» Gonna miss you so much

En av de jobbigaste sakerna med att sluta gymnasiet, med handen på hjärtat, är helt ärligt att lämna ifrån sig min kärlek.. Haft min mac i nästan ett år och använt den nästan dygnet runt varje dag, typ. Den är så lätt att bära med sig och har så jävla bra program eller vad man ska säga..så ska man lämna ifrån sig bebisen helt plötsligt och använda en näst intill krashad hp dator, fyfan ! Alla mornar när ja sminkar mig, när ja lagar mat, när ja städar, film, serier, plugg, blogg..den är underbar att blogga med och redigera bloggen med tanke på att den har så bra kortkomandon osv. Så får man ta pappas data nu, hej 40 minuter för att buffra en video på youtube, hej inget spotify. Kungsgård varför gör ni såhär mot oss...

» No promnight för min del

Nu har jag solat 5 gånger och jag kan inte ens påstå att jag fått en bra grund än..anki är neger, vem är finne egentligen ? Idag ska jag läsa klart svenska boken och bara ta det lungt. Imorgon är det bal som gäller, inget för min del dock jag ska bara styla lisa och hjälpa jizela med sminket sen drar jag till Nyköping och pimplar vin, så jävla gött!

» Godkänd

1 vecka kvar nu, en enda ! Imorgon i skolan är det manikyr prov som gäller och sen ska jag och Anna förlänga varandras naglar inför studenten. Ska hinna med att sola också men måste ta det lungt för har fått soleksem på bröstet så går och kliar mig på boobsen hela tiden, sjukt irriterande.
 
Idag fick jag reda på att jag fått godkänt i svenska b och uf, känns jävligt skönt efter att de hängt på en skör tråd. Fick tydligen vg på skriftliga nationella och min svenska lärare blev lite sur för att jag legat på latsidan och inte brytt mig om att kämpa för högre betyg, du är inte den enda säger jag då.. 

» Bara så att du vet

 
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och att du är bland det finaste jag har! Du är godhjärtad och vill alla väl, du är en otroligt stark individ och utstrålar så mycket glädje och kärlek. Det finns ingen som är som du Lisa och det stödet jag får av dig genom alla mina mot och framgångar är jag så sjukt tacksam över. Jag kan inte förstå att jag hittat en så otroligt fin människa och ännu bättre ha henne som en stor del i mitt liv. Du är min trygga pelare att luta mig mot, du är en av få som kan vända mitt humör till det bättre på en tredjedels sekund. Jag vill att du ska veta hur bra du faktiskt är, hur glada du gör människor i din närhet bara genom din existens. Jag vill att du ska veta hur tacksam jag är för alla minnen vi haft och ständigt skapar och för att jag får dela så mycket av mitt liv med dig.
 
Jag kommer aldrig glömma något. Våra upptåg på ön, våra myskvällar i butbro, vårat samboliv i ljura, min patetiska rymning till nelinsgatan där du tog emot mig med öppna armar, våra solstunder i båten, karnebåt som bjöd på det mesta, resan till göteborg då man inte fick sova i bilen, resan hem från landet som tog 2 timmar, bad när isen låg kvar, nattdopp när man snubblar över en tamp, smygröka i skogsdungen för att sedan stampa på samma spik, bli "attackerade" av grävlingar, cykla ner för backar utan bromsar i decimeterdjup snö, äckliga drinkar på kräftskivan 2008, hur vi satt och tråna efter killen som vråla reality och fuck her gently, fotosessioner som spårade ut med koner på huvudet och tå stukningar... jag kan hålla på med den här interna texten i evigheter men du förstår nog principen. Kan du förstå att vi tar studenten snart? Känns som igår när vi hade sjögräskrig, haha no comments.
 
Jag älskar dig min fina vän, sjukt mycket och du ska veta att du är underbar! Jag säger inte det tillräckligt ofta...
 
 
 



 

» Yes, ja slipper kondylom!

im such a pussy..
 
Idag har jag varit på vårdcentralen och vaccinerat mig mot livmoderhalscancer, damn it hurts! Ja har nu kommit fram till att jag kan lägga ner projektet om tattuering för jag har blivit så jävla känslig på äldre dar... Nålar är inte riktigt min cup of tea så att säga! Gick egentligen dit för att kolla en annan grej men så passade jag på att fråga om vaccinet, ah tjena ja var ju inte beredd på att ta det där och då, nästa ska tas i juli och sen den sista i september..har jag något att se fram imot. 
 
Sen träffade ja syrran en snabbis, mötte sen upp lisa o filip på stan för att hämta ut lisas bal o student klänningar, sen sola vi och nu på kvällen har jag slingat lisas hår, thank god att ja inte blev frisör men jag hoppas att det blev bra när de torkat och man såg skillnaden. 
 
Imorn är det studentprat i skolan att se fram imot, ett omprov att inte se fram emot och sen kan man väll säga att skolan can go fuck itself för jag är relativt as klar med den..typ. 

» Soon it will be over

Brukar ni också ha dagar då ni är helt kluvna, ni vet inte ens vad ni ska prioritera när det kommer till de mest simpla frågorna, jag har en sån dag. Visste bara inte vart jag skulle ta vägen. Jag behöver struktur och rutiner men jag vill inte känna måsten, är så jävla trött på måsten. I helgen börjar allt, jag åker till nyköping på fredag efter att jag varit och kollat på balen. Det blir en stor grillfest nere i hamnen och jag har planer på att bli sådär lycklig som man bara kan bli med hjälp av två saker, en av mina bästa vänner och vin. På onsdag nästa vecka åker mössan på och resten av veckan är bombad med roligheter, jag tänker ta med er på de mesta av mina upptåg och jag ska fota så mycket jag bara orkar. Har så mycket att se fram emot men jag kan inte känna av det riktigt ännu, kan bero på mina betyg som fortfarande hänger på en skör tråd, jag har lust att bara klippa av den och skita i allt. Hur lågt har man sjunkit när man säger "snart skiter jag it och tar emot två ig:n för jag orkar inte mer nu". Mina nya blåa vänner står brydligt på min bänk och illglor mot mig med sina smala klackar, jag vill vara en stolt student iklädd dem den 14e juni.

» Mysdag

Idag har jag haft en sån här dag då jag bara är trött och irriterad men så kom syrran och räddade mig. Det bli att mumsa på frukt och choklad och bara må allmänt bra i varandras sällskap, finns inget bättre än när ens vän muntrar upp en ! 
 

» Vet fortfarande inte vad jag vill


» update for anki


sov nu..

» Jag är redo!

 

» En helg ute på ön

Testade lite nya fotokunskaper på växter i kvällssolen, överredigerad..

 
 
Även i dagsljus

Plockade en bukett till mamma när jag insåg att det var mors dag, älskar dig mamma du är världsbäst ! ♥
Perfekta platsen för morgon kaffet med sjön som utsikt

Annars är ju sängen också en bra plats, skulle testa att fota med fönster som ljuskälla

Lördagkvällen bjöd på grillat och vin
Standard
Kvalitets tid med föräldrarna ♥
Frukosten fick jag serverad på sängen, kanske för att jag sover i en kökssoffa...
Dagen flöt vidare med kaffe och städning
 
Igår bestämde jag och Lisa oss för att dra till landet efter att vi kört ett pass på friskis vid elva. Jag kom ut någon gång vid 17 tiden. Fick montera ihop grillen och sen aggera grillmästare, gick finfint med en whiskey&cola i hand (smakar typ som kapten). När vi käkat gick jag bort till Lisa och myste kvällen ut, spelade lite skip-bo för gamla tiders skull. När ögonen gick i kors lånade jag en ficklampa och gick hemåt över kärret, hatar att gå själv där ute när det är mörkt, vill inte ens veta hur de skulle vara att möta en grävling.. Haha, sen somnade jag ganska snart och vaknade upp i vårt lilla kök till doften av nybryggt kaffe, de va lika klyschigt som det låter! 
 
Kom hem för några timmar sen och var nyss iväg med Ida och solade, äntligen början man få lite färg ! Nu ska jag chilla ett tag till innan det är dags att sova. Är fruktansvärt trött ikväll !

» If I was going to prom


 

» Studentpresent

 
 
 
Inte funderat så mycket på vad jag vill ha i studentpresent. Många vill ha saker inför att flytta hemmifrån men jag tycker det är lite tråkigt. Ett unikt vinglas vore kul att ha, typ handmålat eller något. Och en fjärrutlösare till kameran, sen är de självklart pengar att spara till en resa!

» Studentfoto

Sitter och tänker på hur kul det vore att beställa en fotografering till studenten, skulle vara så jävla kul att ha foton tillsammans med mina två hjärtan lisa och anki. Iklädda mössan och vit klänning ute i det gröna, vore så jävla kul att framkalla en stor tavla med oss tre. Men lite onödigt att lägga pengar på när man inte har så mycket, ska därför plugga in kamera inställningar längre fram sen, jag har en bild framför mig hur jag skulle vilja att ett foto såg ut... Önskar att jag inte var så amatörig av mig, haha. 
 
Här har vi en fotograf i norrköping som jag tycker är grym ! http://babiidarling.blogg.se/category/foto-student.html 

» Angry bird

Andra springer vårruset, jag kommer på klockan halv elva på kvällen att jag glömt data laddaren hos syrran i vilbergen och får cykla och hämta den med tanke på att alla rester ska vara inne senast imorn. De var ju behövligt med lite frisk luft för att orka plugga men är helt död efter den där cykelturen alltså...
 
Gjort klart en uppgift i bild nu iaf så får jag godkänt på den så slipper jag IG i estetisk verksamhet. Liiite surt att man blir ig varnad i det ämnet på grund av en liten sketen bildanalys när allt annat praktiskt man gjort har fått g+ och vg... men de är väll sånt man får ta när allt ska va orättvist, hehe.
 
Nahe då fortsätter vi beta av här då, helvete vad trött jag är helt jävla sinnessjukt, fan vad skönt de ska bli att sluta skolan !!!

» Så kul

Idag var det gymnasieslaget, kungsgård kom tvåa (what happend there?) och cheerleadingen tänker jag inte utlåta mig om, då blir jag bara elak och vågar man inte dansa själv inför sådär många människor så ska man inte vara elak. punkt. Fast vid närmare eftertanke...har jag nämnt att jag själv har gått i dans? Nae.. har jag nämnt att det var just en termin i cheer jag dansade? Nae.. Har jag näm.. okej nu blev de jobbigt. Har iaf uppträtt en gång på en hästen match, den ni!! Därför kan jag kanske utlåta mig, kungsgårds dans sög, apmycket! De va inte ens värt att kalla dans, så dåligt var det. Men vad vet jag? Det enda jag lärde mig var att min cheeranda gör så att lagen förlorar och lyricsen till crossfire - Hate that song!
 
Efter att jag sett några matcher drog jag ner och mötte anna för att köpa dom där jävla studentbanden, var de nån som sa awesööööme !!? var de nån som sa, let's ruinera sina föräldraaar !!? Livet är bra underbart. Nu dricker jag kaffe, jag har ont i huvudet så det bara sjunger om det men jag hoppas att det blir bättre snart, vi koffeinberoende människor ska sluta låtsas att vi klarar oss finfint vissa dagar utan kaffe för de gör vi tamefan inte. Hörde en vän i nyköping nämna att man inte kan bli beroende av koffein, att de är placeboeffekt... Fast om man får ont i huvvet, har inte tänkt på att man inte druckit kaffe och sen mår bättre när man har gjort det och det är så varje gång..... just sayin ^^
 
Nu ska jag sluta prata med mig själv och gå ner o käka korvgryta, peace out såattsäga.

» Filled up with inspiration

 
Sitter i mitt kök och lyssnar på The tallest man on earth, dricker kaffe och stirrar ut genom köksfönstret. Som ett foto med dom klaraste färgerna och perfekta kontrasten. Det är mulet idag men termometern visar ändå runt 19 grader och jag skulle vilja säga att det officiellt är sommar nu. Visst blir man glad, jag säger som bloggaren flora, klorofyllen berusar en som om det vore lustgas. Nu ska jag överföra min inspriaton till skolarbeten. 

» Test

I veckan som kommer ska jag försöka vara jätte strikt med vad jag äter och när samt kötta träning och sen se hur mycket jag går ner på en vecka. Vill få lite resultat inför studenten iaf, synd att jag tog mig i kragen så här sent bara.. Jag uppdaterar er i slutet av nästa vecka om det fungerar bra för mig och min själv diciplin.

» Studentfrisyr ?

 
Rakt hår = tråkigt ? Absolut inte! Det kan vara ett säkert kort, det är stilrent och att köra en svängom med plattången går fort och du behöver inte oroa dig för att något ska gå snett. Tycker du inte att du har så jätte långt hår men vill ha det så kanske det inte är så kul att locka håret så det bli ännu kortare, då kan rakt hår fungera perfekt. Det kanske är så att du har självlockar och aldrig annars platta håret, gör en förändring och chocka dina vänner med ett rakt hår, sånt är skit kul!
 
Tips till dig som vill ha rakt hår - Ge håret volym och få det att se fylligare ut genom att ha i en volym mousse när det är blött och sen rakfönar du det. Vill du inte att håret ska ligga helt platt när du är varm och tar av dig mössan så kan du ju bygga volym vid hårfästet genom att kreppa, spraya och tupera underhåret. För att det ska hända något med håret så kan du fokusera på glansen och ha i en bra och vårdande olja som ger ditt hår lyster.
 
 
Ge ett rakt hår lite liv i topparna. Böj plattången utåt eller uppåt när du kommer ner mot slutet av längderna. Eller använd en mer vårdande variant genom att skippa värmen och använda stora självhäftande spolar, går jätte fort att rulla upp med. 
 
 
"Beach looken" Vill du få det att se sådär slarvigt snyggt ut. Som om du kommit upp ur havet och låtit det självtorka i solen? Saltvattenspray, kan du ha i innan du fönar håret eller när du låter det självtorka. 
 
 
Trestegstång - Om du vill få väldigt markanta vågor i håret, annars är ett annat tips för att se det mer naturligt ut och skippa värmetänger är att ha i mouse i vått hår, fläta håret i jämna passéer och sov med det. Håller nog bättre med värme dock. Finaste vågorna jag gjort var i skolan när vi använde kevin murphys variant..
 
Då arbetade man med våg spolar, föna varmt och kyl sedan ner (det är tricket till att få alla lockar och vågor att hålla, värm först håret och kyl sen ner det i samma läge), hade självklart i lite produkter och så innan.
 
Den här frisyren är iaf jätte fin och man ser ut som en liten ängel ;)
 
 
Kallar dom här lockarna för typsika kenza lockar så tar bilder på henne för att visa hur jag menar. Utkammade och välformade lockar med mycket glans och minimal frissighet. Använd en smal locktång som du snurrar upp smala passéer på. Spraya dem och dra sedan pinnen på en pinnkam i dem för att få håret att flyta ihop mer. Kan till och med borsta dom här lockarna så håret går ihop på ett fint sätt. 
 
 
Tredagarsstubb kan ju vara det snyggaste på de flesta killarna och tredagarslockar kan vara bland det snyggaste på tjejer. Jag trivs som bäst i mina lockar när jag haft dem några dar och de dragit ut sig lite, jag har väldigt bra kvalité på mitt hår och tvättar de bara 1-2 gånger i veckan så jag trivs i mina lockar nån dag efter utgången när jag sovit på dem. För att göra såna här lockar i ett hår utan att sova på dem och vänta flera dygn är att locka med plattång (funkar med locktång med men håll inte så länge) och dra lite i dem när du sprayar dem. Kreppa året och ha i massa volympuder för att få känslan av ett stort och lite ovårdat/rockigt hår. Eller så tar du gårdagens lockar och kör i lite volympuder och torrschampoo.
 
 
Locka topparna på håret. Fungerar nog bäst med plattång. Skulle ha såhär själv om det inte vore för att mitt hår är rakt från början och väldigt tungt, de här skulle säkert bli platt på mig innan kvällen var slut. 
 
 
Vill du inte ha utsläppt ? Det finns inget som säger att alla tjejer ska ha långt hur under student mössan eller utsläppt heller för den delet. En slarvig donut och lite fix med luggen är skit snyggt !
 
 
Slarvig fiskbensfläta som man drar ut för att få den så stor som möjligt att slänga fram på axeln. Gör den lös upptill och ta fram luggen lite typ. Gör den somrig genom att sätta i blommor eller få liv i den med att kanske ha i ett band i samma färg som dina skor osv. 

Var kreativ, ha en frisyr du tycker är fin och känner dig bekväm i.
Kom i håg att ha en bra grund för att frisyren ska hålla hela dagen.
Lockar blir bäst om de värms och kyls i samma läge.
Glöm inte värmeskydd !
Ett glansigt och friskt hår är fint i sig.
Gör en bra volym om du inte har det av dig självt inför de gånger du tar av dig mössan.
Spraya lockar osv. med en 1:a i spray (inte så tung spray) medans du stylar håret och avsluta med en 4:a med bra avstånd.
Att spraya dina lockar med en halv flaska proffs hårspray gör bara håret slitet och tungt och dina lockar kommer lägga sig fortare.
Ett hår som inte är nytvättat är lättare att styla. 
 
Ska jag visa lite stylingar med mitt hår och mössan på och sen fota o skriva lite om hur ja gjorde så kan jag det med. Hoppas tipsen hjälpte lite iaf. Jag ska som sagt ha stora lockar när jag tar studenten.
 
 http://instagram.com/hairpost
 

» Förberedelser

google
 
För de flesta så innebär studenten frihet, en känsla av att man vunnit kanske. Majoriteten av sin ungdom har bestått av skolan och nu ska vi få uppleva början av ett nytt vuxnare liv utan den delen i vårt liv.
 
Den här dagen firar du att du då lägger 9 års skoltid bakom dig och ska ge dig ut till resten av livet. Din familj, släkt och vänner samlas för att gratulera dig till detta, skolgården som tidigare bara har varit en fyrkantig gårdsplan att titta ut på genom fönstret under tråkiga lektioner och bara tänkt "tar detta aldrig slut ?" Just den skolgården fylls av allas nära och kära. Träden blommar, solen skiner, bruna ben och vita klänningar, studentmössor överallt och flaken man dagen innan, lite halvbakis kanske, har ordnat till med gamla lakan och björkris står uppradade längst med gatan.
 
Den dagen ska vara perfekt och du ska känna dig perfekt. Därför lägger du ner flera tusen på kläder, skor, smink, smycken, alkohol, lärarpresenter, middagar osv. Bara för att ge skolan fingret en sista gång, skratta med sina klasskamrater och sen vända på klacken och vingla därifrån... Vad vi längtar till den dagen nu då, det planeras för fullt i klassen, skapas små intriger osv. bara för en vecka och en speciell dag som kommer vara över på ett kick. Men det spelar ingen roll, det är tradition och efter att ha varit på mina bröders studenter så har längtan ökat och jag har ju haft några år att planera liksom. 
 
Jag vet hur jag vill ha allt men alla vet ju inte det, håret till exempel kan ju vara ett problem. Frisyren ska funka med en mössa på och de gånger du tar av din mössa ska den funka också, därför tänkte jag med hjälp av min kära vän google samt eget smak och tycke ge lite tips och inspiration till just frisyrer under studentveckan och studentdagen, notera enligt EGET tycke och smak. 

» En vanlig dag i bilder

Idag åkte vi ut till landet och jag fick äntligen köra lite båt
Väl ute hittade jag den här ensamma rackarn stå kvar i kylen..
Vilken tur att jag köpte med mig cola..
Så jag fick aggera grillmästare med en bok och kapten i hand...
Kanske skulle överlåtit den uppgiften till någon annan dock
 
Gladast av alla var nog ändå rocky som fick både åka båt, komma ifrån stadsvärmen och springa ner till sjön och bada för första gången det här året.
 
När jag kom hem tog jag en pw, sen käka vi lite och nu ska jag se om eurovision är lika tråkigt som alla andra år. Puss!


 
 

» Fixat hårhelvetet

Taskig bild men de blev mycket mörkare
Idag har jag haft praktik, de har varit skit fint väder så det sög att vara inne hela dagen. Sen har anki hjälpt mig att färga håret och innan läggdags blev det chill på altan med broderns flickvän och en trevlig pratstund. Pappa la i båten idag..bastard! Så imorn ska jag med ut till landet, dom ska städa och jag ska pressa med en bok i hand om vädret låter mig. Over and out

» Snart dags att sjösätta båten

Idag var det tänkt att jag skulle ha en vilodag från tränandet men är så sjukt sugen på att gå ut och gå.. Men klockan är för mycket så det får bli i helgen istället. Imorgon är det näst sista dan på praktiken, fan vad tiden går fort nu inför studenten. Ska som sakt färga håret hos min personal hairdresser aka syrran imorn. Sen ska jag hänga med Julia. Får se vad vi hittar på för kuligt.
 
På lördag är det äntligen dags att slänga i båten och jag har sagt att jag SKA med. Första båtturen för i år får man ju inte missa, har bett pappa visa mig hur man kör från lindö till landet utan att gå på grund haha, så vi får se om han håller det löftet. Han kommer aldrig låta mig ta båten själv men ja vill veta vart alla grund ligger så kaaanske jag kan ta båten om några år. Vore ju lite fränt att hämta upp vänner i lindös hamn själv, mycket lättare för dem som inte har körkort att bara ta bussen ut dit liksom och jag är kung på att köra båt, sådeså! ;)

» 16e maj 2013

lite småful såhär på kvällskvisten
 
Dagen har spenderats med Anna och Ida på stan för en fika och sen gick jag och Ida o kolla lite skor o kläder. Sen har jag hängt hemma sen dess, tanken var att jag skulle färga håret men de får bli imorn istället efter praktiken. Nu ska jag chilla ett tag till sen ta tag i plugget, fan klockan är redan halv nio... 
 
Grattis pappa får man väll också ta o säga på 47 årsdagen, 3 år kvar sen...kommer en ny period i livet så att säga. 

» Fuck Cancer !

 
Finaste färgklicken till studenten, nu är det bara skorna kvar...

» "Läsning är för själen, vad träning är för kroppen"

 
Uppdaterat sommarläsningen med två böcker, 19 spänn styck så jag tog de två första bästa jag såg. Eller bästa, jag vet ju inte om de är bra än men oavsett så var ju inte direkt 38 kr något att gråta över. Den första är en deckare som utspelar sig i östergötland. Har en som heter sommardöden i samma serie så var tvungen att köpa denna med såklart. Haha har dock inte läst den jag hade sen innan heller. Glömmer alltid böcker när ja ska sola eller så tröttnar jag. Alex Schulman har jag också en bok av sen innan men den har jag bara kommit halvvägs i. Jag vet inte vad det är men jag gillar schulman, han är bra på att skriva. 
 
Så vi får hoppas på att jag drar igenom bokhyllan i sommar, kommer ju inte ha så mycket annat för mig troligtvis. Jag uppdaterar om dem är värda att läsa. Nästa bok inköp måste dock bli HP..min bror har de tre sista böckerna i harry potter serien men har inte läst de första, vem köper dom sista böckerna innan man läst de första !? 
 
Vart kan man fynda gamla böcker ? Mina läsare kanske är lika dåliga som jag på att läsa, hehe. Puss

» Dagens träning

Kvällens godis
 
standard bevis på insta på att man faktiskt har lyft arlset ur soffan, mainstream som man är
Fick ett litet ryck såhär på kvällskvisten och tog en powerwalk blandat med lite tappra försök till att jogga. Älskar min nya inställning till träning, alltså att jag har tagit tag i skiten igen. Försöker bygga upp min självdiciplin så gott de går.
 
Idag efter skolan hängde jag med mamma och pappa på en husvisning i åby men det var verkligen inget att ha. Omringat av trafik, golven skönk under en när man gick och det luktade avlopp på hela nedervåningen blandat med cigarettrök. Jag ska inte dömma men jag förstår mig inte på folk som röker innomhus, speciellt inte småbarnsfamiljer, då blir jag as förbannad! Haha så vi var där i fem minuter, pappa blev lite "kär" i garaget bara för det hade rymt båda bilarna och båten under vinterhalvåret men det var nog det ända som lockade. Så letandet fortsätter, ifrån smedby ska vi i alla fall.

» Blir så förbannad

 
Fick se det här klippet från 2009 i skolan på svenska lektionen idag för vi snacka lite om att man ska vara källkritisk osv. Fyfan vad förbannad jag blev, hur fan kan den här fan va präst. Var ju ett tag sen men jag har inget minne av den här händelsen, var säkert stort då. Hela samhället stog bakom killen som hade våldagit flickan, sa att hon hade anmält killen för våldtäckt för att han inte ville bli tillsammans med henne. Han blev dömd och erkände - ÄNDÅ stod alla bakom killen istället för flickan och hon tvingas flytta 50 mil därifrå, vafan asso!

» 21 days left

Började dagen med tandläkartid, allt såg som vanligt bra ut och jag hade inga hål så de var ju skönt, en visdomstand är påväg ut, shit man börjar bli till åren känner jag. Enda hålet jag har är i skolan till 10.45...så jävla segt men klassen har lagt ut listan på musiken vi ska ha på studentflaket så sitter i skolans bibliotek och blir supertaggad, fyfan vad underbart det kommer vara sen!! 21 dagar kvar till mösspåtagning... !!!

» Manligt

 
Nu ska jag lyfta skrot och låtsas att jag är stark. Haha, Ida måste tycka att ja är dum i huvvet när jag ska ställa typ 700 frågor vid varje maskin, kan ingenting om träning ;) Puss !

» Strong vs skinny

Idag på gymmet lade jag märke till att det kommer in en tjej med jätte synliga triceps o biceps, då var hon i viloläge eller vad man ska säga. SÅ jävla snyggt ! Jag vill med bli stark, de är så jävla häftigt med snygga tjejer som ställer sig mitt bland alla killar på gymmet och kör igång med fria vikter som ingenting och det är dom killarna trånar efter, de är dom tjejerna som får uppmärksamhet. Jag blir så jävla full i skratt när tjejer inte vill gymma utan bara köra cardio för dom tror att de ska få jätte synliga muskler på en pisskvart. Det handlar ju om varierad träning, det är då det blir kul att träna med. En vältränad kropp är så jävla mycket snyggare än en "smal" kropp.
 
 
Så galet snyggt ! 

» En ny drog

 
Är helt klart färsk annanas, har alltid hatat de men nu efter att jag testat på färsk så är de tamefan as gott. Den konserverade är ju så äckligt jävla söt och smakar typ konserveringsmedel bara så den går fet bort. Vill att dom ska köpa en mixer av något slag hit hem så man kan göra juice o grejer, kul o testa att göra en egen annanas drink typ.. tönt fia, nu ska jag plugga.

» SÅ JÄVLA SKÖNT

innan träning pussa jag på min lurvboll, positiv energi kallas det
 
Fyfan vad duktig jag har varit idag, körde typ 20-30 min cardio, jag läs:jogga på springbandet i femton minuter. De är så mycket lättare att jogga på ett löparband än utomhus men de är klart de ger ju mer ute. Därför planera vi in en eventuell joggingtur i veckan med. Sen körde vi lite ben, rygg och avsluta med mage. Testade en sån där rockring med vikter för första gången - så kul ! Men sjukt svårt, min motorik är ju lika med noll haha. Men de skön träning så fort smärtan domna bort.
 
Åh ja vill träna imorn också ! Lagom träning i lagom antal minuter med lagom antal reps. Ja brukar alltid gå all in och sen tröttna. Nu kan ja tänka mig att gå o strö träna lite i veckorna faktiskt blandat med powerwalks. Kosten måste det dock bli ändring på, alldeles för mycket piggelin, mammas födelsedag inkludera tårta som va så god att ja säkert åt halva och idag har jag inte orkat laga mat så har levt på burkcola och pan pizza, hallå !? Köp inte hem sånt jag har sämsta självdiciplinen !!
 
Måste även tipsa om Johanna i min klass blogg där hon och hennes kompis skriver lite om deras träning o tips, kolla in den här för massa motivation! Puss

» Så jävla seriös

 
Väntar på att Ida ska plocka upp mig för att sedan bege sig mot vad jag idag vill kalla helvetet men som i efterhand kommer ge mig en känsla av heaven. Dags att entra gymmet efter x antal månader...

» Har så fruktansvärt tråkigt

 
min bror har alltid sagt att jag är lik jar jar binks... well i think he's cute 

» 13e Maj 2013

Ligger och smider planer, precis druckit dagens första kopp kaffe och känner att jag börjar piggna till. Gick till dagens lektion faktiskt och bra var väll det. Nu har jag hela dagen på mig att fixa massa skit som ska fixas. Vi börjar med att röja lite på rummet sen lägger vi skolarbeterna på hög och börjar beta av. Puss.

» Days in may

Det gick jätte bra att styla bruden till bröllopet. Skulle jag ha bättre verktyg och massa smink av bra märke skulle jag gärna frilansa inom det här yrket. Det känns dock så långt borta, en kurs kostar mellan 70-100.000 kr i stockholm och konurensen är så jävla hård, skulle nog inte leken tåla om jag gav mig in i den, så mycket vill jag nog inte bli make up artist. 
 
insta
 
Bra gick det iaf som sakt, bröllop kan ju vara det bästa som finns, dö mysigt ! När jag kom hem packade jag om och begav mig ut till landet. Blev en chill kväll med härligt folk, längtar så mycket tills sommar säsongen drar igång och ön fylls med mer folk, vattnet blir vamt och allt bara är så jävla bra, snart så !
 
haha så jävla attraktivt i storbild
 

» Friendship is the best thing in the world, don't care 'bout how cheesy that sounds

 
Sitter här och försöker varva ner lite, har hängt med Anki ikväll hemma hos min extra mamma och extra pappa, aka. ankis päron. Skjutsade henne på pakethållaren sen från vilbergen till klocket och sen hem därifrån så är lite uppe i varv. Inte så smart att bara ha en tunn jacka på sig, de va lite kyligt men jag cyklade på för att få upp värmen...och för att ja åkte sent från klocket till smedby en fredag kväll, heh.
 
Imorn gäller det, kusinens vän ska gifta sig och jag ska fixa smink och hår. 8.55 ska jag va på plats så det blir en tidig morgon även imorn. Ska hälla i mig kaffe och hålla nerverna i styr, hon som "borde" va nervös och inte jag. Hon kommer bli en jätte vacker brud och det ska bli jätte kul att göra det här jobbet, en väldigt rolig erfarenhet och merit. 
 
Men, de gäller att jag är utvilad så ska nog läsa lite bok och sen sova, uppdaterar när jag har tid om hur allt gick. Ska som jag nämnt kanske till landet imorn så vi får se när ja har tillgång till internet. 
 
Åh ja är så glad nu, måste vara att ja fick träffa min saknade syster. Har inte träffats på jätte länge och de är verkligen precis som när vi träffades varje dag varje gång vi ses, underbaraste vännen man kan ha, får mig alltid att le. Var bara tvungen att säga de även om ja sagt de hundra gånger. PUSS!

» Signing out for today

instagram - så jävla mogna ansikts uttryck ja gör jämt..cp
 
Är super trött och min hals kliar sönder, mestadels för att jag åt skagenröra förut vilket ja inte tål (men ja tål smögen..konstigt) men också för att förkylningen övergått från rinnande snok till hosta. Så jävla jobbigt att det ska komma i omgångar när man blir sjuk. Kan inte allt bara komma som en bomb och sen är det över liksom, nää vi drar ut på lidandet. 
 
Imorgon ska jag fan bara chilla, jag ska plugga och ända gången jag ska röra på mitt arlse är om ja ska köpa något eller ta en liten promenix. Försöker gå en "pw" så ofta ja orkar men de skulle fan krävas mycket mer inför sommaren nu. Gymkortet ligger och dammar men ja är så jävla less påt... Får se om energin kommer tillbaka framöver. 
 
Godnatt då puckon.

» Tar ikapp

 

Värdelös uppdatering från min sida, men som jag sagt så har jag inte haft något laddat batteri i macen och solen, hallå! Man kan ju bara inte sitta inne när det är så här underbart väder. Måndag tillbringades i solen med Lisa, men jag läste lite ur en bok jag har i svenska så fick lite plugg gjort samtidigt. Tanken var att jag skulle sitta inne och plugga men de gick ju fan inte. Vi gick och köpte en varsin glass sen gick vi bort till en grusplan i rambodal och kollade på när pöjkarna spela fotboll, trevlans men varmt ! Vid 22 fick jag ett ryck och tog en timmes promenad, trotsade förkylningen och de var så jävla skönt att gå ut i bara tröja. 

Gårdagen följde i princip samma spår, bjöd hem Julia för en pluggdag på altan men de blev att lapa sol och snacka skit. När mamma kom hem från jobbet tog vi en fika och käkade glass med jordgubbar, då var ja bra lycklig. Kim kom hem efter jobbet också så han var med där på ett höörn. Sen när det gick över till kvällssol och vi såg hur instagram fylldes av bilder på folk som drack bärs och grilla ville vi detsamma så det blev lite kort och en kall öl, muuumma. Sen åkte Julia hem och jag åkte till Lisa, somnade runt tolv och var relativt pigg imorse.

Nu sitter jag i skolan och är överlycklig för att ha fått tillbaka laddaren. 4 veckor till med min kära mac book och vi kommer nog spendera mycket tid ihop då plugget svämmar över. Efter skolan idag åker jag hem till min kära kusinvitamin och tränar en sista gång på att sminka bruden. På lördag är hennes stora dag och de ska bli jätte kul att få agera stylist.

Imorn är vi lediga så då ska jag bara ta det lungt, mamma fyller sjusju (45) så vi ska äta tårta och mysa. På fredag är jag egentligen ledig men jag tänkte åka till praktiken iaf och på kvällen ska jag förhoppningsvis umgås lite med Ida. Hon har äntligen kommit hem från hennes utlands praktik så vi ska ta ikapp lite tid. 

Lördag är som sagt bröllopet tidigt och på kvällen åker nog jag och Lisa ut till landet och myser, snackar skit, läser lite och bara har det allmänt bra. Har en känsla av att vi kommer ta ett spontandopp, inte så smart eftersom jag varit sjuk men vafan vi körde första doppet i april för några år sen, vi ligger efter ;) Söndag hoppas vi på sol och då ska vi steka så mycket vi bara kan. 

Det var det som hänt den senaste tiden och vad som kommer hända, har massa mer inplanerat men jag uppdaterar mer när saker närmar sig. Det är mycket snack om studenten just nu samtidigt som lärarna stressar på med plugget så det är väldigt mycket som rör sig i huvudet nu. Jag längtar som fan efter sommaren nu, midsommar på landet.. ååh !


» Right now

 
Busar med hunden, äter glass, skär lite grönsaker o påstår att jag hjälpt till med maten ohsen har jag ganska fina ögon i solljuset med... Ikväll ska jag sova hos min saknade syster, vi ska skratta åt dåliga skämt och absolut inte skeda, sånt är gay och varmt. Vi är mysiga iaf ! Kanske att vi går till basketplan en kvart, hoppas hon är på bra humör för jag är så sällskapskåt nu så de finns inte.. En hel helg hemma, fruktansvärt tråkigt!

» Årets första solning

Drog på mig shorts och bikini och la mig på altanen med brorsona, jonas lever kvar i gårdagens vakum av bruce springsteens spelning så hans gamla klassiker spelades på spotify, kim däckade utbredd på en filt mitt i vårt myrbo till gräsmatta och jag låg som vanligt och kollade var tredje sekund om jag fått färg även fast ja vet att det är helt omöjligt. Ja är en ganska otålig människa.. uttråkad blir ja också lätt så sprang efter kameran och fotade denna perfekta stund. Sommaren känns inte alls långt borta nu. Åh vad jag längtar till sena sommarkvällar med vänner på altan, eller en cider på trädgårn med sköna människor...och landet går ju inte ens att beskriva i text hur mycket jag längtar efter att få lägga mig på ön och sola med en bok jag läser 1,5 sida i för att sen tröttna och kasta mig i sjön. Jag ska ta vara på varje ledig minut av den här sommaren, underbart !

» 24tums tegelsten

Tog en kort promenad nyss och det slog mig inte förens jag kom till dörren att man faktiskt kunde gå ut i bara tröja utan frysa. Underbara, härliga soljävel och sommar, det var på tiden! Jag spenderar min dag genom att leva upp till min mors och mina bröders förväntningar.. Dom påstår att man inte kan ha så mycket kläder och inte använda allt så de ställde in två kartonger på mitt rum. Jag antar att det ligger lite sanning i det men jag är så opepp på att städa och rensa en sån här dag. Får ja det gjort idag kan jag njuta i veckan så det är vad jag ska göra... tog in våran stora 24tums dator på rummet, herregud känns som ja sitter vid något antikt. Vill ha tillbaka min macbook, fia ditt jävla klantarsel !!

» Maj levererar

Försöker bespara er med tråkiga inlägg, ni aaanar inte hur fruktansvärt tråkigt jag har ! Sitter och väntar på att bli trött så jag kan somna och vakna upp imorn, förhoppningsvis mår jag bättre då också ! Tagit brorsans dator medans han är o ser springsteen i stockholm så ska väll slänga på en film eller något. Avis på jonas är jag också, fyfan ja vill med se live musik... Underbart väder har vi iaf, de kan man inte klaga på ! Längtar tills man får njuta av det på riktigt.
 
såhär värdelös var gårdagen !

» håkan, mumford, beer and food

Okej nu är det så här, jag har drabbats av det värsta som någonsin kan hända mig... min dator är död och jag har glömt laddaren i nyköping. Kommer alltså inte kunna använda min dator på hela helgen, tisdag kväll eller onsdag får jag tillbaka sladden... detta innebär alltså att ja inte kan blogga så mycket då föräldrarnas datorer laggar sönder och bror gärna vill ha sin för sig själv. Har även blivit jätte sjuk, vaknade upp med feber imorse men den har lagt sig nu. Hostan och förkylningen håller dock i sig. Kan ni tänka er att ligga hemma sjuka en helg utan dator.. jag kan inte komma åt mailen, inte skolarbeterna, inte alla bloggar ja läser då jag har dem i en lista och inte kan adresserna i huvvet. Jag kan inte slänga igång en serie eller film när jag har sådär super tråkigt, det är liksom twitter, insta eller vhs ja har att välja mellan. Skulle mer än gärna vila dra ut och njuta av vädret men jag får bara ont i huvvet av solen och snuvvar ännu mer...
 
Ikväll ska jag spendera kvällen med familjen, god mat, öl, hockey eller the hobbit, peace!