar morgon
Årets första tur med båten

» Grattis älskling !

 
Jag vet inte vart tiden tog vägen, det är helt galet vi var ju nyss 13? Idag blir du 19 år och jag är så otroligt jävla tacksam över att få ha en så fin vän som jag har, så sjukt många härliga minnen och stunder som jag aldrig kommer glömma ! Möjligtvis när jag är 90 och dement men tills dess, ska vi skapa minnen och minnas allt vi gjort, sakt och skrattat åt. Gud jag älskar dig så otroligt jävla mycket Lisa ! Ett stort fet jävla grattis på din 19 årsdag !! Du är bland de finaste vi har på jorden, jag hoppas du vet det !

» Cheap monday

 

» I used to love this

Måste ta tag i inspirationen, hur var de nu - kaffe, musik och ett helvetes bra humör 

» Food


 
Jag lyssnar på tung musik, steker bacon och känner mig fruktansvärt maskulin.. skillnaden är subtil. Jag skulle gärna lägga upp en mobilbild på dagens lunch för att visa hur duktig jag är och hur bra det går för min lchf grej. Men jag har av egen erfarenhet sett att bilder på stekt mat ser ut som något man redan ätit och fått upp igen... Ni får helt enkelt lita på att mina kökskunskaper har förbättrats sen koka-ägg-i-40-minuter-och-fylla-hela-mellanvåningen-med-rök incidenten. 
 
Annars då? Jag mår bättre men inte bra så imorgon blir det skola för mig, idag blir det kureringsdag. Hoppas jag tillfrisknar fort för jag måste träna ! Puss

» Ibland är jag ju lycklig också

I want spring
 
Jag försöker kurera mig och bara tänka positivt men de är inte lätt. Insåg hur tråkigt de måste vara att titta in här och allt bara är skit jämt.. Mycket är skit, men inte allt ! Idag har jag till exempel ätit lax, sånt gör än ju ganska lycklig, jag har varit på ica vilket var jävligt skönt, plus att jag fick energidricka och det gör mig jävligt lycklig ! Och nu sitter jag och väntar på min inneboende. Vi ska snacka skit, dricka te och se på film, hur lycklig man blir av sånt vet ni ju redan!
 
Så ja, allt är inte skit. De känslor som är starkast är oftast de som trillar ut i text på bloggen. Jag måste lära mig att skilja på vad som känns bra att skriva och vad som känns bra att läsa..hehe. 
 

» Oh fuck this

Så förbannat jävla as irriterad ! Har blivit helt genom förkyld och de är sjukt vad meningslöst allt känns. Lördag och mina vänner är på krogen och har as kul...oh här sitter jag med en sprängande huvudvärk och lust att slå sönder något, tyck synd om mig när ni läser de här för de är ta mig fan jävligt synd om mig ! I alla fall i mitt tycke. Nu - badtime! 
 
 

» Only you can make it change

insta
 
Min fredag spenderas, för första gången på jävligt länge, ensam på mitt rum. När jag tänkte efter så var det ju jävligt länge sen jag va hemma en kväll o ägnade lite tid åt mig själv och jag är jävligt seg idag. Har haft praktik som vanligt på fredagar mellan 9-16..inte så mycket att klaga över men man är inte van vid att hålla i gång så länge. Men fan vad kul de va idag, man kunde hålla sig sysselsatt hela tiden och klockan sprang iväg, så vill jag att de ska vara jämt!
 
Tänkte ägna kvällen åt kaffe, musik och lite rensning på rummet. Avslutar som vanligt med någon bra film. Imorgon har jag lite plugg att gå igenom, så framöver är det bara vanliga vardagas rutiner som gäller men ska försöka blogga om lite roligheter. 

» Vad gör ni en fredag som denna ?

Jag tittar på när min vän tvättar sig, tummen upp!

» Ja tack



 
Romwe

» Så jävla trött på all skit

 

» Taggad

Bilden är tillängnad
 
Sådär ! Nu var lovet slut, inget mer "jag påbörjar de/slutar med de efter lovet"..cause its over. Därför blir det spinning imorn och jag är jätte taggad. Jag vill va fit for fight på studenten och då ska jag fan vara det också ! 

» Can't decide

 
Blir fortfarande snopen när ja kollar i spegeln..

» Acting like bambi

 
Sista dagen på lovet, mitt sista jullov, kan ni förstå? Jag spenderar denna dag med lisa o några fler ute på hal is...literally ! Det är dags att damma av mina skrillex som lisa kallar dem och stå allt annat än stadigt med fötterna på jorden, så de ska va, livin on the edge, peace out. 
 
 

» Always look on the bright side of life

Förbannad, röksugen, pank. Idag går ingenting ihop. Men jag har gått ner i vikt.

» Måste se !


» .

 
 
 
 

» American pancakes

 
Jag är fortfarande värdelös när det kommer till kost, idag har jag ätit några misslyckade american pancakes till frukost vid typ tretiden (!!) Och lite husmanskost senare, inte av den nyttiga sorten. Fick lite ångest så tog en PW fast de va nog mest för att bli av med röksuget. Får bli några pass i veckan istället och standard rutiner när de kommer till måltider ! But hey, bättre än att stanna i soffan ! 

» Belive it


» Pot Of Gold

 

» Ginger

Jaaa men de går ju bra med ett nyttigt 2013 känner jag........ Hunnit med både kebab, pizza och gårkvällens bombnedslag av onyttigheter ska vi inte ens prata om. Men lovet är snart slut så då blir det fastare rutiner och kvällarna spenderas inte längre med vänner och film.
 
Det här med nyårslöften är ju ganska kul, man går all in i två veckor sen tröttnar man. Därför gav jag inga vidare löften, jag har därimot börjat tänka lite mer på vad jag vill förändra.
 
Träning som alla tjatar om är ju givet. Körde årets första pass i fredags morse. Sen vill jag ha bättre koll på mina pengar och spara lite varje månad. Men i det stora hela vill jag bara fokusera på att ha kul, få fina minnen och vara mig själv...klyschigt värre. Våga mer vill jag också...nu är jag till exempel brunett, eller ah ginger, vem hade trott att jag skulle våga det till slut ?

» Cover that ass of mine

 
Nu ska jag in mot stan och hoppas på att de har kvar fribiljetter till imorn, fattig som man är, samt se om jag hittar ett par nya brallor att täcka arslet med på krogen... Det är jeans som gäller, jag hatar att köpa jeans, de kommer sluta med att jag har tights i påsen sen iaf. När jag är superskinny ska jag handla nya jeans varje vecka, bara för att !

» Tolvslaget

 
Här har ni föresten mig o syrran på nyår, hon i mitten har jag ingen aning om vem de va. Vi orkade inte egangera oss alls så jag tog på mig kläder ja brukar ha till skolan och håret var helt ofixat, AS SKÖNT ! Kul som fan hade vi också ! 

» Food plus PW

65 minuter PW med brorsan, skönt att man tog sig i kragen efter några timmars velande. De är bara att ge sig ut, känslan efter är ju obeskrivligt skön ! Synd att jag alltid ska få till äckligaste bilderna på godaste maten, haha ! Fläskfilé, brocolli, grön sparris stekt i olja och stekta räkor...himmelskt ! Och man blir mätt !
 
 

» Här börjar resan

Jag kommer va så jävla pms;ig den kommande tiden men allt kommer va värt det ! 

» Nu kör vi !

Var vaken alldeles för länge inatt så kom upp vid halv två-två tiden. Skit bra, jag som skulle ta en powerwalk vid nio när solen var framme. Sitter för tillfället och läser i hm o ellos katalogen och känner mig väldigt sugen på att inviga våren redan idag. Men om jag känner vårt lilla avlånga land rätt så är inte den sista snön fallen och man får ta vara på de få plusgrader som erbjuds.
 
Men jag fick ett ryck och städade undan alla tomtar o julpynt som stod lite överallt, när julen är över ska den vara det också! Nahe nu blir det kaffe + min nya "handbok" och sen ska jag nog ta på mig löparskorna och gå en sväng innan de blir kolsvart ute.