» Party rockers in the house tonight

Blev en soft kväll med Lisfis oh Änki-spell-a-wanki i forden på norrköpings vägar. Kaffe på donken, nicki minaj på högsta osv. osv. Najsbajs och nu ska ja o syrran krypa ner framför en film, åh så gay! Vi hörs imorn, valborg och de ser fortfarande mörkt ut... PUSS

» SM-GULD !!!

Sjukt härlig seger till dolphins, nej jag kan absolut ingenting om basket mer än hur många poäng de sätter typ men jag såg matchen hos Anki så hon smittade av sig inlevelsen. Kom på mig själv med små fjuttiga "yes" ljud när de satte poängen, haha.

För tillfället är livet inte lika kul dock, jag har pisstråkigt och valborg ser mörkt ut trots alla majbrasor som kommer tändas...

» Spontan lördag

Tjena! Blev en lugn kväll igår, Lisa kom o hämta mig vi 22 tiden. Blev att glida runt lite i bilen o dunka musik och bara ha de allmänt mys! Båda var rätt sega så vi landade i soffan framför en film och sen somnade vi ganska as gott vi två tiden.

Idag vaknade jag av en stekande sol tidigt o dagens planer är en så länge oklara. Ska snart dra iväg o dammsuga bilen (fett med vuxen poäng) ohsen får vi se. Puuuuuss !


» Magnetlack



Man har kommit på den fränaste idén hittils när det kommer till nagellack !
Har ni testat de nya magnetlacken ? Vi använder LCNs i skolan men Depend har även lanserat en serie nu som jag testade att jobba lite med idag. Suverän nageldekoration för dig som har bråttom, inte har kunskaperna eller rent av bara känner (precis som jag) att de är ascoolt och vill ge dina naglar en cool effekt!

Du gör precis som vanligt, ett lager underlack och sen det här färgade magnetlacket MEN, du lägger på kanske 2,3 lager av de här lacket utan att låta de torka emellan och sen håller du en magnet precis ovanför i 10-20 sek. När du tar bort magneten får du snygga ränder som tar fram en helt annan nyans i lacket. Se dock till att du inte nuddar med magneten på lacket utan håll den bara några millimeter ovanför nageln.

Vi har inte riktigt kommit fram till ännu vad de är som gör att du får den här effekten men lacket och magneten måste innehålla samma form av något magnetiskt ämne som gör att lacket drar ihop sig på något höger.

Skitsamma - snyggt, snabbt och enkelt är det iaf !


» Awesome hairstyling

 

Min lärare lockade mitt hår i jääätte fina lockar, blev supernöjd ! Men eländigt som de är så lägger de sig alltid ner och jag har mer volym på ena sidan. Speciellt nu när jag har en sidecut på högersidan med, då lägger de sig ner på direkten. Men annars var de gööör fint, köpte ju ett volympuder från schwarzkopf som förhoppningsvis kan ge mitt lilla lurv ett lyft. Lockarna är gjorda med vanlig plattång och hon tog två slingor åt ena hållet och två åt andra så att de går ihop snyggare utan att bli en tjock korv på vardera sida ;)


» Tjejkväll i Nyköping



Haft en jätte bra dag på ica maxi i nyköping, sminkat många, fixat folks naglar och även sålt lite produkter. Roligast av allt är självklart när man får gå o köpa saker själv sen med 25% rabatt o få goodiebags ;) (men de va bättre förra året...)

Naevars men jag kom hem med en hel del. Ska skriva lite om produkterna om jag tycker att de är värt att köpa, vi får se.


» What is there to be nervous of ?

Sitter och kollar på inspiration inför dagens jobb, jag är lite små nervös som vanligt men jag försöker att tänka positivt. Så länge de inte kommer en make up artist o sätter sig i stolen, så är de ju faktiskt jag som kan och inte dem..ja får tänka så.

Låg faktiskt och tänkte på alla fördelar med att åka iväg på sånna här grejer.

Du får smink billigare, haha bra för min ekonomi.
Nej men du får arbetserfarenhet, du vet efter varje gång vad du ska gör bättre nästa gång.
Jag får öva på att snacka med främlingar, prata om produkter och lära mig att hylla dem.
Jag får självklart öva på att sminka.
Jag får bättre betyg när jag kan visa för min lärare vad jag går för.
....Jag slipper skolan och får byta miljö för en dag ;)

Titta jag kan ju vara positiv ! Ska skriva ner de här på en lapp och gå o kolla på varje gång jag deppar ihop av nervositet ;)

» Fika på altanen







» Styling prov
Tema: Bal/Fest




Frisyren blev jag nöjd med, hade kunnat finslipa den lite så att flätan blivit lite snyggare där jag vek in den. Samt döljt volymen jag gjorde, med volyme mastern, lite bättre. Nu syns ju inte det på bild men man såg lite våfflat hår upptill. Men annars blev jag nöjd faktiskt, en frisyr som funkar till både studentbalen och strandfesten.

Sminket vart jag dock inte alls nöjd med! Det ända jag kände var positivt var att jag valde en skuggga som matchade de hon hade på sig och gjorde att hela outfiten flöt ihop om hon skulle haft på sig de hon hade till "festen". De blev fel blandning av skuggor och det var jävligt slarvigt gjort. Jag var trött och hade stirrat mig blind på den där jävla skuggningen så de ska jag göra bättre nästa gång!

» Fire drill


Började dagen med brandövning med klassen. Sjukt kul var det, nästan så man hade velat gå brandmans utbildningen meeen - mindre kul när man ska ut i verkligheten. De här var ju anlagda bränder vi fick släcka och sånna där simpla saker vi fick lära oss som att använda olika brandsläckare osv. och så fick vi uppleva olika scenarior där vi skulle aggera "räddningstjänst". Men ja de var riktigt kul, vi var den första klassen med enbart tjejer som hade gått in fört och gjort allt ordentligt utan att flamsa, de va ju också lite kul eftersom att vi går stylist ;)

Vid halv ett kom jag hem och då hängde jag med mamma o pappa ut till landet. Hjälpte pappa att riva lite i stugan vi renoverar och drack lite kaffe i vindarna från sjön !! Superskönt. Sen fick jag ett samtal av älsklingen Lisa som ääääntligen fått sitt körkort så ja, ni kanske kan tänka ut själva vart jag spenderat resten av eftermiddagen och kvällen. In her car, scared as hell ! ;) Naevars men jag är superstolt över henne, kommer bli så jävla mycket äventyr nu o roadtrips. Underbart !! ...så länge bensinen räcker, hehe.

» scarface

Tjena! Kom precis hem från lisa, tog en tripp dit för att hämta mitt smink som jag glömde imorse (sov där inatt) men de slutade med att jag stannade för en film. Alltid lika mysigt ! Måste dock sluta åka iväg på spontanturer mitt i veckan när jag vet att jag har massa plugg, hmm !

Aja, imorgon är det brandövning på arbetsmiljö och säkerhets lektionen. Ska bli ganska intressant..hoppas jag! Är säkert en sån dag då allt blir kanon eller helt värdelöst. Efter skolan är det plugg och inget annat som gäller.

Nu blir det att sova för min del, godnatt !

» Boats and hoes


Sitter och kollar på nya båtar, jag tycker att familjen ska byta upp sig från våran fula buster men pappa börjar få över mig till plåtsidan nu.. Den större varianten av buster är ju faktistk ganska snygg, men de båtarna ligger på typ en halv mille så jag kan ju fortsätta drömma. Men fatta o glida runt i en maffig motorbåt med 225 häst där bak sen i sommar, jag skulle ju se ganska frän ut... Vad hände här ? Kanske inte bloggmaterial att snacka om en båt, haha.

» Englishman in New York

Suktar efter mörk mörk choklad till tonerna av sting. Jag har the awful week of the month och det är inte behagligt ska ni veta. Lite sådär att man lägger sig på rygg likt en hund och skriker...på ett ungefär !

I veckan är det smink prov, de är smink jobb i nyköping (jag hade pms förra gången vi jobba där med -.- så ni vet) och massa annat att tänka på. Funderar på om jag ska ta med mig kameran i veckan lite överallt. Se hur länge jag orkar springa runt och fota.

Kan inte våren komma snart med ! De är ju snart maj, o efter maj är de juni. Vad hände med tiden !?

» Take it to the head

 

 


» now it's my turn

Gårdagen sög rent ut sagt ! Mormor åkte in på sjukan och jag var orolig som ett svin hela dagen (hon kommer hem idag så de är okej med henne). Tog en lunch..middag ? måltid mellan lunch och middag med ida, samt en kaffe o en tripp i lite olika butiker, de gjorde dagen helt okej iof !

Hoppas på att den här dagen blir bättre, plugg står på schemat. Tänkte fira broderns flickvän men jag hoppar nog det, är ganska seg. Tog mig till gymmet imorse vid nio med Ida och gymma i 1,5 timme. Riktigt skönt nu efteråt men jag ska nog vila resten av dagen med gott samvete, så får vi se om de blir någon fest nästa helg.

» Pladder för att försöka undankomma pluggandet

Tar fram ett gammalt arbete ja la undan ett tag, lägger de framför mig och känner mig lika skev som vanligt...Hur ska jag lägga upp de här då, vilken del bör komma först och vilken del bör komma sist.

Tur att man fick en liten päronkonjak av mamma (lindrigt för ont i halsen), kanske får lite mer flyt på de då. Nu blir de kaffe och en snabb promenad sen måste jag ta tag i skiten.

Imorn är de skola som vanligt, läskigt möte på umo ohsen efter skolan blir de lunch med Ida (inte broderns flickvän) för att fira hennes 18 årsdag. Nu har hon oh ja känt varann i ungefär 3-4 år, sjukt vad tiden går fort ♥

» Fuck that shit


Jag misslyckas alltid.. ut en snabbis skulle vart till ica o hem, slutade med promenix till ica ohsen en lång promenad på typ en timme med jonas, ida o anton...så vart de med det pluggandet. Får gå o lägga mig istället då så att jag kommer i tid imorgon iaf. Har engelska b, idrott, samhäll a och svenska b så need lots of energy för den dan. Puss på er !

» everyday you learn something new

Började dagen med praktik som sakt. Fick börja med att stryka lite kläder som vi skulle skylta med, pinsamt vare dock att erkänna att jag aldrig strykt ett plagg tidigare..herregud sa min handledare men varje dag måste man ju lära sig något nytt, haha.

Dagen fortsatte med föreläsning från LCN. Det är ju helt sjukt att den utbildningen jag får gratis på skolan kostar 35.000 om du gör den frivilligt på en kurs, fan vilken chans vi får ! Hur som helst, jag ska sattsa allt jag har på nagellektionerna och lägga ner hela mitt hjärta o själ i att utvecklas så att jag klarar gesällprovet i trean. Jag ska även köpa mig ett startkitt sen så att jag kan börja träna hemma så till mina vänner - Ni får vara mina försökskaniner sen o då kanske jag bara tar en 100 för ett set (förlängning med tippar och gelé). Låter ju ganska nice i mina öron. Fick reda på att en utav dem här som jobbar för LCN uppe i stockholm tar mellan 1600-1800 för ett set med gelénaglar nu när hon har jobbat med det i så många år, sjukt mycket pengar !!

Aja nu ska jag gå ut en snabbis sen blir de plugg plugg plugg !! 

» Efter ett skönt lov





Lovet är slut och det är slutspurten i skolan nu innan sommaren, många dagar går bort som typ valborg osv. så de är verkligen inte långt kvar nu. Sen är det sommar och sen börjar man sitt sista år i gymnasiet, sjukt !

Det har varit ett helvete att gå upp vid sex-sju de senaste dagarna men idag har jag praktik så jag fick 2,5 timme extra sovmorgon. De tackar o bockar vi för.. Nu blir det en stor kopp kaffe så jag vaknar till liv o sen måste ja rusa. Vi får sluta tidigare idag då LCN ska komma till skolan och prata om något jag inte är riktigt säker på vad de är, men de är det företaget som vi köper våra nagelprodukter ifrån iaf. Ska bli kul, ja tror de ska informera oss om gesällen eller något.


» måste de va på liv o död ?

Skola, tandläkare, skola, fika, umgås med anna, ge blommor till min morfar som fyller år, sen lisa, sola..

Nu är jag hemma och Jonas är äntligen hemma och flickvännen hans med, buhu ja fick se deras reunion efter 6 månader, lyckligare människor får man leta efter. Gullepluttar ! Får se om man får någon sömn inatt..aevars.

I veckan blir de massa plugg och jag vill gärna gymma lite också, vad hände med de liksom?

» adios

Beger mig ut till min lilla favorit holme för en mysig kväll med mina favoriter !

» Längtar

Längtar till måndag
Längtar till 25e
Längtar till värme
Längtar till bad i en sjö
Längtar till 26e augusti

» Bil. Löfstad. Bajsa ner sig. Donken. Film. Soffmys.

last summer.


Igår kom jag hem och tog de lungt, plugga stod på schemat..men icke ! En tripp till syrran var mer lockande och så blev de. En promenad stod då på schemat...men icke ! En roadtripp med bajserik var mer lockande och så blev de.

En tripp ut till ensjön för att skjuta lite (benämningen på ordet skjuta får ni spekulera i själva) samt en fuling på de. Fartgupp !! flera gånger om endast för oss ungars skull. Glida runt lite till, plocka upp sparrisen och vidare mot löfstad slott. Ta en liten promenad, skita ner sig och sen åka vidare till donken. Chilla lite där, ha "härliga" diskussioner om att jag skulle fastna i en rutschkana med mitt stora arsle, personalen skulle få mata mig med cheese och till slut skulle hela skiten gå sönder..kändes bra ! Tiden rann iväg, anki skulle på egna äventyr så jag och lisa åkte hem till henne för att sen få besök av bajserik för film och bigbrother. White chicks under täcken va ett jävla bra avslut och vid halv 4 somnade ja o lisa ganska så jävla as gott.

De va ungefär en sån spontankväll man för stunden mer än gärna sätter framför att ha nyllet i en läxbok men frågan är om det är värt det in the end...

Nu ett bad, ja har powerwalkat och cyklat i regnet så är pretty frusen..

» Yes please


» You shook me all night long

Bion ställdes in och jag landade i lisas soffa 22.10 igår, lagom till big brother. Efter det satt vi och undrade vad som skulle bli av kvällen, sega som fan va vi. Men bajserik kom och lättade upp stämningen lite och vi gled ut på äventur i en röd fara som inte föreställer lisas stulna cykel. På jakt efter abstinens-stillande medel åkte vi runt och ingenstans, chillade på en parkering och sen hem till lisa igen för att sova. Måste sluta gå o lägga mig vid 2, de kommer bli ett helvete nästa vecka..

» Klockan är 17.00

Lisa: Men du behöver inte reservera, de är bara onödigt de är ju 25 platser kvar liksom
Jag: Men de är en relativt ny film och jag tror många tänker som oss idag att de vore nice med bio
Lisa: Nää men skit i det de finns platser kvar
Jag: okej....

Om vi sitter o smsar till varandra under filmen så känns de ju

nästan kanske som om vi sitter breve varann :)


» måste va på liv o död

Blev en sleepover hos lisa igår, mysigt värre. Ikväll är det reunion som gäller, american pie gänget är tillbaka och jag och Lisa känner att det verkar värt o se. Sen får man se vad som händer efter, natten är ju ung så att säga..

» No regrets in the world of creations




Haft den här skjortan från gina tricot sen jag gick i typ åttan, har en lika dan i ljust jeanstyg och kände att den inte användes lika flitigt längre. Världens skönaste plagg men man tröttnar ju liksom - Klipp, klipp (slarvigt är snyggt) och nu känns det som ett helt nytt plagg till fler tillfällen. Jag är nöjd !

» pOsten*



» Men bara om min älskade väntar

Musiken är på. Kaffet fylls upp, hälften hamnar utanför då motoriken, som redan innan är kass - inte riktigt vaknat till liv än. Det snöregnar utanför och gradantalet är inte mer än fem så jag använder min obefintliga självdiciplin för att sätta mig med pluggandet. Måste bara ta in den där jävla påsten med, vilket innebär sekunder ute i regnet...

3 av mina 1056 låtar
Thåström – Fanfanfan
Thåström – Men bara om min älskade väntar
Thåström – Hjärter Dam

» The beautiful thing with having you two in my life


Har nu levt ungefär ett halvt år med känslan av hur de skulle vara att bo med bara en bror och de har varit konstigt, tråkigt och jobbigt..garanterat ! På måndag är min kära bror på väg hem igen och stannar förhoppningsvis tills han flyttar hemmifrån, hehe man kan ju alltid drömma. Ska bli jävligt skönt att få ha honom omrking sig igen, till en början kommer väll flickvännen gå först vilket man förstår men han är iaf hemma igen och det är det som är viktigast, så man kan få lite glimtar av han i vardagen liksom. Man inser verkligen hur otroligt tacksam man är för att man har syskon, jag hade inte varit samma person som jag är idag om de inte vore för dem. Jag tror att de hjälpt än ha kvar fötterna på jorden liksom, kanske skulle vara lite mer självständig o mogen om jag varit ensambarn iof, vem vet. Men kärleken till dem går före allt och det går inte ens att tänka sig ett liv utan någon av dem.

» I'm gonna live my life.. no matter what, we party tonight

Sommarmusiken strömmar ut i sina dansande radiovågor och får mig att göra detsamma - dansa, ohsen pausa. Pms o abstinens så de bara sjunger om det har ja med, 1 vecka nu och jag fyller min kropp med lycka från påskägget med gott samvete då en date på gymmet är planerad. Segt nu i början men jag hopppas att jag kommer igång snart och kör nästan varje dag, har ju bara 4 månader på mig tills jag ska entra puls och skaka mina lurviga så att säga.


Tom Pulse – Cuando [Floresca El Chuno] - Sunshine Radio Mix
Sasha Lopez, Andreea D – All My People
Far East Movement – Live My Life

» Generation 90


» påsklov men inte fan firar jag påsk för de

Det är lov och dagarna ser ut som de borde - vaknar sent, äter frukost vid tre, den främsta vätskan man får i sig är kaffe och pyjamasen åker inte av förens på kvällen. Igår följde jag med la familia till landet en sväng, grilla lite korv och kratta lite löv. Sen tog jag ett långt bad och fixade mig. Vid tio drog jag till lisa, tog några groggar och som vanligt drog mig hemåt när tjejerna skulle ut. De lockar än mer och mer för varje gång att låna någons leg men jag ska fan gå ut första gången när jag är 18 och den kvällen ska bli klockren..

Idag äre film och big brother som står på schemat så får vi se vad som händer ikväll. Ska nog kolla över plugget lite med.. Hörs !

Min fina lilla pärla innan hon skulle ut o göra dansgolvet osäkert! ♥



» Couldn't get up from bed

Ville verkligen till skolan idag, var tvungen att kolla upp massa så att jag vet vad jag ska göra på lovet. Satt och lockade mitt fucking hår en hel timme igår osv. osv......Vaknar upp stel som en pinne i rygg och nacke, inte en chans att jag kan gå runt så här i skolan när jag knappt kan resa mig ur sängen. Inget å göra åt, får vara social med min hund idag då som är helt inkompetent o inte lärt sig vad loss är utan tror att man ska stoppa in sina händer i hans käft o gräva ut den medans han tuggar på...

Borstar tänderna


» 4e april 2012

Tjena ! Haft en bra dag som började med praktik, efter det ett fruktansvärt spinning pass och sen hem o laga mat, ta ett bad och sen nu ta tag i läxan inför morgondagens prov. Är riktigt trött men har snart hällt i mig 1 liter energidricka så de ska nog gå bra. Insåg även att jag, med det jag precis köpte, har köpt 6 nagellack på en månad..så jävla onödigt ! Jag som hatade sånt trams förut.

Intresseklubben antecknar vidare o de bör jag med göra om jag ska klara samhällsprovet imorn, hörs !

De var dock inte lika snyggt på som i förpackningen, tyvärr!


» A hundred motherfuckers can't tell me nothing

Värdelös skoldag, tänker inte ens gå in på den. Efter skolan tog jag en lunch hos mormor samt ett parti poker, standard ! Sen tog jag mig ner till stan för en stor o varm kopp kaffe på espresso med Ida, en tripp ner till myrorna och en vända på stan hann vi med också. Imorgon ska hon köra skiten ur mig på spinningen och på fredag när vi är lediga ska hon dra med mig på ett gympass på morgonen, nu jävlar ska jag ligga i...

For now - kaffe i koppen, amaranthe i högtalarna och ett glatt humör när vi röjer på rummet. Haha tror de flesta som läser min blogg fått en inblick i att jag är en sån där människa som skjuter upp minsta lilla grej jag får att göra.

Puss så länge..

» Damn hairstyling lession




Tanken var att hår stylingen skulle ge ett stort och volymerat hår med lockar i längderna. Det blev ju bra tills man började sätta upp håret i en bulle till och från. Mitt hår är så jävla trasigt nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och vad fan gör jag med mitt skatbo till morgondagen !? Det känns jätte konstigt, strävt och som gummi på samma gång. Hmm..

» Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Tjena ! Dagens lektion blev inställd och byttes istället ut mot hår lektion. Fick testa att lägga i spolar på ett speciellt sätt och fick även förstöra mitt nytvättade hår med produkter och lockar. Sen blev det att gå och sola, vågade mig på super solning idag så nu är jag lite brunare, har tyvärr bara en gång kvar att sola så ett nytt solkort måste införskaffas också. Efter det tog jag en promenix hem till Lisa och chillade där ett tag, trevligt ! Har även påbörjat min "sluta röka period". Idag har jag bara tagit en och det funkar finfint när man inte tänker på det men så fort man blir irriterad eller stressad så blire jävla jobbigt.. Nu äre kaffe och planering av plugg, sent som vanligt.

» Riot



Today's wake up song - hittar ni här

Bästa effekt ges bara med högsta volym och en kopp kaffe i hand! Om drygt en halvtimme ska jag vara på vp för en lektion i arbetsmiljö & säkerhet och sen hantverkskunskap efter det. Problemet är att jag cyklar dit som jag klargjorde för er inatt men graderna är på nollan så jag sitter här och bävar.

Dagens planer är oklara, en solning, en städning och plugg är inräknat iaf. (Ja hysteristädar inte hela tiden, ja ska rensa garderob helvetet). Vill till gymmet med men vi får se hur det blir med det idag.


» Dags att röra på röva igen

Den här veckan fimpar ja röken men behåller glöden så att säga. De är all in på gymmet och jag kommer skämmas över hur otränad jag är men jag orkar inte bry mig för de måste fan hända något nu. De blir mycket sömn, stor och bra frukost, cykel till skolan om de inte är massa snö, cykel hem, på med gymkläder o ta cykel till gymmet, cykel hem, promenad, hemma träning och under tiden som blir över är det råplugg som gäller så att jag tar tag i skolan med. På min 18 dag ska jag näst intill ha min drömkropp, får se hur detta går på 5 månader. Haha, men först och främst vill jag bara bli pigg och må bra ! Dieter och svältning kan ta sig i röven samtidigt som jag tar tag i min röv. FAN vad taggad jag är ! Får se hur länge detta håller i sig. Nu ska jag sova, 12 börjar jag skolan imorn, sooft !


» Party rockers in the house last night

Jaha, nahe.. Om man skulle ta o klargöra för vad som skedde igår. Jag skulle kunna skriva något i stil med Don't give a fuck! Men jag hade hur kul som helst så vi kan sammanfatta lite lätt för er som bryr er:

Skippa förfesten och körde all in på lokalfesten vilket resulterar i en väldigt glad fia efter någon timme. Elin gick all in för att få mig att gå all in så supen under bordet blev man, väldigt länge sen sist o fattar inte hur hon lyckades. "Raggade upp" några random killar och hängde med dem på festen, drog sedan till donken. Hur lång tid vi spenderade där vet jag ej, men kvällen slutade hemma hos den ena killen för en värdelös film och lite sköna blondinskämt. Tog sedan sista bussen hem o chillade gärnet i änkispelliwänkis rum. Jävla lyckat blev de o ja hoppas på lika soft helg när den här veckan är slut ! Mer får ni inte veta ;)