» Musik, naglar, praktik


 
Det är fränt det här med hur musik och känslor går ihop, jag tycker till exempel mer om håkan hellström på våren, lite konstigt. Min syster därimot tycker jag om förjämnan och just nu är hon påväg till mig för bästismys. Gud vad mina föräldrar ska vad glada över att de inte fick någon partyprisse till dotter att vara orolig över hela tiden..vänta, de är dom ju endå. Personligen önskar jag att det var lite mer fartfyllt mitt liv, börjar bli ganska segt att vara lugn jämt. Vart fan ledde det här inlägget ?
 
Idag har jag gjort mitt första helset geléförlängning, helt oförberett (trodde jag skulle va modell) men de gick jätte bra, jag fick höga poäng på bedömingen och min kund blev nöjd, så då är jag med nöjd :) 
 
Imorn är det praktik 9-16 som vanligt, antar att det blir mer kassa inlärning, woop !

» For your info and my room

 
Nu är den på plats, det riktigt lyser om fanskapet! We are very happy together, nu tänker ni hur kan man blir så glad över en jävla ikea möbel..en byrå dessutom ? Jo...
 
 
Nu kanske man kan hitta det man söker när man ska iväg på morgonen, den där jävla skjutdörrsgarderoben skulle jag gärna elda upp om jag fick chansen, vem fan uppfann skjutdörrar ? Trams.

» Egenkär


» Here comes the sun little darling

 
Tar tillbaka morgonens skit humör, så fort jag kom utanför dörren iklädd skinnjacka och inte frös så blev jag glad, kände hur solen värmde upp ryggtavlan när jag traska ner mot busshållplatsen och väl vid skolan möttes jag av en glad anna, underbart ! Dagen flöt vidare bra, gjorde bort mig på en muntlig redovisning men garvade bara åt det och gick vidare. Slutade tidigare och hängde på stan innan anna skulle ta tåget hem, åkte sedan och handla med mamma och sen lagade vi mat. Nu är jag mätt och belåten och ska ta en svängom i rummet så vi kan ställa in min nya byrå när de monterat ihop den. 
 
Imorgon ska jag vara nagelmodell i skolan så kommer förhoppningsvis få en fin fransk förlängning och sedan slutar jag. Varför klaga liksom, för en gångs skull ;)

» #Fucked day

 
Fan jag känner redan nu hur den här dagen lär bli värdelös, totalt ! Grattis till Julia iaf som blir 19 år idag, får krama om henne när ungjäveln kommer hem från sin utomlandsresa. Ikväll blir de ett träningspass så jag får ut lite agressions, skönt ! Nu - buss. 

» Read if you want, only thoughts

Sitter och funderar, som jag i vanlig ordning så gärna gör om nätterna.. En ny oversized jeans jacka vore nice att införskaffa sig till våren, en gammal sliten jävel från myrorna typ. Och ett par nya converse behövs ju verkligen, eller vans som jag också dreglat efter.
 
Fortsätter fundera ut vad jag behöver eller bara vill ha, så släpper helt plötsligt den där iskalla fasaden jag gått runt med. De där patetiska försöket till att ljuga fram någon slags mognad såhär 6 månader för sent. Jag kommer få panik av att inte ha några pengar ! Visst, jag måste sluta röka och de är ju jävligt bra samt att jag lär mig en läxa och får lite perspektiv på saker. Men fan vad jag hatar mig själv ! Hur fan kan jag ha låtit mig själv bryta ner mig så otroligt mycket att jag inte ens klarar simpla vardagsrutiner som att komma iväg till skolan, vart fan gick allt snett ? Hur kan jag ge upp så lätt när jag tar mig an saker och vara så nonchalant angående det viktigaste jag har framför mig.
 
Jag vet inte hur mycket jag egentligen borde dela med mig av mig själv här, antagligen har jag gått för långt för länge sen... men ibland undrar jag om jag verkligen orkar nånting och om jag orkar allting. Sen tänker jag vad är det som är svårt och sedan, varför är allting svårt. Ja är precis lika förvirrad själv jag lovar. Men det ligger så mycket mer bakom allt detta än vad jag delar med mig av till allmänheten, där sätter vi dock stop.

» Back in the days

 
 
Hej på er, här sitter jag i min gamla adidas tröja och återfår gamla minnen från när jag bar den som mest..sjuan, 13 åriga fia. Hon med fondation på läpparna, ett svart och ett vitt linne från gina och ett par tights. En halv flaska proffs hårspray och ett par svarta racemarin skor från stadium med smutsgrå skosnören.. Fan va cool man var när man var ute och gick, man bara gick runt överallt och var allämnt cool. Ae men vi går ner och köper cola..vi går och sätter oss på en bänk och snackar skit, vi går till stan och kollar om hm fått in några nya färger på sina baslinnen. Haha herregud. Jag var ju den här som ville vara fjortis som alla andra men misslyckades, den här som inte ens kunde få till plutläpparna på bild, vilka problem jag trodde att jag hade. 
 
 

» Tonight we're doing it..

Tränar alltså, jag kommer ge upp på en gång men sånt får man ta när man är sjuk o inte tränat på flera veckor. Nu måste jag packa väskan för sover hos min fislisa inatt, vad ska man ha på sig imorn då... jag känner för mina mönstrade harems byxor men de är så genomskinliga o den naken chocken vill inte ens jag bjuda på..
 
Kissing the sugrör och visar upp min sparkling manicure.. Smoothie innan träning = håll. Idag gör vi allting fel !

» Cute illusion of roses

 
Detta är då övningshanden, inte min alltså. Testade bara att göra en dekoration, orkar nog inte ta fram hela gelékittet idag..
Men de här kan ju bli fint till sommaren efter lite övning. 

» Insta

 
 
 
 

» There is a party in your face

Kanske ska göra mig en gelénagel på provhanden jag tog hem från skolan...

» Skönaste snubben ever !


» Dance your tears away


Hej mina små sockertoppar, idag skiner solen YEY ! Jag dricker kaffe och bjuder mina föräldrar på dålig humor, men de gick hellre till skogen med hunden så jag tror inte att det var så uppskattat... På fredag flyttar min bror till eget place, so nice for him ! Two more to go sen, jag tänker flytta när jag är 33 har jag sakt men de va tydligen inte heller så populärt. Kanske borde tänka om då, just nu tänker jag på hur gott kaffe är, hur mina studentinbjudningar ska se ut och vart jag ska börja när det gäller att städa på rummet. Det är liksom därför det aldrig händer något, man vet inte vart man ska börja... Nae jag läser lite bloggar istället så tar vi skiten sen, skjuta upp - där har vi min specialitet :)
 
Har jag sakt att jag tycker om er som läser min blogg ? Nae men de gör jag, inte för att jag fattar vad ni gör här varje dag men jag hoppas att jag kan bjuda på något att garva åt istället för med iaf, alltid något. Peace!

» Titta vilken läckerbit vi lyckades åstadkomma ikväll

 

» Motljus och scary eyes

Nu ska denna vackra varelse förvandlas till något ännu vackrare, ta på sig lite myskläder och sedan bege sig mot sin syster. Jag vill långt åt helvete bort ifrån hemmet just nu, im climbing the walls. Men allra helst vill jag dansa !

» Your love

Varför känns de som att man återvänder till sina rötter varje gång man hör låtar från 90 talet där i kring ? Jag blir helt varm och lycklig, sjunger för full hals och hoppas att grannarna längst ner på lidaleden ska höra min falska stämma. Sen påminner alla såna låtar om landet, gud vad jag vill ha sommar nu ! Lägga sig på ett varmt berg med en bra bok...sånna stunder toppar många listor av lycka!

» Almost felt a tear falling down my cheek


» STURE P

skaka din rumpa, vaska lite skumpa

» Closing time

 
Dragit på mig myskläder och beger mig nu mot Angie, om man nu ska knarka panodil och host kan man lika gärna göra de brevid en fin människa istället för 4 väggar som tycks bli mindre o mindre..PUSS

» Sick

Vad är det med mig och bli sjuk på loven men aldrig när det är skola... fortsätter se filmer, kyler ner halsen med glass och eftersom jag inte har någon matlust så fortsätter jag ramla ner i vikt. Jag vill bli frisk nu, äta en stor tallrik lax o sallad, köra något roligt pass på gymmet och vara pigg hela tiden... meen ne ! Ska spendera dagen med lite plugg sen tror jag, kan behöva det !

» Studentkryssning


 
jag mår... nu ska jag se en gammal barnfilm, tvätta bort sminket som suttit på sen igår (sjutk bra hållbarhet men sjukt äckligt) och sen ska jag älska min säng mer än jag någonsin annars gjort, åååh va skönt o slippa den där jävla hyttsängen. Och imron - kaffe ♥

» Tyckt att jag varit deprimerad tidigare ? you should see me now !

Indraget CSN bidrag, brorsan raderade min spotifylista på 1200 låtar och en påbörjan till halsflus innehållande ständig huvudärk kan enkelt sammanfatta min dag - tagga studentkryssning imorgon ! Jag skulle vilja supa bort varenda liten hjärncell av dem få jag har där uppe imorgon som vi tonåringar så fint och enkelt kan göra ibland när vi vill fly våra bekymmer. Men jag tror inte att det rätta stället är på ett stort kryssningsfartyg med 800 andra kåta och rabiata små våldtäcktsbenägna människor, eller ja, 40 procent av dem iaf kanske, miiiitt ute till havs mellan sverige och finland. Nej imorgon tar vi det lungt, jag känner för tillfället att låt bara dagen passera, låt mig känna ångesten för att jag kastat 1100 någonstans vid åland HELT i onödan.
 
Eller så hoppas vi på det bästa, jag ska åka dit med mina fina Lisa och två till härliga kompisar, skulle jag inte få mig ett endaste skratt imorgon så kan jag knappast vara i närheten av dem. Men nu vet ni ännu en sanning iaf, det är kaos just nu men eftersom jag aldrig ler på utsidan annars så lär ni inte märka så stor skillnad, hehe. Och ja, jag veet att jag bara har mig själv att skylla, tro mig! Annars har min omgivning så fint påpekat det hela dagen.

» Good one

Whats up with this shit, it's all about getting fit. 
All girls talk about is their fucking diet,
we be like bitch, just be quiet.
Workout, smoothie complains about their booty.
Follow nike's quote instead of putting fingers in ur throat. 

» Kaos

Man kanske skulle ta en svängom med dammvippan och spendera nån timme i tvättstugan idag...
 
Haha är så jävla trött på mitt rum nu, har så mycket skit men ingen förvaring alls typ.. I veckan får jag äntligen min byrå från ikea, hoppas att jag får undan det mesta då ! Så här har ni the ugly truth, anledningen till att jag ska jämt säger att jag ska städa, hatar skiten !

» Längtan är över det är äntligen vår tur

 
Blev en chill hemma kväll med syrran igår framför The Hangover. Vaknade upp idag med världshistoriens hemskaste huvudvärk och halsmandlar stora som pingisbollar, samt att jag fått sämsta huden med små blemmor o finnar helt plötsligt. Ser ut som att jag haft en hakpiercing vilket inte gör sig så snyggt till mitt mörka hår och bleka hy, hej emogirl ! Tror bestämt att min kropp gör uppror mot mig bara för att jag ska på kryssningen på tisdag, det är som det brukar alltså... Men jag fightas tillbaka, dove får fakea en bränna, mammas migrän tabletter får döda värken och jag tänker öva mina shot movements med hett te och honung - fuck you right back !

» Känns fortfarande så konstigt

 
jag tänker fortfarande att jag är blond tills ja ser mig i spegeln o får en liten chock...
 
At the moment så sitter jag och väntar på ankipanki, det blir bestismys ikväll och jag väljer att kalla det kvalitetstid nu sedan hon skaffat pojkvän, jajjemän. DagenD är kommen och de är bara för hennes vänskapskåte jävel till vän (aka jag) att gilla läget, från och med nu har jag delad vårdnad skulle man kunna säga och det är inte kul ! Men ja är sjukt glad för hennes skull, så länge ja får träffa henne är jag glad !

» Do you remember ?


» Spring ?

Huvudvärken jag vaknade upp med vid nio imorse vägrar ge med sig, att jag sitter framför datan gör kanske inte saken bättre men det finns inte så mycket annat att sysselsätta sig med. Jag är supertrött så orkar verkligen inte åka någon stans, tanken var gym men eftersom att jag mådde dåligt när jag vakna och kände en påbörjan till förkylning ville jag inte äventyra det hela inför kryssningen. Anna flyttstädar och det är dags att säga hejdå till studentlägenheten som har så många minnen, kanske borde åka dit för en sista kopp kaffe. Sen tjatar även brorsan om att åka till stan, han flyttar om 12 dagar så han är inne i lite av en inredningsvärld för tillfället. Får se vad jag gör, just nu sitter jag och blir lite smålycklig över fågelkvittret utanför fönstret, kommer du nu våren ?
 

» Brownie


» En liten uppdatering

Oj er hade jag glömt ! Igår var de alla hjärtans dag, jag spenderade den med att sova i Lisas soffa för att sedan åka hem och fortsätta sova, soft escape from the gay environment så att säga. Idag har jag varit på praktiken som vanligt, gick skit bra och jag har äntligen fått börja lära mig kassan vilket kommer bli en enorm behövlighet i framtiden.
 
Sedan begav jag mig till min kära syster med två paket toning i påsen, lite mer brunett begav jag mig sedan till min andra syster för ett glas vin, film och popcorn. Nu är jag hemma och ska jag ladda batterierna inför morgondagens träningspass och sen ska jag fortsätta avnjuta detta efterlängtade lov, underbart !
 

» Fettisdagen


» Nämen där sitter ju jag

 
Hej fucktards ! Här sitter jag och funderar ut lite göra-om-gamla-kläder projekt, lyssnar på bra låtar även fast de spelats hur länge som helst, och funderar på att ge er ett litet hår tips... Kaffe och mörk choklad sysselsätter jag mig med också, candy every day of every week så att säga. De här med träning går inget vidare för tillfället, jag hoppas innerligt att jag får tillbaka suget och köttar sönder så fort snön försvinner och man kan dra tjocktröjan på PWn. Inget vettigt att säga de här inlägget heller.

» This one is for you guys

PZgMn2 on Make A Gif, Animated Gifs
 
Nu blir det lite kaffe, lite chill, lite musik, lite städning och lite plugg ! (tanken var att ge er en slängpuss men de ser mer ut som att ja slår mig själv, eller leker indian typ, lika fail som när jag stavade fail "fale") Puss

» Longer than i thought

 
Fuck it, jag drar till min bebisplutt och äter tacos istället, får plugga imorn kväll och måndag eftermiddag !

» Wassaapp

 
Hänger med syrran, hänger på tumblr, hänger på insta, äter godis, mår bra, mår dåligt, mår inget, äter mer, dricker cola zero..samtidigt som spotify går dygnet runt. Om ni undrar vad jag har för mig. Fast nu äre kaffe o plugg som gäller. Grejen är ju den dock att jag har så jävla mycket inspiration som vill ut, vill styla om min garderob med nål och tråd, klorin och mönster.

» Tumblr

Klart jag skaffat en tumblr, varför gå misste om den underbara världen
http://differentcreations.tumblr.com
 

» I'm such a fun person so fuck you!

 

» Being a bitch

När jag gjorde min sidecut var jag totalt dum i huvudet. När jag färgade mitt hår var ja skit ful. Om jag tar hål i tungan måste jag tydligen flytta (de är ett jävla hål som läker igen). Well guess what, ni fick de 2 förstnämda förändringarna som en surprise, och varken ni eller jag har dött utav det..Vi får se vem som vinner i slutändan. 

» Orange

 
Det roliga med en toning är att håret gradvis återgår till sitt naturliga jag och vägen dit kan bli katastrofal eller häftig. Mitt hår har nu intagit färgen orangebrunt och om det inte vore för den fula grå/blonda utväxten så skulle jag nog gilla de här. Men jag ska bli mörk, mycket mörkare den här gången. Problemen är dock att jag är pank så kan varken tona håret, färga brynen eller köpa ett solkort som kan få min hudton att funnka till ett mörkare hår. Fan att man ska va så kass när de kommer till pengar. Får väll söka till stadiumlagret eller något. 

» PT-Fia



Har verkligen skitit totalt i allt vad träning och bra kost heter den senaste tiden och hjälp vad det märks. Du kan förändra din kropp så fort så de är galet, inte att man kan tappa 20kg på en vecka men byter man till en bra kost och tränar samt sover så märker man definitivt skillnad i sin kropp fort, likaså om du går från bra vanor till dåliga. Jag är trött heela tiden igen, och jag blir så frustrerad. Hur kan man skita så totalt i sig själv och sitt välmående. Usch ! Men nu blir de ändring på de igen, jag skiter i vikten just nu. Jag vill bara må bra i min kropp och känna mig hälsosam, resten kommer efter. (självklart inkluderar det att jag slutar med dåliga ovanor..jag jobbar på de)

» Yes please

 
gina tricot

» So true

Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest;

Människan. Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar.
Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan.
Och så är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet.
Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden.
Hon lever som om hon aldrig skulle dö.
Och så dör hon utan att ens någonsin ha levt.

» Nike

 
Bror bjuder på träningskläder..ännu en pik, hehe. Ja firar mina fina inköp med lite nötter och plugg, antar att kaffekannan ska hettas upp snart med. Imorgon är jag som vanligt ledig, ska gå upp skapligt och ta en promenad  om vädret tillåter sen ska jag plugga, skriva in mig på körskolan och kolla på brorsans nya lägenhet. Händelserikt.

» Love you

 
Bästa kvällen på länge, behöver verkligen all positiv energi man kan få nuförtiden. Älskar min bästa vän, vad skulle man göra utan henne - ingen som vet ! Imorn är det mer plugg och back to reality, but for now.. it's just me and the greatest homie in the world !

» Mello 2013...

Vidrigt
 
Typ som melodifestivalen då...det ända som var bra med kvällens tävling var Danny utan tröja ! Jag tänker inte ens kommentera mer för då blir jag så arg.. BAJS

» Tanken slog mig

I remeber how much i wanted to get to the future, now i wanna go back.
 
Att i augusti nästa år får jag gå in på systemet och lagligt köpa min egna alkohol, själva grejen. Vad hände där, det är ju bara vuxna som får göra de...man kanske skulle växa upp lite då. Jag ställer mig själv frågan - hur mycket kommer jag förändras de kommande året. Kommer jag växa i mig själv eller bli någon helt annan ? Är det ansvarstagande fia som sitter där om ett år och läser de här, skakar på huvudet och skäms över den jag var. Eller är det en tråkig människa som undrar vart allt av mig tog vägen ? Det känns som att man går och väntar på en förändring, som en totalvändning som kommer vara så tydlig att man kan ta på den. Som att man ska gå in i en helt ny värld en dag när man vaknar och bara bli något helt annat. Men jag vet att det inte är något konkret över huvudtaget. Kanske att man bara ska släppa allt o låta saker ske, se till att le för stunden. Varför all denna oro?

» Allting går upp för mig när solen går ner

 
Fick hem klänningen igår, bara att skicka tillbaka. Sjukt kort, visade hela bakre härligheten så de var lite surt, är tillbaka på ruta ett där också alltså, ska hitta någon liite finare, den var för enkel... Gårkvällen spenderades med syrran, ångrade mig gällande att vara själv i helgen. De går inte jag blir bara knas då, deppig som fan ! 
 
Men solen, vilka jävla under den kan åstakomma ! Såå skönt, längtar så jag spricker till våren nu. Jeans jacka, solbrillor, kaffe i solen....ÅÅÅH ! Och ett humör man känner sig lite mer hemma i. 

» Lindexhäng

Ännu en fredag har passerat, ännu en dag på Lindex. Idag har jag gått runt och sovit hela dagen, nästa vecka ska jag vara modell till syrran från 9-12 och börja vid 13 för att sedan sluta 20.00...kommer man vara död då tro ? YEP ! 
 
Ikväll ska jag åka till min sis o kramas, får se vart kvällen tar vägen.