» NELLY

 

» Vad är detta sverige ?

Det ryktas från väderprognoserna att kommande dagar ska ge oss solsken och det smids planer om övernattning på landet med Lisa. Jag hoppas nu att det stämmer och att det kan bli en hel del bad den kommande tiden, jag har badat en gång i år och det är liksom 26e juni, vad är det här ?
 
Annars rullar dagarna på i sömnens tecken, jag vet varken ut eller in och jag vänder på dygnen hej villt. Tror jag sov en hel natt och dag igår, näst intill i alla fall. Så nu är det skärpning som gäller, promenad och träning när jag inte har något att göra och när solen tittar fram är det bokläsning, avkoppling och coccosolja. Blek och trött vill jag inte att sommaren 2012 ska förknippas med. Jag är totalt pank men jag får fan ta och göra det bästa av situationen. Måste ta den där jävla handledarkursen med.. Slutsats, bränna - viktminskning - körkort och en jävla massa skratt innan 20e augusti ! punkt.

» Ett år sedan

Haha vafan styrde jag med ? Jävla sidecut..

» Midsommar

Vi började morgonen med en frulle bestående av yoghurt och hallon i vårat nya fina lantliga kök.
Vid tretiden samlas hela ön borta på ängen så innan dess måste man hinna käka och fixa sig..
Standard maten på midsommar, alltid sill och potatis, alltid lika gudomligt gott !
 
 
Jag minns midsommaren som en av de roligaste dagarna på året, fiskdamm, lekar och lotterier.
Tyvärr så blir folk så lata så ingen orkar engagera sig längre. Lekarna har bytts ut mot straffar med plastboll...
Men snyggaste målvaktan hade vi iaf i våtdräkt :)
Målvaktens dotter med glaset i ett fast grepp och ett snyggt skott med god marginal utanför målet ;)
Min vissna midsommarkrans och den klart godaste cidern !
Midsommar vore inte midsommar utan min plutt !
Innan vi började grilla tog vi en kaffe och konjak, godast är när man häller konjaken i kaffet !
Och självklart svenska jordgubbar i mjölk, finns det något godare !?
 
 
När vi har käkat så fylls glasen och folket samlas på olika altaner som man förflyttar sig mellan,
har jag nämnt att den här ön är den finaste platsen med de finaste människorna på hela planeten ?
 
 
 
 
 
 
 
 

» Midsommar

Imorgon är det midsommar så lite senare bär det ut mot landet. Fick gå upp halv åtta och ta hand om tvätten imorse, väldans kul måste jag säga ! Men jag har fått lite gjort och klockan är bara elva så de känns bra att jag inte sov bort hela dagen. Somnade dock vid tre eller något imorse så är lite seg i huvudet. Jag kommer hem på lördag eller söndag så jag laddar väll upp lite midsommar på bloggen då. Puss !

Spänki ♥


» still countin

Kollade igenom gamla inlägg på min förra blogg. Vad deprimerande, hade gjort dubbelt så många saker vid den här tiden än vad jag har i år. Hade även ett bättre humör och den värdelösa humorn va på topp. Hade även lite spännande framtidstankar kring den här sommaren...man skulle kunna säga att jag är en stor fet besvikelse för mitt dåtida jag. Tror att jag var i finland vid den här tiden förra året, de enda som inte har ändrats är att jag får va med min fina vän och de ska jag ju knappast klaga på !



Ett år kvar sen är det min tur...

» 14e Juni 2011

Anki har en mal i sitt rum. Ja en liten alltså, i ett akvarium. Den leker sugpropp på rutan, men om man ska vara realistisk så äter den nog upp smuts, men jag vill inte vara realistisk. Den leker sugpropp. Jag förundras lite över hur de vore att vara en fisk i ett akvarium. Allt vore så mycket lättare. Men de är klart, jag skulle missa alla fina vänner och härliga fyllor.

 

Min kära väninna smider planer, om framtiden och att förverkliga sina drömmar. Jag tänker tillbaka på vad jag sa till kuratorn första gången. Jag har ingen syn på framtiden, jag har inga speciella drömmar och jag tar dagen som den kommer. Hon fick mig att inse att jag har visst en syn på framtiden, en god syn där jag har förverkligat mina drömmar, de som jag faktiskt har.


Och tar man dagen som den kommer jämt så är det lätt att man hamnar i en ond cirkel. För mig var inte "ta dagen som den kommer" något spontant och givande. De var att blunda för framtiden och verkligheten, de var att sätta sig i en bubbla och återsluta den så jag inte kunde ta mig ut. Jag vågade inte. Med tiden har jag krafsat sönder ett skikt av bubblan men jag kämpar fortfarande med att våga greppa tag om nålen och ta mig ut därifrån, förstöra bubblan förevigt. De är en varm och trygg plats. Som en egen lite moderkaka jag återvände till. Jag stannar där och trivs i mina spekulationer, egenterapi är en av de bästa sorterna. Jag tar hela tiden åt mig äran.

 

Tumblr_lvym7erwvy1r6kb58o1_500_large


» Work that tan


Jag är värdelös på de här med frulle under loven men ja tänkte ta mig någon macka eller nått skit i väntan på att solen ska komma runt hörnet och lägga sig som ett hett täcke på min altan. Då blir de bokläsning och coccosolja ! Dags att jobba på den där brännan som inte finns.

» The tallest man on earth

Tänker ta tag i projektet grovstädning av rum idag. Efter det ska jag nog redigera några utav bilderna ja tog på ankis o min amatör photoshoot of the 50's, kanske lägger upp några här senare men för tillfället är det fokus på rummet som sagt. Måste hinna med lite "hemmaspa" också känner jag, hoppas på att solen kommer fram lite i veckan så att man får lite fin färg till midsommar, nu ser de ju ut att klarna upp så man kanske kan se ljust på kommande dagar. Annars har jag lite smått panik över att ha sommarlov, vet fan inte vad jag ska göra av mina dagar. Normalt att klaga över ledighet...

» !!!


http://nt.se/nyheter/?articleid=7756711

De va ju knappast vargarnas fel, sjukt tragiskt men man går inte in själv till livsfarliga rovdjur utan skydd eller bevakning, spelar ingen roll hur "tama" de än är... Men som sakt, sjukt hemskt ! Min bror är där o jobbar idag, undrar hur de här kommer påverka kolmården?

» Senaste tiden - ur min mobil


» king of spain

Varit på landet ett tag idag, vi har fått det riktigt fint där ute nu när vi växlat kök och sovstuga med varandra. Kommer bli jätte mysigt när allt är klart och man bara kan sätta sig på altanen en kväll med skön musik på, tända ljus och ett glas rött med utsikt över en spegelblank sjö. Gud vad jag älskar sommaren ! Nu har brorsan lagat ihop en riktig gourmet middag åt oss här så bäst jag skynda mig innan hamburgarna kallnar ^^


» Perfektion


The Tallest Man On Earth – The Dreamer

» ska de bli en typisk svensk sommar alltså

Vaknar upp o tänker fan, ja kunde inte sova längre än till halv tio en lördag. Blinkar två gånger och kommer nu helt ur sovandet.. Fan, ja kunde inte sova längre än till halv tio på min första dag av sommarlovet, great ! Men man ska ju inte sova bort dagarna, vad vare min rektor sa - sover du en timme mindre varje dygn så har du vid sextio års ålder tjänat ihop 3 år.. ja vet inte de exakta siffrorna men han tyckte iaf att vi skulle vara mer vakna, och vem vill det när det spöregnar och är elva grader ? Kanske rymmer ut till landet över natten och myser ner mig i den nya stugan med te o värmeljus, kanske påbörjar sommarens första bok. Lagom bögigt.

» Get free


» Sånt alla har men inte jag, wantiewantie !


» Soon i will ask you all to go to hell

Fick godkänt på ett prov i natur förut (såå skööönt!), är ledig imorn och livet börjar kännas ganska så asbra. På fredag säger jag hejdå till kungsgård över sommaren med ett stort leende på läpparna och i mina tankar håller jag upp båda mina mittenfingrar mot den dystra byggnaden. Sen är det ett sista läsår, med 2 sista terminer, en sista gång i gymnasiet. Och efter det kommer vi till mållinjen som i det här fallet är ett lastbilsflak där man super och skriker - det är för tillfället definitionen av underbart !

» filosoferar


Eating scrambled eggs,
listening to kent
and reading my favourite blog
- quality time

» Lin,söder,norr - köping



Haft en sjukt bra lördag med Ida ! Vi tog en tripp till linköping där vi gick lite på stan och tog en lunch. Hittade en skitfin klänning som jag ska ha på avslutning och midsommar tror jag. Svart dock men jag blev kär. Sen åkte vi hem till Ida igen o funderade på vad vi skulle göra härnäst, de blev en tripp till sörping och en stor glass på smultronstället som vi höll på att sprängas av, fan vad mäktigt de blir med deras stora glassar, orkade knappt halva ;) Sen åkte vi till Ida igen och såg en bra film. Riktigt mysig dag !


» Vampire Diaries


Åååh vad jobbigt, det var sista avsnittet av vampire diaries förut och det slutade lika dant som breaking dawn 1 gjorde. Elena vaknar upp som vampyr.. de värsta är att den 4e säsongen släpps i usa i oktober, så typ i vinter kommer jag få se nästa säsong, that sucks ! Tur att breaking dawn 2 kommer i november så man kan stilla vampyr-abstinensen lite. Fan vad nördig man känner sig men de är så galet bra!


» Jukebox


Fick finbesök av ankipanki igår kväll. Det blev pizza/kebab tallrik, nördande av mobiler och SATC. Väldigt trevligt. Idag vaknade vi upp till fint väder, nationaldagen i ära och visste inte riktigt vad vi skulle göra av dagen. Kollade lite sunes sommar och lockade ankis hår och helt plötsligt hade jag gjort en stor, krullig 50's frisyr. Spontant körde vi på en tillhörande sminkning med lösfransar och hela skiten sen gick vi ut och fotade. Jag fick till ganska fina bilder där som jag ska redigera när jag får ork. Vips hade man gjort något bra av den här annars så ospeciella dagen :)

Tänker fördriva de kommande timmarna med att städa rummet och plugga och sen ikväll beger jag mig mot syrran och sover där. Surt bara att jag har skola imorn och inte hon, aja. Kvällen kommer säkert ägnas åt canon, dip dye, swag och skratt. På återseende !

» dope shit


Följ, precis som jag och typ 450 andra, ankis tumblr där du kan få massa inspiration.
hashtag - dope, swag and basketball...
http://stillcountin.tumblr.com/

» Deepest thoughts from a long time

Som jag sa heromdagen så har jag näst intill gått och blivit sambo med lisa och vi umgicks ständigt typ i en veckas tid. Jag vet inte om det var att jag var omringad av drivna människor eller om jag kände ett tvång till att prestera till mitt yttersta för att inte känna mig allt för underlägsen. Kanske var det de två faktorerna tillsammans som gjorde att jag faktiskt tog tag i saker och ting. Inte på en normal nivå då sådär att jag satte mig och tog tag i allt jag kunde men jag tog i alla fall tag i saker. Vilket är ett stort 'what the fuck'.

Jag vet inte vad det är jag väntar på men det känns som att de skulle vara någon jävla uppenbarelse jag tror ska komma och ge mig en spark i arslet, men jag vet ju att så inte är fallet. Jag måste vakna upp ur mitt lilla tomrum snart och fylla det med idéer och livslust. Missförstå mig inte nu jag är inte självmordsbenägen haha men jag känner bara att vart kan man fånga den där känslan. Den jag knappt minns. Den där känslan av glädjerus som gör att man far frammåt i livet flera steg och man lyckas med allt man testar på och står hela tiden upprest. Som om man likt i ett spel sprungit igenom en kraftgrej som ger än turbofart i några sekunder, som en hjälp på traven... Vart fångar man den känslan nu igen. Helvete, jävla tankar..jag har sommarabstinens, vet ni hur lycklig jag kan bli om sommaren? gonatt på er !!

» gymnasieslaget


Imorgon är det gymnasieslaget, den årliga turneringen i dugeball för alla kommunala gymnasieskolor i norrköping. Självklart ska jag dit och självklart är kungsgård patetiska som vanligt...jag tror inte ens att vi har något lag i år ? Hur som helst kul endå, men eftersom att det brukar va så sjukt mycket folk så ska jag väll gå upp och testa kläder nu för de lär jag inte hinna imorgon och jag känner inte för att lalla runt i mjukispants.

Hade vårt sista projektarbete idag. En kalender där vi skulle styla för en varsin månad. Jag valde en kräftskiva i augusti och snygglisa fick va min modell. Kul vare men jag hade kunnat varit såå mycket mer förberedd. Men man lär sig av sina misstag, förhoppningsvis !

» ett dopp i det blå och en sida av skrift

we♥it


Något som jag så jävla otroligt mycket längtar efter är en sån där dag då du inte känner för att göra nått annat än att läsa bok efter bok efter bok heela dagen. Jätte fint väder och man är självklart på landet, där varvar man mellan ett dopp i det blå och en sida av skrift. På ett varmt berg under en varm sol. Sånna dagar längtar jag efter, dagar i ett universum där ordet stress inte existerar.

Herregud det är ungefär 6-7 dagar kvar i skolan och inte alls långt till midsommar. Det som är så sorgligt är att det blir mörkare för varje kväll som går efter midsommar, varför är det så för..de är ju då sommaren börjar. Den slutar ju nästan där också i och för sig. Varför ska den årstiden man gillar allra mest ta slut allra först ?

» Crazy blonde moron running in finland, oh that was great times

 


» Dancing the whole way home

Mätaren uppe i det vänstra hörnet fortsätter visa lägre siffror och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje gång jag ser den, jag började på 250 ungefär och nu är det inte alls långt kvar. Inte heller är det långt kvar till sommarlov och glädjen sprudlar.

Jag har "bott" tillsammans med min fina vän Lisa sen i onsdags och nu i helgen har hon varit borta så då har jag haft familjen rosengrens lägenhet för mig själv. Verkligen skönt, faktiskt. Kvalitetstid på hög nivå och jag har kunnat filosifera iväg rätt ordentligt för mig själv.

Nu är jag hemkommen och har tagit en stooor kopp kaffe. När jag sprudlar så gör även min inspiration detsamma så nu ska jag ta fram måttbandet, nål och tråd. Säger inte mer än så....


Sötaste reklamen som gjorts !