» Äntligen

 
Har nu inlett mitt påsklov och det är så underbart skönt ! I fredags blev det en vända på stan med Anki för att sedan ta en lunch och kaffe på Paus. Sen blev det myskväll med Lisa. Igår hängde jag med Anki och Jonte framför lite film och när klockan slagit över till sommartid och tiden hade hunnit bli halv två var det dags att promenera bort till Lisa för ytterliggare en natt i Ljura. Vi pratade till klockan blev tre och vaknade upp idag halv tre. Då fick det bli en fika med mina älskade hjärtan på fräcka i solen, kunde sitta i bara tröjja och dricka kaffet och vi skrattade åt det mesta. Nu hänger jag hos Jonte och Anki och har hamnat i en extrem matkoma efter en pizza och massa jordgubbar innan. Får se vad som händer resten av kvällen, morgondagen lutar åt fotboll och öl på en sportbar. När solen kommer fram kryper vi ur våra små bubblor av vinterdepp och är beredda att fylla instagram med leenden och solstrålar, äntligen !

» Ikväll är jag sentimental


» Sponsored by systemet

 
Då var vi på banan igen. Jag har en konstig värk och smärta i knölarna i bakhuvvudet och känner mig svmifärdig vissa stunder så idag var jag hemma från skolan. Igår kände jag mig febrig och yr och idag vaknade jag upp med den här sjukt obekväma smärtan som tidigare bara känts som en lätt bula, haft smärtan några veckor... Men jag vet att farliga knölar inte ska göra ont så jag anar någon form av muskelknut som ger mig denna huvudvärk.
 
Känner dock att detta inte får hindra mig från att njuta av dagens väder så tänkte ta på mig löparskorna och ta en promenad. Får se hur lång den blir, beroende på hur jag känner mig. Vore ju jobbigt om jag ramla ihop helt själv, tänkte därför ringa lisfis. Nahe puss då!

» Soon it will all be over

Det var med blandade känslor jag gick ner för trappan och in i elevrådets sal i skolans källare. Nu har jag mössan i min ägo och det känns verkligen nu, allt känns. Glädje och oro, ilska och lättnad. Det här är slutet men också början. Jag vet dock att det är med ett leende på läpparna jag kommer springa ner för trapporna sen i juni, det har inte gått som jag tänkt mig, långt ifrån bra. Men jag kan inte få tillbaka de här tre åren, inte på något sätt så det är bara för mig att stänga dörren och lämna det bakom mig, många erfarenheter rikare. 

» The man the authorities came to blame For somethin' that he never done

 
Jag vet så väl att jag är nochalant, kan uppfattas som uppkäftig, omogen och är ofta bitter. Hjälp mig då upp istället för att trycka in ett finger i skottskadan, uppmuntra mig, få mig att tänka på annat och fokusera på framtida mål. För jag kan inte se dem själv, jag lever inte och jag kan inte uppskatta det fina när det dystra alltid lyckas ta över. Jag är trött på cirkeln ni inte låter mig bryta, på riktigt. Jag skyller inte på någon annan än mig själv, men låt mig behålla den sysselsättningen för mig själv...

» It's all bullshit

 
Idag känner jag mig som en bebis utseendemässigt, är väldigt trött men har hunnit med både skola, fika + en vända på stan med idag och nu är de chill som gäller. Borde plugga lite men känner att en powernap först, kan behövas. Och nu kom brorsan hem från malaysia utan converse åt mig, visste att de var för bra för att vara sant, jävla fjolla vad irriterad ja blev nu, snåltönten har bara handlat åt sig själv. De ska han få äta upp den jäveln !

» 1 år sedan

24e Mars 2012
 
Blev inte att grilla igår, blev lite chill i angelicas lägenhet istället med lite cider och trevligt sällskap. Fram mot tolv skulle dom köra en spontan utgång så då promenerade jag till bussen och åkte hem till syrran. Vi låg och snacka skit till 3 eller något sen somnade vi som små grisar. Nu blir de lite ärenden sen ska jag hem och ta en dusch. Blir att grilla ikväll istället, mysigt som fan.
 
Vad tycker vi om vädret då, så jävla underbart, 32 tror jag termometern kom upp till förut som är placerad direkt i solen. Vi körde en frukost på ballen och man fick till och med lite färg, nu jävlar är de vår !

 
32 grader i direkt sol för ett år sedan... nu visar termometern 2.7 och det skulle inte förvåna mig om det började snöa redan imorgon, vad är det här !? Vi låg och solade till och med, nu vet jag inte ens om jag vill ta skinnjackan till stan sen eller om jag ska köra på vinterjackan, herregud ! 

» Thoughts 'bout music

ett två tre fyra
 
Min musikstil är egentligen odefinerbar, det beror helt på humör, omgivning, årstid...sällskap. Knäppt egentligen att du kan sätta på en låt och få en viss känsla och en helt annan från en annan låt. Här har vi fyra låtar av alla dem ja lyssnar på, som nu förtiden kommer igång när jag tar de lungt på mitt rum i min ensamhet, dom blir bäst med en kopp kaffe eller te i hand. Byter man till niggas in paris börjar jag dansa en fånig dans som påminner om min bästa vän, lyssnar jag på childhood med M.J. befinner jag mig i en bil påväg mot ön längst strandvägen, eller wake me up med wham! så reser jag tillbaka i tiden till finspång där jag och lisa lägger in rätt spår på vinylskivan för att sedan skriksjunga så de ekar över hela sjön utanför köksfönstret, eller Let go som egentligen handlar om droger eller något som på grund av munspelet får mig att tänka på att segla genom skärgården. Eller hur Mr. Brightside får mig att vilja packa väskan med en gång för att upptäcka london... Haha ah, det var lite kvällstankar. Man tänker inte riktigt på hur stor del musiken är av ens liv, jag vill börja dansa igen...

» Three years ago

2009
Var sjukt skönt att träffa Julia igår, de blir liksom en annan grej att ses när man träffas så sällan. Vi pratade om allt, djupt som ytligt, roligt som tråkigt, framtiden och gamla minnen. En tanke som kom upp var de här med att man inte känner hur man förändras men om man kollar tillbaka på när man gick i 9an, 15 år och skulle precis börja gymnasiet, så är man nästan som en helt ny person. Jag kommer ihåg klassresan till gotland, sista skidresan till romme och man va i en helt annan kompiskrets än vad man är i nu. Det har bara gått 3 år, vem är man 2016. Men Julia inflikade också att lite har man ju kvar sen den tiden, vi har ju inte blivit några jävla societetstanter liksom, pjuh!
 

» I väntan på bussen

 
Finns de något tråkigare än att vänta på bussen...

» Nothing have changed

 
Känner lite den här just nu... Dags att dra på sig sminket och om en timme lite drygt ska jag bege mig mot Julia, sjukt längesen ! Jag tänker skratt, jag tänker chill och jag tänker kvalitetstid. 

» One island, two exteriors

Igår efter praktiken fick jag, i samma stund som jag slutade, någon konstig lust efter att träna. De va några veckor sedan jag va igång med träningen nu och jag känner verkligen hur jag vill tillbaka till samma spår igen. Slippa va trött hela tiden men aldrig kunna sova om nätterna, känna hur kroppen blir friskare och mår bättre, huden, håret. 
 
Det blev ingen träning igår, så fort jag la mig i soffan efter cykelfärden hem så blev jag tung som en sten. Idag därimot känner jag lite den här, inget kan stoppa mig. Haha ae men det blir en efterlängtad promenad till landet,  SÅ skönt ! Jag tar med kameran och ser ifall våran orörda vinter ö bjuder på fina bilder. 
 
Jag brukar alltid bli lite bitter när jag kommer ut dit på vintern, det är inte riktigt samma ställe. Men sen går man in i stugorna, känner doften, föreställer sig ett varmt berg utanför istället för snöbegravt. Vassen står grön och hög där den omringar ön, inte brun och liggandes. Sjön är inte heller täckt av is utan så levande och livlig som den bara kan vara. Snart, snart är det sommar igen och jag hoppas att jag tänker tillbaka till dessa oändliga vinterdagar då och uppskattar det underbara vi lever i, just där, just då.

» lägg ner

Vill verkligen ha den här väskan. Finns på Lindex för trehundra tror jag av märket holly&white. Vet inte varför men de var kärlek vid första ögonkastet. Och skorna var med så sjukt fina i verkligheten, ae nu får de va bra ! I need money.
 

» Myser


» Fate

Jeans HM // Top Gina Tricot // Tröja Veromoda
 
Great news, så fort jag visar att jag kan komma i tid till skolan så får jag tillbaka studiebidraget, nu har jag fått testa på att leva fattig i två månader, det får ta mig fan räcka ! Nu är det nagellektion som gäller. Verkar dock som att jag får byta ut till ansiktsbehandling, skönt ! Är mycket säkrare på den fronten. Skulle dock hellre ligga under täcket och få massage själv istället för på kund, meeen men. 

» Tired of this winter cold

I skolan, fruktansvärt trött och inte alls sugen på att vara här, alls faktiskt. Snön vägrar ju ge med sig och att de blåser halv storm gör inte saken bättre. Det enda som ger mig någorlunda positiv energi är att smsa med syrran, så dör mobil helvetet. Karma is a bitch. 
 
Fick träffa anna iaf, helt sjukt vad sällan vi ses. Var precis med henne hos hennes syster och tog en kopp te och snacka lite skit, skön escape från plugget men de var ju bara att återvända. 
 
När jag kommer hem är det kaffe och plugg, sen ska jag nog rulla fram hantlarna och köra lite styrka på rummet. Är fortfarande lite sjuk så de blir inget gym men jag har abstinens efter träningsvärk och alla andra ska va så duktiga hela tiden. Kanske till och med ska ge mig ut på en promenix i stormen. Uppdaterar er senare.

» Stillat shoppingsuget

Med lite budgetshoping på veromoda, 50% i hela butiken, nu har jag lite variation i garderoben igen, snälla snälla snälla kan våren komma så man får börja använda något annat än jeans och vinterjacka jämt !
 

» Självkritisk, fia i sitt esse

Brorsan är påväg för att chilla semester en vecka i Malaysia, fallskärmshopp från skyskraper och kolla formel1, ohså 20-30 graders värme på de. Och här sitter jag, lite småfrusen men alldeles för lat för att ta på mig raggsockerna, funderandes över vilket filter helvete jag ska ha på bilden jag envisas med att lägga upp på instagram. Så ska jag tagga med sånna där hashtags, små irrelevanta ord som egentligen inte har ett piss med själva bilden att göra. För att sedan 30 olika shoutout sidor ska försöka värva mig genom att gilla mina bilder och så sitter jag där och får ett sånt där fult litet leende varje gång jag får en 'like'. Jag har ju drabbats av något sånt där bekräftelsebehov på senaste tiden nivet...hehe jaaa, de blir så bra så! 
 
Helt naturlig och inte tillgjord på någe vis... så taggar vi med lite #girl #tagsforlikes #jagharettbekräftelsebehovattstilla 

» Jag går i ide


» Esteten inom mig

 
Sitter i min gamla bildsal och kompleterar en sista uppgift i estetisk verksamhet som jag missade förra året. Har alltid gillat de här lektionerna men jag valde oftast att stanna hemma och sova. Nu i efterhand förstår jag inte riktigt varför. Det resulterade i att jag inte la ner så mycket engagemang på de uppgifter jag gjorde, men vg fick jag nästan rakt igenom. 
 

» Life sucks when ur ordinary


» 16e mars

Nu har jag insjuknat ordentligt men jag mår inte så dåligt över det, det här är en sån här dag då jag kände för att sova länge och sedan spedera min vakna tid med raggsockar under täcket framför filmer, bloggar, tumblr och annat skit som ska ge en inspiration till nån gång ta steget upp från sängen och vidare till något vettigt. Det hade kunnat blivit fest men jag flyttar fram det en helg istället. Fokuserar på att bli frisk och trivs med att vara själv, faktiskt. Sounds so depressing men de finns en lite ensamvarg i mig som jag låter titta fram ibland, det är oftast efter en sån dag jag får idéer och inspiration. 
 
Från insta, älskar den här bilden !! Den är tagen förra midsommarn på landet direkt när jag vakna på morgonen. När man vaknar och de här är de första man möts av, då kan ju inte dagen bli annat än bra !

» Ja och de här är då..min påse

 
Vet inte hur lämpligt de här är just nu när det kretsar mycket runt nätmobbing men jag tycker att den här tjejens föräldrar borde tänka över lite vad den här 11 (!!) åringen bör och inte bör publicera på världens största videonätverk... Lisa visade den här parodin för mig efter att jag hittat tjejens youtube kanal och jag garvar lika mycket varje gång...tyvärr.
 
Man kan inte få folk att sluta videoblogga, man kan inte få yngre barn att sluta göra som äldre ungdomar och vuxna gör. Det ligger ju lite i vår natur att ta efter andra för att utveckla oss själva och barn kommer alltid ha människor att se upp till. Men jag tycker att det borde ligga i föräldrarnas intresse vad och vilka sina barn faktiskt ser upp till och tar efter.
 
Jag har bloggat sen jag gick i 8an om ointressant skit rent ut sagt, för att ha någonstans att ventilera mina tankar, skriva av mig när jag är arg, ledsen eller glad. För att dela saker jag tycker är roliga, eller fina eller rent av bara få lite anonym bekräftelse, hur patetiskt det än låter. Men jag tänker FAN ALDRIG låta min elva åriga son eller dotter blogga eller publicera videos på nätet, speciellt inte slickandes på en glass i några små shorts. 
 
Jag tycker att alla människor ska få göra som dem vill men tyvärr kan man inte hindra allt skit som finns runt omkring. Kan även passa på att slänga in R.I.P. Linn Nyman, fruktansvärt tragiskt det som har hänt och det är helt ohumant hur lågt "människor" kan sjunka när man sitter på andra sidan skärmen och kommer med anonyma kränkningar och påhopp. Sånt här får än att tänka till, något sånt ska inte behöva hända för att man ska tänka till men tyvärr är det så i vårt ytliga samhälle. De är aldrig för sent att tänka till för att skapa en bättre levnadsplats, så tänk mer på sånt i livet som faktiskt röör just DITT liv, och inte andras. Man kan hata hur mycket man vill men håll förfan käften om det. 
 
Dubbelmoral när jag klagar på tjejen i videon men jag tycker bara att det är synd att man ska bli sådär ytlig och osäker redan i hennes ålder, jag minns de så väl själv och blir så arg för att man brydde sig så mycket och fortf gör idag. Varför kan inte alla människor bara få vara dem de är, ostört ! Tyvärr ligger det även lite i våran "moderna natur" att söka fel hos andra för att må bättre själva, ska det vara så?

» Kan jag få den där förbannade mössan nån gång

Nu har både Anki och Lisa fått hem sina studentmössor så de är inget larv om att friskolor får före kommunala, de är bara så att Kungsgård ska va sämst som vanligt... JAG VILL OCKSÅ !
 
Från Jonas student med hans hatt, min kommer ha en fin rosa diamant,
och håret under kommer antagligen vara brunt.
 

» What defines us

 
Så var vi inne på andra studiedagen, jag tänker gå i gårdagens spår och försöka kurera mig bäst jag kan. Imorgon är det praktik och jag tänker inte missa det, får inte missa det. Men jag pallar inte ligga och aggera lik framför serier och filmer utan jag ska få lite gjort. Har därför, tro det eller ej, påbörjat en rejäl vårstädning. Ska plugga lite i ikväll också, det heter ju studiedag av en anledning. Men nu ska jag inte sitta här och låtsas att jag får ut något av det. Kaffe, musik och en dammig trasa defines my day pretty good. 

» Blåbär och suddig syn

 
Idag har jag sovit länge, kollat på gossip girl, insett att min förkylning bara blir värre, träffat Anki och gått på stan, letat efter rosor och en glasvas, nöjde oss med porslinsvas och tulpaner, de går aldrig som förväntat när vi är på jakt eller äventyr, men det är de som gör oss så unika, vi är helt enkelt totalt missanpassade för vår levnadsmiljö, lite som älgar i pooler eller hästar i findusförpackningar, såattsäga. Sen har jag kollat på mer gossip girl, tyckt mer synd om mig själv, druckit kaffe och bakat blåbärsmuffins, de blev helt okej, jag är inte så oduglig som kvinna trots allt, har även hittat pappas glasögon han köpte när han skulle "svetsa ihop något litet" men som jag fortfarande kommer på honom med att använda ibland, hur som helst, testade dem och övervägde att skaffa ett par egna, ser man inte fruktansvärt mycket smartare ut? dock ser man väldigt suddigt i dem, tror inte att hela den här sexy teacher grejjen hade funkat för mig ialla fall, jag bär mjukis alldeles för ofta, och jonas påstår också att man måste vara smart för att impa med sin smarthet, själv tycker jag att de låter helt ologiskt, tråkigt och...okej han har rätt. När jag visade min utväxt heromdan i hopp om att någon skulle ge mig pengar till färgning fick jag bara tillbaka, slängt i ansiktet, titta din dumhet kommer ikapp dig...wiie

» Hair inspiration



» I want to see EVERYTHING

tumblr and we♥it

» Test, coffee and boring school

Brudprovet gick bra men jag skulle varit mer förberedd. Men lärarna verkade vara nöjda och min kusin var nöjd så de känns bra. Fortsätter dagen med personlig försäljning, dessa lektioner dödar mig verkligen, från tjugo över ett till fyra. Men jag får stå ut, de blir en fika med mamma hos mormor efter skolan så har kaffe och kvalitetstid att se fram emot. Har inte träffat min mormor o morfar på flera veckor så får lite ångest, speciellt efter att hon opererats och inte kan gå, måste vara jätte jobbigt att rulla runt på en rullstol i lägenheten. Så henne ska jag krama om sen !

Nästa vecka har vi kunder i naglar, är lite nervös faktiskt eftersom att jag bara gjort ett helset naglar tidigare men jag ska fortsätta träna på övningshanden jag har hemma. Har lite dekorations idéer i huvvet jag måste testa. 

Nahe ska väll fortsätta här, hörs senare ikväll. Har inget vettigt att skriva men de får ni stå ut med. Kanske kan visa någon sminkning eller något i veckan, har lite kreativitet som jag måste få upplopp för. Puss !


» Giving up

Kötta ett intensiv pass med Lisa förut, nae de gjorde jag inte jag gav upp efter halv passet och gick med bittra steg upp för trappan och satte mig i omklädningsrummet. De borde fan vara olagligt att vara så otränad som jag är. De ska dock bli ändring på skiten ! 
 
Onsdag och torsdag har jag studiedagar den här veckan så de innebär plugg imorn och praktik fredag och sedan helg. WOOP ! Hoppas på lite utgång, lite härligt chill med vänner, lite massa plugg och lite massa träning, stay tuned så att säga !

» Amme ge mig bara

 
 
 
 

 
 
 

 

» "Anybody can pilot a ship when the sea is calm"

Imorgon är mitt brudprov, något jag tidigare bävat inför men nu är jag helt lugn. Jag ska bara visa vad jag kan och blir de dåligt så blir de dåligt och de skulle knappast gå bättre om jag vore nervös. Så jag är lugn och jag tror att det kommer gå jätte bra, jag har redan en någorlunda plan i huvvet över hur jag ska styla min "brud". Måste dock göra ett skriftligt arbete och maila in ikväll, vilket betyder att jag måste leta fram en bröllopsklänning osv. osv. De gör mig inte lika lugn... 
 
 

» Juuuuust chillin


» It's all because of you

 
Vet inte varför jag ens fixade mig imorse då jag bara hade 1 timmes lektion men jag kanske inte ska börja en ny kurs med nya människor och se ut som en bajshög.. Personlig försäljning är kursen och jag kommer lära mig lite mer inngående hur man blir en bra försäljare och bemöter kunden med bra service. Suveränt om jag ska söka jobb i butiker i framtiden, vilket jag säkerligen kommer göra innan jag vet vad jag ska jobba med sen. Skolbänken känns väldigt långt borta efter studenten men man vet ju aldrig hur framtiden blir. 
 
Hur som helst, fruktansvärt skönt att sluta halv tio, nu är jag up and going också liksom. Ska läsa lite bloggar nu tänkte jag medans jag dricker upp kaffet och sen ska jag ta tag i den där förbannade städningen, hur svårt ska de va liksom !

» Wouldn't say no


» När bekvämligheten tar över

Eftersom att min kära broder snor mina addidas mjukis som jag annars använder jääämt hemma så leta jag fram mina älskade harems från monki. Om de inte vore för att man får the biggest ass i världshstorien och att de är lite genomskinliga så skulle jag använda dem typ jämt. Tunna är dem också, vad fan hände förut ? Snö !? Vad irriterad jag blir, de ska ju bli varmt nu, de ska bli sommar fort och länge ! 
 
Inatt sover jag hos min sistaah ! Så de börjar väll bli dags att packa, en lektion imorgon, det överlever jag !
 

» Gina's kinda awesome these days

 
 
 
 

 

» One way or another

Hittade ett gammalt linne i garderoben som hade den här kedjan som axelband. Har inte använt linnet på länge så knipsa av kedjan och hittade lite bättre användning av den. Creativity can be as simple as that !

» Ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig något som tar mig någonstans


» Last night

Gårdagen var förjävlig men kvällen blev desto bättre. Spontan och nykter utgång på puls med Lisa och jag har nog aldrig dansat så mycket, om man nu kan definera mina movements som dans, hehe. Mina utekvällar har varit få men den här var den bästa helt klart, puls brukar inte leverera annars om man säger så. 
 
Men som vanligt så är ju bara utekvällar roliga just där och då, när man vaknar upp igen så är det back to reality. Ja tänkte sätta på en kanna kaffe och göra lite nytta sen hamnar jag nog i ljura ikväll för film mys och skratt ! 

» "If you do not create change, change will create you"

Blev ändrade planer och hamnade istället hos min älskade och jävligt saknade Lisa ! Vi snacka skit och tiden flög iväg i vanlig ordning. Åh jag vill typ samla alla människor jag gillar och bo i ett ända stort o lyckligt kollektiv...där ljög jag men ibland så får jag panik av att inte träffa mina vänner. Tror de flesta känner igen sig!
 
Nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen och vakna upp med ett leende på läpparna, får se hur det blir med det. Gossip girl får i vanlig ordning rädda min kväll, from now on I consider myself as an addict of gossip girl.....
 
Student klänningen

» Then she became human again

Drar mig nu mot syster and her boyfriend, måste komma uuut ! Synd att jag inte utnyttjade solen mer idag än en snabb promenad, hoppas den dyker upp imorgon också så att jag vaknar upp med ett bra humör till praktiken och får känna lite värme på lunchrasten ! 

» #it all turns out great in the end

Nu får man väll ändå säga att våren är här, och förhoppningsvis här för att stanna. Solen skiner, snön smälter, fåglarna kvittrar och glassbilen gav mig ett nostalgiskt leende på läpparna. Ska försöka bli lite mänsklig och ta mig en dusch och en stor kopp kaffe, har lidit igenom hela morgonen med smärtor som fick mig att vilja stanna under täcket och aldrig mer gå upp. Kände dock hur allt vände när studentklänningen låg och väntade på mig i brevlådan, den är perfekt ! Nu väntar vi bara på att april månad ska anlända och jag får hålla den vita mössan med rosa innefoder i min hand, gaah snart är det dags ! 
 

» Tidsfördriv

 
Sitter i skolans bibilotek och dör lite smått, tio minuter tills lektionfan börjar, svenska, hatar skiten ! Såg att de skulle va neon tema på pullan den 15e, vill verkligen ut har aldrig varit på krogen någon gång när det varit tema så de skulle va fett kul..bortsett från halloween då men de blev ju en flopp.. får se om mamma har lust att pröjsa lite.
 
Idag ska jag hem och chilla hela dagen, är så jävla slut. Piss skola !

» Studentklänning 2.0

Jag hoppas innerligt på att studentklänningen hamnar i brevlådan idag, jag hoppas innerligt att den sitter okej och att jag inte visar hela röven som jag gjorde i förra. Jag föll pladask för den virkade detaljen på ryggen och den stilrena framsidan. Älskar även att det är en lite "vippigare" kjol så att man kan ha något under ifall den är lite short. Är dock lite rädd för hur den kommer sitta vid boobsen, de blir någon klister bh så att ryggen inte förstörs. 
 
Funderar även på att fixa dragkedjan på klackarna jag hade på nians avslutning, de är inte använda sedan dess så de är så gott som nya. Lägger ju hellre de 300 kronorna som ett par nya klackar hade kostat på en platta cider liksom, åååh jag vill ha mösspåtagning nu nu nu !
 
 

» Refuse

Inte varit på onsdagens första lektion på fem veckor, hej o hå vad jag kommer få jobba ikapp. Trodde läraren skulle vilja klippa till mig, de kanske hon ville också men hon verkade ju glatt överaskad över att jag kom och hon sa ingenting om något streck i kursen än så länge så jag är lättad. Antar att det blir en tripp till studion om jag har kvar min plats där för att ta igen allting, herregud 3 månader kvar sen är skolan över. Jag vägrar stå där med mössan på huvvet och massa IGn i bagaget, vägrar ! 

» Follow on instagram

http://instagram.com/sofiaaeklund

» Trött på skiten

 
Sliten tjej, funderar starkt på att äta upp min läxa...

» Var de någon som sa rusta?

 
Äntligen nytt torrshampoo, inpackning och skrubbhandskar. Nu kan jag bli sådär äcklig igen o bara tvätta håret en till två gånger per vecka så att de blir ännu längre. Planen är att bli som rapunzel så jag kan svinga mig från fönstret i mitt hår. Behöver dock en klippning, galet vad det går av..

» Today i'm smiling without faking it

Jacka och jeans från h&m, Linne från Bikbok, Leende från solen
 

» Älskar dig mamma

Jag förtjänar inte att ha en sån gullig mamma som jag har.. Beter mig som ett svin på morgonen och är hur elak som helst, ändå möts man av detta när man kommer hem. Sötaste ! Haha mitt koppskåp börjar verkligen bli fullt, gillart mer än skor typ.
 
Vet dock inte om jag ska ta det som en pik, ja sitter väll inte mycket vid fb.... hehe

» Måste damma av kameran

 
A wonderful thing with spring is that you can capture every moment in beautiful pictures

» It's all about the money, money

Fyfan vad jag ska uppskatta mina pengar när jag får dem, jag ska ta en kaffe på stan med en vän jag inte träffat på länge, jag ska dra ut med anki o så ska jag dricka tills jag tror att jag dansar snyggt, sen ska jag köpa mig ett klädesplagg jag inte behöver men vill ha, jag ska gå och se en skit film på bio och jag ska dra och bowla även fast jag suger på det och tycker att de är onödiga pengar.. sen ska jag åka till nyköping och umgås med folk jag träffar en gång i halvåret och så ska jag pimpla vin med anna och prata massa skit på hennes balkong. Den som säger att man inte kan köpa lycka med pengar...
 
Tills dess får jag fördriva tiden på sånt som gör min moder lycklig istället, städning. Varför ska vi tjejer va så ytliga...

» Random from phone

 
Random bilder från mobilen. Rocky i Kims fina lägenhet och en bal/bröllopsfrisyr jag gjorde i tisdags. Nu är kaffet slut så ska ta mig en promenix in tha sol hade jag tänkt. Hoppas på gymmet ikväll annars är dan fullspäckad av tråkigheter även kallat behövligheter. 

» Studentskor

 
 
 
Vet inte om ja tänker helfärgat eller mönstrat, klackar som är lätta att gå i eller en förbestämd faceplant på flaket..

» Bored

Saknar mina bebisar ankispanki o lisfis, så ruttet att sova själv när man alltid sover brevid någon, får typ rulla ihop extratäcket brevid mig but still not the same... Imorgon börjar jag en ny kurs och jag vet inte ens vad den heter eller i vilket klassrum den är i, bara att den handlar om försäljnings service och troligtvis är med min uf lärare som jag kommer så bra överens med, yey ! Sommaren kunde ju skynda sig lite på tycker man ! 
 
Spänki, such a beautiful little creature.

» Lovely weather

 
Sätta solbrillorna på huvvet säsongen har dragit igån, äntligen ! Dra en borste genom håret och sen på med ett par brillor. Jag använder nästan aldrig solglasögon som det de är till för och dessa har böjt sig av solen då de hängt framför fönstret, underbart..helt skeva. Det är söndag och jag måste städa, tvätta och plugga. Fast kaffe och håkan känns mer stimulerande för tillfället ! Studentklänning nummer två är beställd, blir inte denna bra köper jag någon på hm och skiter i resten. Peace !

» Repeat

Denna lördag har sett ut som gårdagen, åkte till kims lägenhet direkt när jag vakna, han har inte kunnat flytta in än för det är så mycket som ska göras. Han har köpt nytt av allt och ikea möbler kan ju ta sin tid..men de blir nog bra, tror de blir klart imorn. 
 
Sen drog jag till anki o jonte igen för film och flum, mucho nice ! Nu blir de gossip girl, verkligen gårdagen i repeat.

» So much in one day

 
Idag har jag sett ut som en kärring, haft praktik 9-16, varit någonstans mitt i mellan vaken och sovandes men endå fått sjukt mycket gjort, plockat upp och larmat 3-4 hästar, fick beröm av chefen och kände mig duktig, woop ! Sedan har jag hjälpt till med inflyttning av möbler i brorsans fina lägenhet, OM jag är avis. De är en gammal lägenhet med fina trägolv och läskig farstu hiss - jag vill flytta NU ! Sen har jag ätit pizza, inflyttningspizza som de så fint heter och delat skinkan med schäfern. Efter det gick jag till hc för att köpa godis åt syrran för att sedan promenera hem till hennes pöjk som också flyttat idag, im such a good friend ! Och här har ni mig nu, ovetandes om det är i sömn eller vaket tillstånd. Tänkte glo lite på gossip girl, spela lite candy crush och sen tänkte jag däcka ganska rejält i min varma trygga säng, bra dag! Puss.

Dagens avcheckning on the To-Do-List: Åka lastbil där man kan sitta tre fram vid rutan, alltid velat göra de! Kände mig som en polsk förbrytare påväg mot tullen med stöldgods i bagaget. När vi lämnade tillbaka bilen på OKQ8 var jag tvungen att droppa kommentaren, lite hysteriskt och från ingenstans, ingen säger något om de här nu... Min far och jonas tycker att jag är konstig men jag fick ett litet flin också.