» pissed at men syndrome

Jag borde ha önskat mig pengar i studentpresent för att gå på bråvalla festivalen, det är inte kul att sitta hemma och pmsa för sig själv och se att jag missar alla grymma jävla band, hade verkligen velat vara där idag.. green day, bullet for my valentine, hoffmaestro, johnossi, danko jones, betnér (!!!?), royal republic... imorn är det också massa as bra band o artister jag hade velat sett. HELVETES FAN !

» Something different

HM, ja tack...
 

» Och däär tröttnade vi

Lisa räddade mig idag och jag äntrade "verkligheten" i något annat än adidas shorts och t-shirt. Fick bli en sväng på stan och jag lyckades faktiskt fynda lite. Hittade en form av bustier/top på bikbok och en klänning i en secondhandbutik, kul med lite nytt eller ja nygammalt. Lisa berätta att även hon ska till bråvalla åtminstone en av dagarna.. kim ska också en och jonas ska gå alla. Jag vill med gå... imorn ska jag göra något vettigt, trött på de här nu, nu har ja haft min lilla "vila upp mig" semester. Vi hörs när jag har något vettigt att berätta.

» Nothing to tell

 
Tiden står still fast ja vet att de rinner iväg, frågan är om man förlorar den eller om det här behövs. Vad som dock inte behövs är regn men de kan jag inte påverka så det får bli filmtittande imorn, också alltså... Se freedom writers, den va otroligt bra !

» Still sinking

 
Nu kan jag faktiskt skryta med att jag lagat maten helt själv, mina vänner vet att det är jävligt stort när man heter fia, satan vad jag är grym. Känns lite som första gången jag kom upp på wakeboarden, i fucking made it. Trivs fortfarande med att gå runt hemma och inte göra något alls fast jag känner av familjens blickar, när fan ska hon göra något vettigt, kommer vi få stå ut med de här i typ ett år. Det är de som är de fina, jag bryr mig inte. Borde dock fixa ett cv snart och starta dagen med en pw istället för tv tittande, morgondagens mål kanske.
 

» Romantik när den är som bäst, på film

4 Filmer
 
Beautiful Creatures - Det sägs att boken är bättre men jag har inte läst den så jag tyckte om filmen jätte mycket, jobbigt att man ska behöva vänta på nästa film, samma sak med the hobbit, hatar att vänta.
Before Sunrise - Otroligt romantisk och unik
 
Before Sunset - Tyvärr var den lite kort och det kändes som att de slängt ihop filmen bara för att göra en uppföljare men helt klart ett måste att se om man sett den innan .(kommer en tredje film i år som heter Before midnight, längtar)
Sense and sensibility (2008) - Helt klart den bästa av alla filmer som är baserade på Jane Austin romanerna, spännande och bra handling.
 
 

» Hur lågt kan man sjunka, vi tar reda påt


Jag vet inte vad som är värst, att ja lägger ner energi på att fota vad jag äter
eller att jag faktiskt har tiden att görat.
 
Idag har jag läst en halv bok och ska försöka läsa ut fanskapet innan solen går ner, jag har även hämtat Lilleman på dagis och planerat in en dejt med mormor som hon inte vet om ännu. Men vad spelar det för roll, hon sitter i rullstol och jag är arbetslös, vi har all rätt i världen till att vara spontana, såna är vi!

» Juni når sitt slut

midsommarn var bra, kändes inte som midsommar men de blev bra
Det gick ju inte riktigt som planerat de här. Jag har lagt bloggen helt åt sidan och nästan faktiskt glömt bort den, läser inga bloggar heller. Känns så fruktansvärt oviktigt men å andra sidan var det ju ganska viktigt för mig, för att jag skulle fungera genom att ventilera mina tankar i text. Men saken är ju den att studenten är förbi och jag borde ta tag i viktiga saker som jobb och körkort men jag förmår mig inte med att göra annat än njuta av att vara ledig. Vet dock att det inte kommer vara värt ett piss sen när vännerna börjar åka utomlands osv och jag inte har råd så jag måste ta tag i det i veckan så att det händer något, måste ha ett jobb till hösten.
 
Vill lägga upp massa bilder men min dator har inget redigeringsprogram så då är de inte så kul, får lösa de problemet framöver. När jag köpt mitt nya objektiv sen kommer jag väll inte göra så mycket annat än att fota.

» Kontaktannons och nakenbad


Fanns ju kamera på den här datorn med men helt utan effekter, sämsta kvallen OCH den är spegelvänd -.- Macbook pro you will always be in my heart !
 
Dagarna går ut på att försöka få energi till att ta tag i allt. Helt plötsligt blev livet lite mer allvarligt och enda tillfället jag är lugn och kan tänka på annat är när jag är med mina vänner. Hängt med Julia idag, tog en fika och en sväng på stan. Skulle ha tränat men känner mig inte så frisk i kroppen. Vi tog en sväng till media markt också för att kolla in ett nytt objektiv, fick 1500 i presentkort där men objektivet jag vill ha kostar 1790 tror jag så ska flirta lite med pappa. Fick massa fina drink glas och en superhäftig vinkaraff i studentpresent som jag precis ställde in i mitt lilla vitrin skåp, åh vad jag längtar efter en egen lägenhet, meeen de krävs några år av arbete tills dess så imorn ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, helvete vad tungt de känns.
 
Haha fan kan man inte bli Hollywood fru eller något, finns de någon kille med lägenhet som skulle vilja ha en liten före detta student, jag kan diska och steka färdiga hamburgare, skära allt i sen sallad utom tomat. Jag är ganska rolig av mig om jag får säga det själv, är jag något för dig ring mig på 070.... nää så lågt ska vi inte sjunka.
 
Ska se en film nu och ladda upp inför fredag, det blir mys på midsommar och jag tar med Julia och Anki till landet, vi ska dricka, garva åt dåliga skämt och nakenbada på natten, jag ska iaf - lätt! puss.

» För jag har tagit studenten

 
Igår sprang jag ut, regnet öste ner men det kändes inte, jag var som i en bubbla av lycka och glädje och inget hindrade mig, jag log hela tiden. Flaket var underbart, utan att överdriva den lyckligaste stunden i mitt liv hittills. Flaskorna som hängde runt halsen tömdes och tillsammans med fina tjejer, relativt fint väder och ett stort hjärta var jag både full och glad. Jag skrek till rösten inte fungerade, blåste i min lilla tuta, skrattade och skakade lite på rumpan i takt med musiken och flakets gung, jag ville inte gå ner därifrån.
 
Hemma möttes jag av min fina släkt och jag blev så generad, inte bara för att de fick se mig lullig utan för att dom hade kommit till mitt hem från Stockholm, sörping, arkösund och Jönköping BARA för att gratulera mig på min stora dag. Dom sjöng för mig, fotade och kramade om mig och jag kunde inte förmå mig själv med att få fram något annat än dova tack och stora leenden. Vi åt gott och alla pratade och skrattade, eftersom vi bor väldigt splittrat i min släkt så fanns de mycket att ta ikapp.
 
Jag fokuserade på mitt vatten och att försöka ta in alla känslor. Sen fick jag öppna mina presenter, jag hade inte gråtit på hela dagen, inte ens när jag skildes åt från klassen men när jag insåg hur givmilda min släkt är och att de var där för min skull då fick jag bita ihop. Jag fick så otroligt fina saker och jag måste säga att extra tack till mina bröder som gav mig en dator (!!) Jag vet hur trötta dom är på mig över att jag är ansvarslös osv. men ändå överraskar dom mig BIG TIME med att ge mig något jag är i stort behov av men aldrig trodde att jag skulle ha råd att köpa inom den närmsta framtiden.
 
Så nu sitter jag här, vid min fina dator, med gosedjuren jag hade runt min hals igår nu liggandes bredvid mig och golvet är fullt av lite skrumpna ballonger som det står "världens bästa kille" på, de stod tydligen tjej på paketet sa Jonas, haha fail ! Jag summerar gårdagen och mina 3 år i gymnasiet, gömmer undan betygen och blickar framåt. Jag överlevde, inte felfritt men jag tog mig igenom utan att hoppa av och i mitt fall känns de som en tillräckligt bra bedrift. Jag vet inte vad som väntar, jag har ingen aning men jag har mycket drömmar och önsketänkande, nu ska jag lägga ner energi på att välja dröm och sträva efter den och jag ska från och med nu leva så mycket jag bara kan och orkar, för jag har tagit studenten och FYFAN VAD JAG ÄR BRA !
 
 

» .Imorgon är det vår dag alla 94:or

 
Jag KAN verkligen inte förstå det, att imorgon, 13.30, då springer jag ut för sista gången genom kungsgårds dörrar och lämnar 12 års skoltid bakom mig. Det är så overkligt, jag vet inte ens vad jag känner för det är så konstigt alltihop. Jag vill alltid uttrycka mina känslor i text, det är så jag fungerar och har gjort så länge jag kan minnas men ikväll går det trögt.
 
Det har hänt så otroligt mycket under de här 3 gymnasieåren, när jag började på kungsgård kände jag inte ens anki, min idag syster och bästa vän och när man kollar tillbaka på alla våra minnen så..ae de har hänt så mycket och man har utvecklats så mycket som person. Min fina fina Anna som jag lärde känna 26e augusti 2010 på min 16 årsdag, vem var jag då. När jag tänker tillbaka så kan jag inte säga att det är Fia för hon är en helt annan person idag, tack vare mina fina vänner och alla nya erfarenheter genom gymnasietiden. Lisa, hon är som en andra del av mig själv, så olika men endå så lika, jag kommer ihåg när vi var små, jag kommer ihåg när vi började umgås på riktigt i högstadiet och aaaalla minnen sedan dess, kan du, kan ni förstår att vi tar studenten imorgon mina fina bästa vänner ? Tack vare er sitter jag här och är den personen jag är idag, jag är inte perfekt, jag har mycket hos mig själv jag behöver förändra och utveckla men jag vill inte vara någon annan än den ni och livet gjort mig till.
 
Läste inläggen från mina första dagar i ettan, läst dem så många gånger förut och vad rädd jag var. Jag var jätte skeptisk till mitt val av skola och att jag inte kände någon, men allt gick ju bra. Betygen hade kunnat vara mycket bättre men jag överlevde min gymnasietid och det var ju inget att oroa sig över, precis som när jag började 5:an på jönsbergska, man är så rädd men de blir så bra i slutändan.
 
Jag försöker tänka på samma sätt nu, jag är så rädd, förvirrad, förväntansfull och ivrig inför vad min framtid har att erbjuda men jag vet att vad jag än tar mig an i livet så blir det bra till slut, det finns så mycket att leva för nu, sträva efter och längta till.
 
Nu är jag känslosam utav bara helvete här där jag sitter, hoppas att champangen imorgon lugnar mina nerver haha. Åh imorn är det vår dag alla 94:or, imorn springer vi ut ! 

» 4e dagen på studentveckan

 
De blir inte så mycket tid till att sitta vid datan, man går upp, försöker få i sig något och tar de lungt, fixar sig, drar iväg kommer hem när solen gått upp, sover hela förmiddan ohså går de runt. Klagar inte ! Nu ska jag fixa mig för att dra till finspång där vi ska grilla, bada och föra och sen blir det pullan och hugo för 4e dagen i rad, börjar bli en rutin de här. Ikväll vill jag dansa för de har fan inte blivit mycket sånt. Imorn är det brännboll också, de är jag sjukt taggad på !
 
Stabilt inlägg... vi hörs när vi hörs, instagram uppdateras lite oftare @sofiaaeklund

» WOOP

 
Ser ut som bajs, kommer bli som bajs, de här är fan underbart, hela livet borde va en studentvecka, nej alkolist är inte mitt mål men ni fattar principen. Iof är man nykter men de ska nog ordna upp sitt till kvällen, nu myser jag vidare med syrran och sen ska jag hem ohsen till norsholm ohsen till puls ohsen tillbaka till anki o jonte för "efterfest". WOOP !

» Så konkret att man kan ta vid det

Nu är sommaren här, det vet jag mest genom att kolla på termometern men också för att mamma och pappa åker ut till landet så fort de är lediga eller när det är fint väder. Man städar i vad som verkar som veckor för att allt ska vara fint till midsommar och tills de flyttar ut, man planerar årets byggprojekt och kvar blir vi syskon. Brorsan jobbar eller hänger med kompisar och den andra har ju flyttat, så jag rättar mig själv - kvar blir jag. Arbetslös och utan dator. Jag tänker inte kalla mig själv arbetslös, arbetssökande känns mer passande.
 
Imorgon tar jag på mig mössan, kan ni förstå den? Kim tog ju förfan nyss studenten, i alla fall jonas.. jag satt ju nyss i cykelstället utanför skolan med anna och beklagade mig över att det var ett år kvar, det var ju nyss avslutning när 2012 års eleverna satt nere i renströmmen och skrek. "vem vill va en etta nu, ingeeen ingeeen". Nej imorn är det jag som börjar, det är jag som ska komma hem på nätterna och väcka familjen, det är jag som ger mig ut i en läxfri vardag, det är tamefan jag som tar studenten nästa fredag ! Vad har jag att klaga på.

» Pissed off

Klockan är nu snart 02.00, ögonen går i kors och jag är så jävla trött på det här just nu, hatar skolan ! Slängde ihop ett argumenterande tal på nån timme och nu ska jag lägga mig och läsa massa massa massa. Jag har panik, det gick inte att föra över filerna från macen till hårddisken så jag har typ två timmar på mig imorn bitti att lösa det problemet på. Annars blir jag av med bilder sedan 1 år tillbaka och det vill jag fan inte !!! 
 
Fan vad skönt det ska bli imorn eftermiddag, jag ska hämta student bandet, köpa nödvändigheter till kommande vecka, sola och ta en jävla powerwalk sen ska jag somna vid tio tiden så jävla djupt. 

» Fuck you its over

Imorse gick jag upp och panikpluggade till en prövning, blev godkänd och har resterande delar imorgon i skolan, har även ett sista prov imorgon i personlig försäljning. Problemet är att vi ska lämna tillbaka våra datorer imorn förmiddag, jag bli så jävla förbannad på kungsgårds planering, så jävla skönt att sista riktiga skoldagen är imorgon.
 
Hade dock kunnat haft lite bättre planering idag och plugga istället för att hänga med Julia och Olivia till klarsjön för att bada men det var så jävla hett idag och det var underbart skönt att bada !! Sen tog vi en tripp förbi dollar store i sörping och då hittade jag en keps för 40 kronor, perfekt när man är lite bakis i skolan. Haha jag får det att låta som att jag kommer vara värsta suputen den kommande veckan, ja är inte allvarlig jag kommer vara lugn. 
 
Nu ska jag försöka plugga och sörja att jag blir av med min mac imorn, helvete vad tungt det känns, på riktigt ! Lisas kommentar "haha det låter som någon dött"... Det KÄNNS som att någon dött !
 
 
Sportigare än morfar när han har sina snabba brillor, tillomed !

» Byebye photobooth



Fan vad jag hatar att jag blir av med datan på tisdag, jag lever ju för min photobooth...

» Mösspåtagning du är välkommen

 
Smilet man får i ansiktet när man dagen efter känner på boxen och hittar anledningen till varför man var som man var en fredagskväll i hamen, pinsamheten som uppstår när man ska ta med sig vinet hem, tar ut påsen ur boxen för att få plats med den i väskan och hittar nästan halva innehållet kvar - placebofylla...
 
Man skulle kunna säga att jag fick uppleva det andra upplever vid varje utgång den här helgen. Lite som den gången jag fick en cheese i huvvet och sjöng för mig själv på repslagargatan, högt och jävligt falskt... Äsch jag kan va lugn till midsommar nu ska jag ägna en och en halv vecka åt att tänka på annat än dåliga betyg och att städa rummet, fan vad skönt detta ska bli !

» Hoppas sommaren följer helgens spår

Älskade fina bästa vän, så sjukt tacksam och glad över att jag fått dela dessa 3 helvets år med en så fin människa, du har gjort dom så mycket lättare att ta sig igenom! Det allra bästa med mitt gymnasieval var att jag fick en vän för livet, min flumboll, my personal wikipedia haha och självklart mina bästavän ! Jag älskar dig! ♥
Vaknade upp till en tom lägenhet då anna är på jobbet och hennes sambo har åkt iväg med. Så ja är själv till fyra typ men ska ner till annas jobb och käka vid halv två tiden. Ska ta det lungt hela dagen och samla lite nya krafter efter fredagens "bravader". Ska läsa lite på balkongen och plugga till mitt sista omprov, tänker inte säga någonsin för om några år sitter jag säkert där i skolbänken igen, ingen önskan direkt men jag har ju ingen super utbildning så att säga. Tänker ta ett sent tåg hem så jag får lite kvalitetstid med Anna och när jag kommer hem är det bara att landa i sängen, bra plan ! 
 
Av respekt mot massa ja inte känner som var med i fredags så tänker jag inte lägga upp bilder här mer än de jag vet att ja får lägga upp, därför jag inte lagt upp bilder från bröllopet jag var på heller. 

» Juni har tagit sin början

Gårkvällen blev lyckad och imorn återvänder jag till norrköping för att ladda upp inför studentveckan, känns helt galet, tiden går så fort !