» söndag

Blev en tur till lager 157 med brodern imorse, hittade en jätte fin kofta från bondelid men 400 spänn får vänta. Kommer bli en tuff sommar ekonomiskt känner jag, inga nya kläder typ. Efter det åkte vi o köpte lite käk o glass och sen kom ankipanki hit. Då blev de stek på altanen och en dusch med vattenslangen med jämna mellanrum, vill inte veta hur porrigt det måste sett ut för grannarna när man smörjer in varan i cocosolja och skvätter vatten på varann, haha.. Seen tog vi en lång promenad i smedby och sen däckade vi ett tag.

När hon åkt hem däckade jag ett längre tag och vaknade upp vid halv åtta med huvudvärk och ångest. Skulle ju gjort ett arbete ikväll... Så hejdå sömn !

Havana Brown – We Run The Night

» Fin kväll

Jätte mysig kväll igår med några från gamla klassen, var dock klent med folk så jag hoppas att vi kör på en riktig klassåterträff där alla kan komma i sommar när det är varmt ända in på natten och man kan samlas ute någonstans för lite grillning o annat kul. Men de va inget fel på gårdagen hade jätte mysigt, bättre än att sitta hemma i soffan o glo eurovision som nån sa. Och på tal om det, fan va härligt att hon vann, hon är ju så jävla grym loreen !

Idag ska jag plugga arslet av mig så vi hörs när ja har tid !

» grogging with ma brotha

Sitter o tar en lite grogg med brodern för tillfället och ska väll snart röra mig bort mot folket, skönt att de bara är en gata bort hemmifrån så man kan dra hem och hämta kläder osv sen om man känner för det. NÄ MEN VI HÖRS DÅ, Wopwop !

» Jag ler

Gårdagen vart jävligt awesome, förutom att jag hade världens magsmärtor så jag fick va hemma från skolan så åkte jag till landet och hade det trevligt. Tog mitt första dopp för året och de va as skönt, har verkligen saknat att simma runt i sommarvärme och jag låg i ett bra tag faktiskt ! Spenderade resten av dagen med att steka i solen, käka grillat även det var första gången i år och sen hjälpte jag till med våran renovering i stugan. Är ganska grym på att foga fönster så ring mig om ni behöver hjälp med sånt manstuff ! Naevars men de va en bra dag :)

Ikväll blir det "klassfest" med några härliga personer från jönsbergska. Efter regn kommer solsken så det börjar kännas ganska bra det här. Cider och vin förrådet är laddat och kvällen kommer bjuda på grillning, skratt och minnen. Awesome !

Grillat & Grändy – Jag ler

» 999


Testar den nya funktionen på blogg.se, fränt

» Every fucking summer

Jag absolut hatar att vara extrem svenne på sommaren, iaf i början. Great att man har platinablånt hår av sig självt och blå ögon, underbart. Men mina hudpigment och jag kommer inte riktigt lika bra överrens och efter en timme i solen firar jag nu in kräftsäsongen i förtid... Fan asso!

Något jag med måste rage'a på är alla dessa jäääävla tjejer som lägger ut en bild på facebook när de ligger och solar. Fota era ben eller när ni står upp typ, fine men när alla kör den här "blivit lite brun idag ;)" när de egentligen är lite mer (kolla jag har bantat hela vintern och nu när jag fotar min bruna mage så lyfter mina höftben upp hela min bikini så att ni kan se raaakt in i min tinywiny bikinitrosa, hihi !!!!!! )

» soon i'll be living on the edge

Hade praktik idag för näst sista gången på b'chic.. när jag tänker efter så kommer jag sakna det sen när vi börjar skolan igen. Då ska jag vara varje fredag istället på något annat ställe och ingen plats kommer kännas lika "hemma" som där. Men de är väll bara att leta i sommar så hoppas jag att jag hittar något bra ställe.

Jag slutade vid fem och då drog jag mig hem mot ankipanki. Blev basket med henne och lisafisa, mysigt. Sommarn är här !

» Tobbe ♥


» Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Jag välkommnar sommaren med stora armar, ååh underbara väder !
Det är inte långt kvar alls nu till varma sommarnätter, barfota fötter i gräset hela dagarna, lata dagar på ett berg vid sjön, skrattfyllda nattdopp, mysiga grillkvällar, kubb och volleyboll kvällar med en kall öl, kortspelande i stugorna när regnet vägrar ge upp..dansande hem med skorna i hand på asfalten efter festen som uppphörde vid soluppgången. Det blir vad man gör det till

» dance your ass off

Det blir stan, kaffe och danspass på friskis med Julia, kvällens planer är dock inte bestämda, jag är fattig som en kyrkråtta så vi får se om det blir att sitta på sitt rum med vatten och bröd...nä så illa ska de nog inte gå. Jag har ju saft hemma iof !

» Let's make it better

somnar in som vanligt till mumford & sons,
isak strand samt tankarna kring allt och inget.
imorgon ska jag till jordens finaste plats och
ligga i gräset och få en bränna,
pussa på min hund ska jag fan i mig också göra!

» arselpiano som min far så fint brukar uttrycka sig



Värdelös uppdatering från mig jag vet men jag värdesätter inte alls bloggen längre, är ingen kul person för tillfället så då kan inte bloggen bli kul. Har så otroligt stressigt i skolan samtidigt som jag nojar sönder över min icke existerande ekonomi i sommar. Vill inte växa upp, tiden växer fortare än mig så jag dras upp istället men på efterkälken vilket ger konsikvenser som inte alls är behagliga att hanskas med. Finns de något värre än en kropp som ständigt är stressad och oroad samt fylld med ångest ? Tror inte det...nu ska jag gå och lägga mig och jag tror inte jag kommer upp imorgon, fyfan vad min svenska lärare måste avsky mig...


» Plånbok i mocka

55 kr på myrorna, kap


» Don't know how you guys can put up with me

från förra sommaren.


Försöker, och notera verkligen försööker, sätta all min energi på skolan. Väldigt väldigt segt dock när man inte alls har mycket energi kvar att göra av med men allt med uppgifter som ska bli klara på kort tid. Träffar mina vänner som ger mig positiv energi och jag är så otroligt tacksam över att de står ut med mig när jag är såhär. I vanliga fall är jag bitter oh ser arg ut men nu är jag ju typ covergirl för bitterhet och drar mig inte för att sprida glädje inte..

Men inget görs av sig självt så nu ska jag skriva ett tal tills imorgon och sen kan ja ta ett litet break och visa er min fina plånbok jag investerade på myrorna heromdan! Puss.

» Hårlektion


Fyrfläta

Femfläta

Minns inte riktigt om de va en fyrfläta från början men de ser så ut, kan varit femflätan. Hur som helst, satte upp den och drog ut den och fäste den med hårnålar och la till fina plastrosor som detalj.

Sen lekte jag loss lite för att lära mig teknikerna. Håret var så slitet så va svårt att arbeta med..


Ja som sakt, improviserade lite bara men kul att leka av sig lite o va kreativ. Skulle dock inte styla någon såhär utan vara mer noggrann!

» Dagens

Snodde mammas fina spetsklänning (linne i hennes fall) till skolan idag..inte så populärt från hennes håll men ja va glad iaf, den är så fiin ! Till de en jeans jacka från veromoda i nyköping o snören ja klippt av från en väska som skärp.

» Can you blow my whistle baby

Sitter med morgonkaffet och försöker piggna till samtidigt som jag gör ett sista minuten arbete. 1 timme kvar till lektionen börjar och jag kunde inte vara mer opepp ! Tur att east fm bjussar på skön musik


EAST FM

» love it when you shut up

gammal outfit - Tröja/vila Jacka/ärvt Halsband/afrika


Tjena ! Igår blev ja sällskapskåt när jag inte hade umgåts med någon eller ens lämnat huset på hela dagen så jag inkräktade hos min kära vän lisa. Inte så taktiskt då hon mådde bajs pga. pollen allergi men så blev de iaf. Idag åkte jag till syster för att lämna hennes bankkort men blev kvar på lunch, fika, film, hundpromenad, glassköp...osv. Kom hem nu ikväll och har inte gjort något alls vettigt. Börjar tolv imorn så jag ska fortsätta göra inget alls vettigt.


» Recent days







» zebra 'n leopard



» I will hold on hope

Började dagen med nationella prov i engelska b, skriftligt. Gick la sådär ! Efter det tog jag och några vänner från klassen en lång fika på kupolen, kom upp ganska intressanta ämnen så vi satt nog där i över en timme. Inte så länge iof men jag brukar bara slänga i mig kaffet ohsen vilja gå vidare ;)

Sen följde jag Anna ner till tågstationen och sen knatade jag upp till kungsgård igen där jag, klantarsel som jag är, glömt cykeln. Alltid jag alltså !

De blir nog en plugg o träningshelg, for real. De här funkar inte längre..

» FUCK U BETTA

Tänk er den största nylagda hundskiten ni någonsin sett, en extremt varm sommardag. Där i mitten av den där skithögen som osar allt annat än en trevlig odör, där någonstans befinner jag mig för tillfället skolmässigt.. Har du inte varit där hela tiden tänker ni, nae ja har bara vandrat runt lite på toppen men nu ska ni se att de har "löst" sig och jag sjönk ända ner till botten.

» bad mood

Ingen luft i bollen.
Jag får bollen att fastna i korgen.
Vi båda är för korta för att ta ned den.

Ohjusste, ja får fortfarande inte ut energidricka på ica, där de är 15 årsgräns !
Nu ska jag ut och löpa bort min ilska, hörs !

» shoot some hoops

Tiden spraang iväg idag på praktiken, iaf mot slutet ! Vilket var bara bra, för fan vilket underbart väder. Termometern visar 19,6 i skuggan här i smedby så nu ska jag ut innan solen går ner. Lutar åt basket chill med syrran, seeya !

» Solen visade sig vara en lika bra "depressionhealer" även detta år

Jag trottsade den överskattade gårdagen som vi även kallar för Valborg, tro inte att jag ville sitta inne och glo på gamla bigbrother avsnitt, käka chips och dricka breezer.. Men är man sen med planerna och inte orkar engagera sig så får de bli så. Känns dock oerhört bra att inte vara bakis en så fin dag som denna, våren är här för att stanna och sommaren tågar in mycket fortare än första majtåget på promenaden så jag är ganska glad!

Morgonen har spenderats med brors flickvän på altanen i värmen med kaffe osv. Riktigt bra start på dagen ! Som troligtvis kommer fortsätta i roadtrip om Lisafisa får bestämma, meeen jag fick ett mms på min kära syster som också skulle med på bravaderna. En bild säger mer än tusen ord och den bilden visade att flickebarnet haft nog med bravader under gårdagen så jag håller dagens planer oklara !

Hoppas ni får en bra dag idag, bakis eller ej så beordrar jag er att gå ut och njuta av det vackra vädret ! Puss