» Fill those empty glasses

 
Musiken är på och basen ger ifrån sig en skön stämning, har precis lockat hårhelvetet och ska snart hoppa in i duschen. Klockan är ju 18 så de är väll snart dags att börja fylla glasen, tror folket kommer runt 20.00 så behöver komma i stämning. Fick en jävla akut liten förkylning. Vaknade upp med halsbränna, sen började ja bli täppt och nu har halsmandlarna svullnat upp så överdoserar halstabletter. Kommer säkert bli as hes på krogen ikväll men jag hoppas att jag slipper huvudvärken osv. Ae ha en bra valborg hörni !! Puss

» Valborg

 
 
Satt och funderade över vad jag skulle göra av min söndag, slutade med att jag tog tåget till nyköping. Så jääävla skönt ! Haha jag kommer ihåg första gångerna jag var här "aha du är från norrköping, ett tips: flytta aldrig till nyköping!!" Som de känns nu vill jag hellre vara här än i norrpan många gånger.
 
När jag kom hit igår fick jag skjuts från stationen, service! Haha sen käkade ja lite och landade på favoritplatsen. Balkongen, men en kopp kaffe som snart övergick i vin. Nej vi super inte hela tiden, vi värderar bara ett glas vin och trevligt sällskap, vi har växt upp lite så. De där kan bli missförstånd. Vi råsuper inte helt enkelt utan chillar bara. Igår hade jag dock inte ätit så mycket så vi flumma lite, lyssnade på nostalgisk musik och hade det bara allmänt bra! 
 
Nu är det plugg som gäller några timmar sen ska vi börja fixa och styra inför kvällen, det är valborg och de ska tydligen annordnas fest här så jag ska hjälpa anna att städa lite och sen åker locktången och..vinet fram, hehe. 2011 firade jag också valborg här, får se vilket år som blir bäst men jag tippar på detta. Puss
 
 

» Fuck this shit, ja drar..


» Ekologiska

Idag har jag köpt ekologiska inbjudningskort till studenten, hon i butiken var väldigt noga med att nämna de i varje meningn, förstår dock inte varför då de bara fanns de här och ett par as fula att välja mellan. Hon kanske ville ge mig gott samvete. Fyfan det känns i hela kroppen nu, ja är så jävla klimatsmart, sjukt bra gjort. Annars då ? Joo ja tänkte städa lite så när jag kommer hem från nyköping på torsdag slipper det kännas som att ja går in på myrornas klädavdelning... Sen tänkte jag plugga lite med, och kaaanske till och med hinna med en lite powerwalk. Känner dock att ja inte har så jävla mycket power att avverka men jag kan ju krypa lite. Studentibjudningar ska jag skriva också så klart..får se hur det går med tanke på alla stavfel jag lyckades göra i den här texten.. 

» Kapat 10cm och känner mig allmänt fräsch, sommarn du är välkommen


» Som en geléråtta

Fredagens utgång blev väll inte sådär superkul och gårdagens jobb känns i kroppen idag.. De va ungefär de jag hade att säga, nu är jag sugen på en fet godispåse så ska gå ner och flirta med min bror, eller så tar jag bara en promenad. Vi får la se. Puss!

» Sofi Fahrman inspirerar med inspiration

 
Älskar verkligen sailor inspirerat mode !

» Dö tid

oldie 
 
Här är jag igen, fördriver lite tid mellan tvättarna. Tycker fortfarande att min familj borde införskaffa ytterligare en tvättmaskin. Förstå så bra att kunna köra vit och svart tvätt samtidigt. Time saver såattsäga. Funderar även på vad jag ska ha på mig ikväll, vad jag ska göra med hårhelvetet. De är en jävla tur att jag ska gå och klippa mig på måndag, mitt barr är fan inte kul asso. 
 
Har testat klackar jag vill ha till studenten igår med, dom är såå fina. Måste bli fint till klänningen då dem va fina även när ja testa dem i mjukis.. haha.

» Dom kallar oss för haterz

 
Tvättar, dricker kaffe och hoppas innerligt att kvällens planer ordnar upp sig och om de gör det..
så ska jag få se DEVETDU!! #vetintevadjaggöromdetinteblirsomplanerat #jodetvetjag #jaggråtermigtillsömsochdrartilljobbetimornmedensorgibröstet #naekanskeinte #vorerättpin

» What doesn't kill you makes you stronger

Inget blir bättre av att sitta och beklaga sig över att saker är jobbigt, det finns så jävla mycket att se fram emot. Det är 40 dar av hårt slit sen belönas vi med en vecka där vi kan släppa allt och bara vara. Så jag siktar in mig på målet och gör det bästa av situationen, försöker att inte va en bitterfitta.
 
Valborg närmar sig och planerna är spikade...jag åker till Nyköping igen för att plugga och festa. Så jävla skönt ! Får be om ursäkt till mina vänner här hemma men de är så jävla skönt att åka iväg och jag mådde så sjukt mycket bättre sist ! Så inget första majtåg i år heller, de blir sj tåget istället och kolla på beppe och allt vad det heter. 
 
Nu ska jag käka något och sen cykla till skolan för nationella i svenska b, nervööös ! Puss.

» Rakt på sak, ärligt, öppet och nej jag söker inte sympati, vill bara ge lite klarhet i sökandet efter min egen

 
Nej jag har inte skrivit om justin bieber som alla andra gjort med såhär långa inlägg...jag har öppnat upp totalt, ventilerat min panik, men då läser man nog hellre om justin...
 
Imorgon har jag prov i UF
På fredag har jag nationella prov i svenska b
På lördag ska jag jobba på siemens eventet
Nästa torsdag har jag första prövningsprovet i svenska a
11e ska jag styla en brud till hennes stora dag
23e maj ska jag till Nyköping en sista gång och jobba med klassen
30e maj har jag min andra prövning i svenska a
3e juni har jag min tredje och sista prövning i svenska a
5e juni har vi mösspåtagning
Har även 4 stora restuppgifter i samhäll b
3 ytterliggare uppgifter i svenska b
2 prov och en inlämningsuppgift i religion
2 eller 3 uppgifter i försäljning och service
1 prov och 2 inlämningsuppgifter i personlig försäljning
1 restuppgift i estetisk verksamhet
troligtvis omprov på nagelteorin
3 mindre uppgifter i hantverk samt 2 större uppgifter
 
Många undrar vad fan jag har gjort det här året, jag tror inte någon förstår hur enormt dåligt jag mår idag. Jag stampar på samma ställe och kan ju, haha helt klart konstatera att skolan INTE är min grej. Besvikelsen, klumpen i bröstet varje dag någon nämner skolan, betyg, student (!) eller när jag bara ser den där stora dystra byggnaden. Jag har grävt min grop så jävla djup och det är pinsamt att stå här nere och skrika.
 
Jag VAR inte dålig i skolan innan gymnasiet, jag var faktiskt medelmåttig, godkänt i allt och några stolta vg:n. Sen hände något, jag vet inte vad och allt gick bara åt helvete. Det ligger så mycket mer bakom detta som jag inte delar med mig av mer än till mina närmaste men här är en stor anldening till att jag ofta går med en rynka i pannan, varför jag ständigt är trött och utmattad, varför jag är tystlåten vissa gånger även om jag är vid mina nära och kära.
 
Besvikelsen man ständigt möts av när skolan kommer på tal hemma, det FINNS inget värre än blicken man får av sina bröder eller sin pappa, det gör så ont och ondare när man vet att man orsakat det själv. Jag blev av med mitt studiebidrag och csn breven fortsätter dimpa ner i brevlådan. Jag kommer inte få tillbaka mina pengar alls, det är kört för min del och vetskapen om att inte ha några egna pengar under studentveckan och att vara arbetslös efter studenten är..ae de är fan sorgligt vad patetiskt det känns. Pengar ger än faktiskt långsiktig lycka, säg inget annat !!
 
Hopplöshet, skulle kunna sammanfatta min situation, jag känner fan inget hopp alls. Hela tiden hör man meningar som, ammen vafan tar du inte tag i allt bara och jag tänker så hela tiden själv. Jag skrattar och drar skämt när folk frågar hur det går i skolan, de flesta tror säkert just därför att jag inte bryr mig alls, att jag försöker vara nån lite rebellisk tönt. Jag skäms så in i helvete och försöker fly från samtalet när det händer.
 
När man sätter sig framför datan och öppnar mailen och det man ser är Dexters frånvaroanmärkningar eller "hej sofia, jag har tyvärr för lite underlag från dig och måste sätta ett ig tills vidare..." då blir man bara gråtfärdig och jag flyr, jämt. Antingen till vänner eller så sover jag. Det finns dagar då jag vaknar upp och gråter för att jag ska till skolan, oftast sjukanmäler jag mig då och sover hela dagen. De dagar jag tar mig till skolan är det ett rent helvete att ta sig genom dagen, jag är trött för att inte ha kunnat somna på natten, ni vet hur det är med sena kvällar och man känner att man måste sova, då kommer tankarna eller ångesten och paniken. 
 
Vardags sysslor blir hur ansträngande som helst, de blir inte ens av, paniken över att jag måste söka jobb utan erfarenheter sen innan, varje gång jag ser att de söker arbetare på olika ställen så hittar jag alltid ett fel hos mig själv och säger att någon annan kan göra det där så mycket bättre, jag har inte en chans. Jag har ett körkort att ta som också känns så otroligt långt borta. Så döljer man lite genom att planera den där studentveckan, letar skor, tänker på hur kul man kommer ha. Pratar om det hemma och berättar vad klassen bestämt. Då får man självklart en käftsmäll av brorsan "haha, kommer du ens få ta studenten", "kul att stå där och veta att du ska tillbaka och plugga upp saker i höst".
 
Jag önskar ingenting i studentpresent, jag tycker inte att jag är värd något, min enda önskan slår in sen iaf, jag slipper skiten. 50 dagar återstår att kämpa, jag kan inte göra annat än att lägga mina sista tafatta krafter och se om allt löser sig, det är skitsamma om stegen är skev när jag klättrar upp ur gropen, det viktigaste är att den håller.
 
Här har ni mig, öppen som en bok med några få privata sidor ihop klistrade av kaffefläckar, vad ni ska göra med det här materialet har jag inte riktigt räknat ut ännu, kämpa på själva, var stolta över det ni åstadkommer, hamna inte i min sists och kanske se hur lätt man fastnar i en ond cirkel utan självdiciplin.
 
Till mina vänner, jag låste min blogg för att jag visste att det är sånt här skit jag skriver om annars. Det är såhär min vardag ser ut och det är inte spännande för fem öre i en tonårsblogg, lite mer dagboksmaterial eller anteckningar i en psykologs block kanske. Om ni läste hit ner, godnatt !

» Min studentklänning har resår så vem bryr sig

Blir jag fetare så har jag ju ganska fina ögon i alla fall, vad tycker ni om min nya header ? Vet inte varför jag gör ett frågetecken och låtsas som att jag vill ställa en fråga till alla mina läsare som om jag vore värsta bästa bloggaren...ingen kommenterar ju iaf. De där självkritiska "skämtet" var tillängat mina kära vänner anki och lisa. Dom tycker bara om mig för att jag kan håna mig själv på ett humoristiskt sätt..sen går ja hem o gråter men de lider ju inte dom av.. Fan vad jag är kul idag, hur vet man det ? Jo dom gånger ja går mamma på nerverna så mycket att hon inte ens vill ha mig i samma rum, dom dagarna är jag så jävla kul asso, sådär övertrött och jävlig.
 
Puss "alla" mina läsare!

» Svartvit som alla andra dagar

 
Nu bär det av mot skolan för att snacka student, puss på den !

» Tumblr x2

 
Om man inte orkar läsa kan man ju alltid kolla mina tumblr bloggar istället som uppdateras ibland.
Dom är länkade i menyn. Klicka på bilden på anki så hittar ni även till hennes tumblr. Ska upp halv nio imorn så dags att sova nu, over and out!
 

» Inte alls så gott som det sägs

 
Alla snackar om Loka likes old school, och att strawberry ice cream skulle vara det godaste man druckit var ju en given överdrift. Choklad var därimot god, ska testa lemon pie också men i sommar kommer jag nog hålla mig till samma gamla päron eller smultron. Eller celcius och aleovera dryck, dyrt som fan dock.

» Rebecca Fredriksson 
Snygg tjej, fin stil, norrköpingsbo - bra blogg!

» Bränna fett

 
Nu blir de pw med syrran, skönt med sällskap. Kan vara varandras tyngd också så vi inte blåser bort..fruktar cykelfärden dit, kommer fan välta.. PUSS sålänge.

» Pedometer.... ^^

 
Min blogg är en önskebrunn... Vaknar upp och så har mamma köpt en stegmätare, so awesome ! Idag måste jag skriva ett jävla tal i svenska och öva in det för imorn är det nationella, bra planering fia. Har ju skit varenda jävla dag i skolan, verkligen varje dag ! Då kan jag ju kanske behöva en promenixpaus sen, great. 
 
update: Hej mamma, nu när jag vet säkert att du läser min blogg, jag behöver klippa mig, färga utväxten, köpa solkort, mascaran börjar ta slut och likaså puder och fondation. Puss

» 30 day challenge

 
Imorn tar jag en före bild så får vi se om jag fullföljt utmaningen den 23e maj. Hitta den här i Lisas mobil så var tvungen att leta fram den förut när ja kom att tänka på den. Imorgon ska jag ta mig en längre promenad efter skolan, trött på att gå samma gamla vanliga sträcka. Måste leta fram en stegmätare också. Fan va mycket man fick att tänka på nu, godnatt !

» Snart dags

Vet inte hur mycket man får höra meningen "studenten börjar närma sig" "snart är det dags" "bara..dagar kvar nu". Då slog det mig att jag inte ens skickat ut inbjudningar, kanske dags att göra det. Jag funderar på om jag ska göra mina egna, kreativt och personligt, lite som jag.. Eller om jag ska köpa. Runt 15-20 stycken tror jag vi blir på min student, har inte så stor släkt men den lilla jag har är så underbart jävla bra ! 
 

» Helgen

I fredags var det dags för Praktik, gick bra. Efter praktiken åkte jag till Lisa och chilla i väntan på att Julia skulle komma från jobbet sen mötte jag upp jullanpullan på stan, vi kollade lite skor sen gick vi och käka. Sen ringer punghuvvena 1 & 2 o frågar om vi ska med till ingelsta så vi drog dit. Jag, Lisa, Filip och Julia... de kan fan inte va kul att vara butiksbiträde när vi kommer in, dom måste tro att vi är dumma i huvvet. Men de va iaf kuuul ! Kvällen spenderades i Ljura med lisfis och fillijokus och på lördagmorgonen trampade jag hem för att fixa mig och häva kaffe.
 
Lördagen spenderade jag med Lidia, vi hade så jävla trevligt. Våra käftar gick i ett och vi snackade om allt och inget. Hängde vid hamnen i solen och sen tog vi en lååång promenad runt stan, chillade hemma hos henne gjorde vi också och hennes hund är så jääävla härlig. 6 månaders liten fismaskin som ville käka upp både min tröja och fläta, haha skönaste ! Vi hängde i princip hela dan och vid halv tio hoppade jag på cykeln och begav mig hemmåt. 
 
Igår (söndag) fick jag gå upp tidigt för att hänga med på visning. Ett hus utanför sörping. Väldigt fint och själva huset och trädgården var idylliskt meeen, omgivningen....Nej tack ! Men det var kul att titta iaf. Sen övningskörde jag, äntligen, för första gången med pappa. Haha gick väll inte sådär super men det var första gången och de ska bli så jävla skönt när jag tar det där jävla kortet sen, oavsett hur långt fram det blir. Gårkvällen och natten spenderades i vilbergen hos syrran, sååå länge sen vi sågs, typ 1,5 vecka !!!? Vi chillade, käkade, snackade och skrattade, i vanlig ordning så att säga ! 
 
Efter dagens enda lektion åkte jag hem, fick ett ryck och började städa köket och nu har jag landat här, i soffan och ska stanna här tills jag fått kraft att aggera, eller tills rocky gör något bus. Puss
 
 

» Modevisningen

Torsdagen gick som sagt väldigt bra, vi började morgonen med att volymföna håret på varandra för att få in tekniken, vi har inte haft lektioner där vi bygger upp frisyrer från grunden så mycket så det behövdes träning. Sedan gjorde jag teoriprovet i naglar, kommer göra om det för det gick verkligen inte bra. Vid 14.00 kom modellerna, så jävla kul var det att fixa helt naturliga kvinnor som var mellan 35-65 typ. Det bästa var att se hur glada de blev av att bli ompysslade och man ser hur dom strålar på efterbilderna vi tog sen. När det var dags för dem att visa upp kläderna fick vi vara med vid ombyterna och hjälpa dem att så snabbt som möjligt få på sig sina outfits och bättra på smink och hår. Var skit kul att och man fick en liten bättre inblick i hur det skulle var att jobba som stylist, stressigt men kul ! 
 
Har tyvärr inga bilder, fotade lite när klassen satt och flumma men vill inte lägga ut bilder på dom utan att dom vet om det, hehe. 

» Mot staden i färgglada tights

 
Värdelös uppdatering från min sida, javet ! Men det är helg, solen skiner och jag ska åka till Lidia och hänga så ja kan inte skriva mycket nu heller. Jag ska pussas med hennes bulldog och så ska vi prata och chilla maaaassaaa. Vi gick i paralell klass på Jönsbergska men vi träffas inte ofta så de är jävligt kul att vi hållit kontakten så här länge iaf !! Hörs när vi hörs !

» Trött tjej, bloggar imorn

 
Orkar inte berätta om dagen för är så himla trött och måste upp till praktiken imorgon. Gått hur bra som helst iaf och vi är nöjda med resultatet av modeshowen. Men som sakt, varit i skolan från 11.30 till 20.30 så ska käka upp min sallad, gå ut en snabbis och sen krypa ner. Puss

» Handsome mothafucker

Cimons blogg
 
Jag bryr mig inte om att han har gubbstil och ser mycket äldre ut än 23, jag är tamefan lite småkär i den här snubben. Tycker att han är mycket snyggare nu än när han hade rockig stil. Så är han bra på att skriva, han lyckas ofta förmedla den där perfekta idyllen av ett liv som skribent i stockholm fast inte riktigt 2013. Nämnde jag att han var snygg ?  
 
Att läsa hans blogg är ibland typ detsamma som att se En svensk kärlekshistoria 1970, har ni inte sett den så se den. Udda film men jag älskar gamla filmer. Jag är en sån här som gillar kärleksfilmer där dom inte säger ett piss på halva filmen, typ Pride and prejudice eller Atonement. Det är bland det värsta Lisa vet, haha sist ja fick henne att se en sån film fick vi stänga av. Får helt enkelt se sånt när jag är själv och ligger sjuk hemma, med en kopp earl grey och en mysig filt... nu vet jag vad jag ska göra i helgen när jag behöver samla kraft. Shit de känns som att jag sagt något jag borde skämmas över nu, 19 årig tjej som tror hon är den där litterära typen fast hon inte är intellektuell för fem öre. Godnatt!

» Smal klack, tjock klack, online eller i butik..förvirrad

Nämnde jag att jag fick skicka tillbaka studentskorna ? De fick jag iaf och jag är så satans trött på det här nu. Man vill att allt ska bli perfekt men man vill inte lägga ut hur mycket pengar som helst och att skicka efter är ju omöjligt. Ett par oanvända klackar i 38 är ju fan som 36or när man får hem dem..omöjligt ! Och på stan är det verkligen ingen idé att titta känns det som, vi har ju inga bra butiker. Jag vet inte ens vad jag söker längre. De ja fick hem var peach färgade (neon rosa i verkligheten) men i början snackade jag blått o grönt..och nu börjar jag tvivla på om jag verkligen kan gå i smal hög klack. Varför blev man tjej för, förstår inte. Tips är välkommet! angående klackar alltså..inte varför jag blev tjej jag vet hur den processen gick till.
 
 

» Det tar ju tamefan aldrig slut

oldie
 
Den här skoldagen har verkligen varit seg, behöver egentligen inte nämna det för så låter det ju efter alla mina skoldagar men idag har jag varit så förjävla trött. Kan bero på att jag började se en film igår, tänkte nu har jag ju lagt mig skapligt så då kan ja se en film...tänkte dock inte på att Django var mer än två timmar lång... Haha, aja jävligt bra film iaf, rekomenderas !
 
Hade en muntlig redovisning om UF idag, gick väll hyffsat med tanke på att jag slängde ihop den på en pisskvart igårkväll. Sen har jag även hämtat ut alla uppgifter inför prövningen i svenska a. Blev 3 skriftliga uppgifter och två muntliga varav en skriftlig är ett prov.. Det känns verkligen som om plugget aldrig kommer ta slut men jag tänker inte ge upp nu ! Även gått igenom inför uf provet nästa vecka..jag har typ 3 prov nästa vecka, jag dör på skiten !
 
Lisa var här nyss och piggade upp mig, hon är verkligen ett lyckopiller som alltid funkar !! Så nu är jag lite piggare på livet igen men lagom nervös inför morgondagens teori prov i naglar, det har skjutits fram tills nu och jag vill verkligen få g på skiten så att jag slipper göra om det också. Känns dötrist att bara sträva efter godkänt i alla kurser men jag är alldeles för sent ute för något annat, har de inte med frånvaro att göra så har de med att saker inte kommit in i tid och då kan man inte förvänta sig annat än G. Bara jag som vill resa tillbaka till 2010 och slå sitt 16 åriga jag på käften och säga: Kämpa nu förfan du anar inte vad du kommer ångra dig sen !! ? 
 
Men det går ju inte heller. Tänkte hoppa ner i ett bad nu och läsa boken jag fick inför prövningen. Har inte badat på flera veckor för vi har haft något strul med varmvattenbredarn, jag som badar typ 2 ggr/vecka. 
 
Och där rundar vi av dagens information i fias extremt händelserika liv. Hoppas att studentveckan kan bjuda på partybilder, skratt, brunbrända ben, gröna gräsmattor och en jävla massa positivitet ! Hejpåer.

» Frozen kiwi

 
Vitamin c berikad hemmagjord glassgodis ? Amen fryst kiwi, läste på någon blogg att de va gott. Damn it was ! Har misskött min kropp så jävla mycket, tappar hår som om jag va sjuk och naglarna är lövtunna (speciellt efter förlängningen jag filade bort). Så nu gäller det att tänka på att få i sig behövligheter, jag ska känna mig så jävla snygg på studenten ! Var nyss ute en sväng också, hallå värmen man slogs av ? Happy, happy, happy !!

» Om du någonsin vill ha en idiot, lägg din hand i min, lägg din hand i min

Börjar bli håkan fantast..på tal om valborg. Vi får kompledigt hela den dagen, så jävla skönt ! Vad ska man hitta på då ? Förra året gjorde jag ingenting för att jag var för sen med att planera, året innan var jag i nyköping och 2010 var jag sjuk men vi hade en myshelg med familjen istället, grillade, var på landet och styrde. Brukar kolla in min gamla blogg för att se hur mycket allt förändrats... 
 
Såhär kunde det låta för 2 år sedan:
"De går en vind över vindens ängar, de fladdrar till i en tyllgardin..." Håkan fyller ut tystnaden med gäll röst och fina texter. Hans icke-perfektion gör honom så perfekt i lägen som dessa. Jag fann en stor skjorta i garderoben som får bli min nya favorit här hemma, här inne i mitt rum, här i ensamheten då jag bär endast denna.
 
Hela grejen hade varit så perfekt om de varit min pojkväns, han som inte existerar, men med tanke på att jag sökte icke-perfektion kan ja avslöja att de är min brors. De förstör hela grejen men de får duga, ja trivs i konstiga klimat ibland.
 
Kan inte sluta störa mig på att spotify räknar ned. Man får känslan av att jordens undergång närmar sig typ. Nej jag är inte beroende, bara irriterad som sakt.
 
Mitt huvud har varit i viloläge ett tag. Fötterna har inte riktigt stått på jorden sådär fint brevid varandra som de gjorde förr. Jag har istället varit en helium ballong i form av något omoget och bara flugit omkring. Nu har någon hoppat efter mig och greppat tag om snöret. Snöret fästes runt en lyckstolpe och jag börjar acceptera att vara tillbaka i verkligheten igen och jag planerar att stanna här och ordna upp allt.
 
Men bara för tillfället. Sen ska jag glatt klippa av snöret runt stolpen och återigen flyga iväg, men bara under lovet. Till hösten ska jag gjuta fast mig på jorden igen. De kallas metaforer, ni får klura.
 
Haha wtf, så jävla vilsen tjej..
 
 

» Jag kommer älska dig när jorden gått under

Insta, följ @sofiaaeklund
Ska bli mycket bättre på att fota mina dagar även i skolan när vi har smink osv !
 
Låten som spelas mest på repeat nu är håkans nya, tur att man gillar the killers också kan tilläggas
 
Något jag är trött på med att bo hemma hos föräldrarna är att föräldrar gärna, kanske omedvetet, har en tendens att klaga på alla hemmasysslor man än genomför trots att de tjatar hur mycket som helst på att man ska hjälpa till så är det alltid fel på det man gör. De vore ju konstigt om jag skötte ett hem på 195kvm lika bra som en 45 åring och tänkte på allt. Kanske bara är jag som känner så. De var iaf underbart den här helgen, slippa allt jävla tjat !
 
Så jävla töntig men måste..vad är oddsen för att man ska ha samma färg på kaffekopp som nagellack
 
Hade på mig de här för några veckor sedan till praktiken, fortfarande helt lost i vad jag har för klädstil
 
Även insett att jag förändrats ganska mycket utseendemässigt, man ser verkligen inte sånt själv.. 
 
 
Trodde att jag skulle göra ett restprov imorgon men det är tydligen inte förens nästa vecka vilket gjorde mig väldigt lättad. Då kan jag slappna av ikväll och lägga mig tidigt. Klockan är iof över 00.00 men det är bättre än 2-5 på morgonen som det blivit den senaste tiden.

» 2 timmars pw med ofrivillig löpning som avslut

Celsius persika/mango grönt te samt ett tappert försök att flasha muskler jag inte har...
 
Kollade på termometern som visade 7+ och kände att det absolut inte fick gå till spillo. Har längtat så länge efter en lång PW där man kan komma hem utan att det sticker i låren och känslan av att fingrarna ska gå av så jag begav mig ut i skymning och 2 timmar senare sitter jag här nöjd och belåten. Angående rubriken, jag har ingen kondition what so ever så att säga att jag går ut och joggar är inget annat än en myt. Därmiot skulle jag köpa med mig kvarg, fun light och bananas åt min broder och insåg när jag hade varit ute ett bra tag att fan...ica stänger 22.00. Så i smått panik började jag löpa en bit tills jag visste att jag skulle hinna men jag gav upp ganska snart, bloody smoking... Veckan bjuder iaf på mer värme så vi lär höras efter fler powerwalks, nu ska konditionen upp hörni, nu jävlar ! 
 
 
Om 7 grader kändes som en ljummen sommarkväll så längtar jag till torsdag, obeskrivligt mycket ! 
Skulle även va fränt att åka till landet och se när isen går, låter as gay men har hört att det är asfränt och att isblocken liksom klättrar upp för bergsväggar osv.. ska bli kul att se vad som händer med alla brygger ute på ön sen höhö. Ah jag vet, who cares fia..
 

» You aint winnin' if your losin'

På torsdag ska vi sminka och fixa hår på 10 modeller till en modeshow, som ett slutprov i stylistkursen. Hur kul som helst, det är johanssons som arrangerar den här showen för sina kunder så det är medelålders kvinnor och uppåt som både kommer och kollar och som går modeller. Johanssons är den butiken som ligger brevid espresso house (systemet) på stan, alltså inget vi yngre brukar gå till men det ska ändå bli kul, det är kläder som liknar dem inne på min förra praktik plats b´chic. Samma koncept också för den delen, mer och bättre personlig service, sånt gillar jag, superbra för min lilla mormor exempelvis som aldrig skulle kunna gå in på hm liksom.
 
Imorse tog jag och Anna tåget till norrköping och mötte upp klassen för ett litet studiebesök i butiken där vi gick igenom hur allt kommer gå till. Imorgon ska vi för första gången få lära oss att sminka mogen hy också vilket kommer vara väldigt bra att kunna. Vill ge min mamma smink tips men har inte riktigt lärt mig allt inom det området men nu så! 
 
Efter besöket gick vi till skolan för att prata med lärare, boka in ett möte angående en prövning samt hämta ut papper inför nationella proven i svenska. Nu har jag landat i mitt lilla rum och försöker få lite energi, fortfarande mycket plugg att göra så det får vara dagens sysselsättning. 
 
 
skön måndags låt

» Så var helgen över

Gårdagens planer var att plugga hela dagen och avsluta med en lugn kväll på balkongen, plugga gjorde vi och det är så oerhört skönt att maila in uppgifterna till lärarna. Jag önskar att jag inte var pank och kunde åka hit när jag ville men så är ju inte fallet.
 
Hur som helst, kvällen blev allt annat än lugn. Vi hoppade in i duschen och fixade oss för att dra in till stan. Hällde över vinet i en petflaska och hade våran egna lilla förfest gåendes i duggregn med musik från mobilen. Mötte upp vänner till anna för att stå och snacka ett tag och sedan blev vi skjussade till en hemma fest i en cheva, najz.
 
Ganska snart efter att vi kom fram gick vi vidare ut till en av stans krogar, drack lite öl och dansade kvällen lång. När klockan började närma sig 03 hamnade vi på en hemma fest där de spelade gitarr och sjöng gamla svenska klassiker, super mysigt ! Sen hoppade vi in i taxin och landade i soffan. Jag, anna hennes pojkvän och deras kompis, kollade lite youtube klipp, lyssnade på musik men trötta som vi var somnade vi ganska snart efter det. Så var det med den lugna kvällen.
 
Idag har vi tagit det lungt mestadels, pluggat lite och lagat lite käk. Blev kvar en natt till, gud jag vill inte hem till verkligheten, de här är som semester för mig. Men imorgon är det skola så vi tar tåget imorn bitti. Nästa gång jag kommer hit ska det vara värme..och mer spontanitet. 

» Läsvärt

Det gick inte, som vanligt. Men jag försökte och jag lyckades lite grann. Tanken var en bloggpaus för att "ta tag i mitt liv". Som jag ältat så länge så är det åt helvete med skolan men jag aggerar liksom inte. Jag klagar, krampar och hatar men där stannar det upp.
 
Sen kom Anna på den briljanta idén, att med öppna armar och en flaska rötjut välkomna mig till Nyköping över helgen för att tillsammans gräva ner oss i skolarbeten, ensamma i en lägenhet med soft musik, varandras sällskap och hjälpmedel. Så igår tog jag tåget 1,5 timme efter att jag slutat min praktik, 6 mil på 45 minuter, kliv av på perongen - andas! Det här är, som jag sagt så många gånger förut, min fristad. 
 
Gårkvällen bjöds på det mesta, nya intryck, definitivt. Fick träffa två av Annas barndomsvänner, oerhört trevliga människor. Vi köpte med oss två pizzor att dela på som vi sedan åt direkt ur kartongen, självfallet rödvin till, och så massa prat. Maten övergick i ölspel fast med cider, ölspel övergick till plump. Plumpa på 7e given och du får ta 7 klunkar. Ut på balkongen för rökpaus. Så slår det till och helt plötsligt har vi kännt varann hur länge som helst, tjejer alltså. 
 
Klockan tickade iväg och mys stämningen försvann när pulsen höjdes i takt med musiken. Det blev en spontan utgång till o`learys, typ som norrköpings hugo fast endå inte. Bar, bord, människor, fylleprat och ragg från gifta män på övervåningen - dans, öl i ansiktet och proppat med folk på nedervåningen. De var min första utgång i nyköping och även fast kvällen var över på ett kick så var det helt underbart jävla kul ! Fyllepizza på ett natthak, in i taxin, fylleplump med Anna och Jimmy och sen landa i soffan. Spontant, lyckat och helt perfekt.
 
Vaknade upp till duggregn, men vafan man får va glad över att det inte ösregnar som göteborgaren sa i filip och fredrik. Ännu en pizza, cola och en spännande deckare tills förmiddan var förbi. Jag har säkert gott upp ett kilo per pizza den här helgen men jag säger fuck skönhetsideal och skrattar med en av mina bästa vänner. Mat är lycka fuckers ! 
 
Över till anledningen att jag kom hit, eller en av anledningarna. Bockat av 2 relativt stora arbeten och ska snart övergå till ett tredje. Det här går bra, med lite kraft så lyckas man. 
 
Självfallet har vi hunnit med en hel del koppar kaffe på balkongen också, ytliga och djupa samtal och en jävla massa skratt. Är så oerhört jävla as glad, ända ut i fingerspetsarna ! Det här behövde tamefan jag.
 
Min fina Anna på hennes 16 årsdag 2010, full och glad i sitt esse

» Skor beställt

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
 
Äntligen var även skorna till min efterlängtade student beställda, tänker dock inte visa dem förens de kommer eller förens de börjar närma sig studenten. Jag har så svårt att inte visa och hålla saker hemliga men de är roligare att visa upp helheten sen när dagen är här. Åh det är inte långt kvar nu men de känns endå som en evighet... Skorna är iaf 14,5 cm höga och jag är liite nervös, kanske tar ett par converse på flaket men vi får se. 
 
 
 

» Just some thoughts

Det här är mitt klotterplank, min offentliga känsloportal där jag uttrycker mig om det som kommer upp i huvudet just här och nu. Jag har inga överdrivna summor i plåboken, ingen inspirationsgivande garderob, inget modellutseende, inget toppenhumör alla gånger, ingen super spännande och händelserik vardag. Få vet vem jag är i den staden jag bor i, jag har inga speciella talanger att flascha med och inga starka åsikter eller ämnen att ta upp. Jag gör inte som man borde alla gånger och är knappast ett föredömme.
 
Det slår mig då - vad är det som gör att en del människor faktiskt tar sig tiden att varje dag läsa det jag gör och skriver ? 
 
 
Jag skriver inte allt men jag blottar ändå kanske 50% av mig själv här, vad gör att man kommer tillbaka ?
Vad skulle jag kunna göra för att öka läsarantalet? Borde jag göra en mer inbjudande design ? Fota mer ? Visa vad jag gör i skolan, visa sminkningar, vardagsbilder ? Tipsa om saker, visa mer av mig och min stil ?  
Would be fun to know! 

» Vem somnade och får nu plugga hela natten ?


» Stress o rädsla är inte attraktivt

 
Här sitter jag hemkommen från skolan, i paniik över alla måsten. 58 a4 om naglar till imorn samt 4 kapitel personlig försäljning. Praktiskt gesäll prov på torsdag. Och allt annat skit också förstås. Life's fucking me up !

» 10 minutes sketch

 
Shine bright like a diamond.

» Sista påsklovet, sista lovet

 
Insåg precis att det här är mitt sista lov, någonsin ! Nu är det snart över, på riktigt. Då blir det ingen vila veckor i streck... Eller vad vet jag, än så länge är jag ju arbetslös. Studenten ska vara något alldeles sjukt jävla as bra, jag har panik ångest 24/7. Samtidigt är det lite typ, nyfikenhet som träder fram. Kommer jag resa om ett år från nu ? Jobba, plugga? Ångrar att jag inte sökt jobb att ha vid sidan av gymnasiet men de hade jag aldrig pallat. 
 
Idag har jag gjort så lite som möjligt, skissat och målat naglarna. Följde med mamma upp till sjukhuset men de skulle jag inte gjort. Jag får panik av sjukhus, äckligaste jag vet. De är så dystert, som en avlägsen verklighet. Fick tårar i ögonen och kände hur magen vände sig så då gick mamma med på att åka därifrån, aldrig mer om jag inte måste att ja åker upp dit !

» Lazy for a monthOm jag inte är helt ute och cyklar nu så har jag inte entrat gymmet sedan slutet av februari... det är över en månad sedan. Jag har varit sjuk, jag har varit lat och jag har varit allmänt ointresserad men jag trodde aldrig att det skulle ha gått hela en månad.
 
Jag är fortfarande lat och trött hela tiden men det är just detta det beror på, ingen fysisk ansträning och taskiga matvanor. Jag har faktiska saknat gymmet, speciellt känslan efteråt och träningsvärken dagen efter som en ständig påminnelse av att kroppen tackar för ens engagemang. 
 
Så om veckan inte bjuder på mer snö så ska jag nog passa på att ta dagliga promenader för att få lite d-vitaminer i huden och frisk luft samt att jag ska köra pass med lisa på gymmet. 
 
Har fått upp ögonen för färsk frukt som annanas och mango, aldrig gillat förut, men nu så ser vi fram imot alla dessa frukostar man sett på bloggar och insta - jag ska alltså äta nyttig frukost...inte flasha dem i sociala medier ;) Samt en hel del fruktsallader i solen med vänner, har blivit alldeles för mycket lösviktsgodis och skit det här lovet, äckligt mycket.

» Sista dagarna

 
Måste verkligen bli bättre på att fota, över lag. Inte bara för att lägga upp nånstans utan för att man vill kolla tillbaka på vad man sysslar med. Kan bero på att de är skillnad på bilderna från en iphone och en samsung... Jag får joina iphone gänget när jag har en egen inkomst sen.
 
I onsdags var vi ute ett gäng på 7 tjejer, behöver inte berätta något om den kvällen mer än att allt festande kändes så otroligt meningslöst. I torsdags hängde jag med anki, och igår likaså men åkte till lisa på kvällen och kolla lite film ohsen somna vi.
 
Idag vakna ja upp till fint väder, dåliga nyheter men en pigg och glad lisa. Hon drog till gymmet medans jag valde att stanna kvar. Käkade en frukost på balkongen och sen njöt jag av vårsolen. När lisa kom tillbaka från sin hurtiga start på dagen drog vi och kollade på när hennes lag spelade en träningsmatch vid parken. Skönt att komma ut och njuta av solen men det var lite för kallt för t-shirt och skinnjackan. How ever, resten av dagen har jag spenderat hemma, otroligt trött och endast tillgänglig för tv tittande. Och ikväll kom snön, de där förbannade helvetet förpestar mitt liv, ta tag i skolan och skitväder... känns som att veckan kommer bli tung.

» Ung Cancer


» Gårdagen var lång och allmänt asbra!

Gårdagen var jättemysig ! Började med lite ärenden med Anki, sedan gick vi till willys och köpte med oss baguetter, bonjour grejs och dricka. Sen satte vi oss på en ledig bänk, som i det här fallet fick bli på en basketplan i hageby. Vårsolen värmde på bra på våra ryggtavlor och vi satt en bra stund och prata om det som kom på tal, men mest av allt myste vi i den sköna tillvaron.
 
Efter det kände vi lite, vad händer sendå.. Så då blev det spontan cykeltur till Halvars där vi mötte upp Julia. Lite mindre sol men mer skratt, så det vägde upp. Vi bockade av årets första mjukglass på "Vår 2013 listan" vi så fint målar upp i våra huvuden. Sedan skiljdes vi åt, Anki skulle till pojken och jag och Julia skulle hem till henne.
 
Väl hemma gjorde vi oss en supergod kopp kaffe och satt och snackade. Tanken var att jag skulle hem till mormor och städa men tiden gick. Kaffet övergick till Julias sjukt goda pastasås, kyckling och färskpasta och sen pratades det lite till. Vi satt i timmar och bara prata, kedjerökte och drack cola light, i brist på rötjut. Sommarens planer diskuterades lite lätt, skolans måsten var vi inne och touchade på men hela tiden trivdes vi, som bara fan!
 
Vid 22 kände jag att det var dags att dra mig så då tog jag cykeln till ljura för att hålla Lisa sällskap, eller för att hon skulle hålla mig sällskap kanske ? Vi såg iaf på Dirty Dancing innan vi somnade och jag drömde om höga levis jeans och patrick swayze.... Underbara jävla vår, tack för att du kom tillslut !
 
 
 

» I stopped believe in the easterbunny long time ago

 
Länge sen vi hade lite kvalitetstid ihop du och jag. Känner dock att kvalitén på tillvaron inte är den bästa just idag. Jag städar på rummet så att jag slipper allt tjat resten av veckan, vem orkar änga två timmar åt vårstädning  i ett rum jag inte ens spenderar någon tid i... Hur som helst så väntar jag på syrran förtillfället, vi ska mysa ner oss med kaffe på min altan om solen inte hinner gå ner. Sen ska jag åka till mormor och hjälpa henne städa och så får vi se vad som händer med resten av kvällen. Imorgon blir det iaf hugo tror jag, hopps jag ! Jag är i stort behov av att dansa med mina älskade vänner med vin i systemet. Hoppas ni har haft en trevlig påsk ! Själv har jag inte firat, traditioner är för familjer som vill ägna tid åt att varandra, vi har växt ifrån det där, isär.