» Expectations

 
Byebye 2012
 
Det här året har jag fokuserat på mina närmsta vänner, jag umgås med dem dag som natt och det är motigt att vara utan dem. Vi har alla fyllt 18 så det har blivit många firanden, jag tänker inte säga många helgalna utekvällar för det har det verkligen inte blivit för min del. Kanske blir ändring det här året eller så blir det ännu mindre.
 
Jag har blivit inspirerad det här året, på många olika sätt. 2013 är det året då jag ska ta den inspirationen och förverkliga den till vad jag vill. 2013 är även det året då jag tar studenten, as you may know... Vilket också betyder att det är de året då jag måste plugga som fan och sedan hitta ett jobb. 
 
Jag ska inte se allt negativt, jag ska lära mig att se möjligheter, jag ska ta mer ansvar över mig själv och min framtid, och jag ska leva. Fyfan vad jag vill leva det här året ! 
 
Och jag ska nog inte lägga ner bloggen heller, men den lär gå i sista hand. 
 

» As simple as that

 

» Bye bye

Jag hade inte en tanke på att det är nyår imorgon, tills jag kommer upp och alla springer runt som yra höns och städar överallt. UNDERBART ! Nu städar vi ut vinterhelvetet som tyvärr kommer sitta i ett tag till men iaf. 2013 ska välkomnas till ett nystädat hem och all vinterdepp ska gå o dö ! 

» Must have been fate

 

» Got what I wanted

 
En av mina fina julklappar, blev jätte nöjd i år, fick allt jag önskat mig och mer därtill så ja är skit glad ! Fick presentkort med så köpte lite nytt på rean igår när ja o lisa gick förbi hageby på vägen hem från sjukan. Haft lite kaos de senaste dagarna men de känns inte så intressant att dra upp här, ja är fullt kry iaf ;) Visar lite mer av det jag fått/köpt vart efter !

» Äntligen ett stort jävla grattis !

Idag fyller en av mina allra närmaste vänner 18 år, det är helt sjukt vad tiden går fort. Fast ja förstår att den gått allt annat än fort för hennes del när hon fyller några dar innan årskiftet, men de är ingen som bryr sig ! För idag är du 18 älskade vän och ikväll firar vi det med middag, vänner och en efterlängtad utgång på hugo.
 
Åååh jag är så jävla glad Ankipankispellawanki, idag är det DIN dag oh vi ska fira den på bästa sätt !!!!

» God jul önskar los invalidos

 

» Jag vill återfödas som snigel, så de inte blir så stor omställning

Jorden går under imorgon, tur att jag hinner gå på min julavslutning ! Spenderar min sista natt, precis som förra gången jorden gick under, med min syster. De känns ju bra ! Vad har jag åstadkommit i livet då om det här blir slutet.. ingenting ! Precis så de ska va, inga överansträningar här inte. 
 
Vad ska man göra om de nu vore sista natten i livet...ligga - anki ? 

» Jullov tack

 
Dagen har bestått av huvudvärk och lidande. Håruppsättningar på dockor med äckligt hår, färgning av pluttens ögonfransar och sen samhälls lektion/självmords tankar....... Sen har jag även bakat lussekatter som smakar bajs  och nu överväger jag att vara hemma imorgon. Har en förkylning i kroppen som jag bara vill strypa, men ja måste till skolan för sen träffar ja inte annsipannsi på hela lovet. Vi får alltså se vad som händer o fötter !

» For New years eve and Bff's birthday party

Peplum // vero moda

» Håll bara tyst

Jag vetifan vad det är för fel på mig men vid den här tiden på dygnet, när alla sover och allt är tyst, pluggar jag som allra bäst. Inget som stör, ingen som avbryter, inget att reta mig på.. bara jag och de där förbannade arbetet. 

» Hälsan går alltid först

 
 
Usch, alla här hemma börjar bli sjuka så de känns lite som att framtiden redan är förbestämd... Ska försöka träna så mycket jag kan de kommande dagarna innan viruset även drabbar mig och tänka på käket. Har tappat 2 kilo under de senaste dagarna men de beror nog endast på att jag inte haft någon vidare matlust för jag har ätit sjukt mycket onyttigt och inte tränat så de känns ganska självklart. Farligt de där med glädjen över att vågen har mindre siffertal och det inte beror på träning, de är oftast då man gör bort sig och tror att man ska bli mindre fortare och börjar svälta sig, i've done it...för några år sen. Jag tappade 5 kilo på en vecka, gick nästan upp de dubbla när jag började äta igen. Så gör inget dumt hörrni, de lönar sig aldrig i längden ! 
Jag skriver om min träning och mina tankar angående det för att motivera mig själv och för att titta tillbaka på i framtiden. Sen om man motiverar er läsare är ju bara ett plus !

» 1:35

angel you sing about beautiful things
and all I want to do is believe
but I traded my dreams for this mess of memories
and they just stopped working for me

» New in

gina tricot

» When ur pissed

 
Tog en snabb promenad för att stressa av mig lite och nu skruvar ja upp volymen och går loss på mitt kaotiska rum. Böcker, uf produkter, kläder, kuddar, böcker, sladdar o väskor...måste verkligen köpa en byrå till mitt rum så att jag får undan lite skit o lådor till alla småprylar och en större garderob... herregud inte lustigt man blir deppig

» Lite mer julkänsla

 

» Vans

Vill köpa mig till våren, snyggare än låga converse och ser mycket skönare ut med för den delen !
Eller så köper ja mig bara båda...nej vänta, im broke !

» tumblr

 
 
 
http://tumblr.com/stillcountin
 
Jag uppmanar min syrra att uppdatera sin tumblr för den är alldeles för bra för att skita i så gör nu som jag säger, it inspires !

» 3e Advent

Ny start på ny vecka, sista veckan dessutom och sen kommer ett välbehövligt jullov.
Tiden går fan overkligt fort. Snart 2013, oh herre gud ja vill bara att det ska bli sommar igen !

» Tonight it's me and this lad


» 5 år senare

 
Jag fatta verkligen inte att de var hon förens jag läste de på hennes blogg.
Hon är ju sjukt grym, det tyckte jag redan 2008. Åh vad ja önskar att ja hade en unik röst.. 
Ja sjunger som en kratta, haha ! Fast ja va grym när ja va liten enligt mitt eget tycke,
stackars min familj under den tiden jag stod o ylade i min karaoke maskin 24/7, hahaha !
 

» 13e December

Img-7539-50c653589606ee3da6af9b3f_large
 
Hoppas ni har en trevlig Lucia. Jag ska baka lussekatter idag har jag bestämt, sen ska jag plocka undan lite på rummet, fundera över min önskelista och bara bli sådär barnsligt kär i julmyset. Är sugen på att fota men de är så fruktansvärt kallt ute.. Kanske bara ska bjuda över någon vän på lussebak helt enkelt. Tycker ni också att de är svårt att få till den där riktiga julkänslan ? Jag tror jag behöver se en julfilm eller något.. Syster och bebis, ni är varmt välkomna på julmys idag ! 
 

» We♥it är en sjukt bra inspirationskälla

 
 
Sen är även vännerna och dina mål bra inspiration. Påminn dig själv hela tiden om dina mål, skriv ner dem, placera dem bland dina vardagsrutiner så som i ditt badrumsskåp. Men de är stor skillnad på att trycka ner sig själv och bli inspirerad till att kämpa ! En träning är ett steg närmre målet, struntar du i din träning är får du kämpa mer... 

» Box 1 70

70 minuter box. Otroligt skönt att va på banan igen efter ett lite längre uppehåll,
nu måste jag hålla i för annars kommer det aldrig hända något. Köttaköttakötta !

» Vill du att basen ska sitta hela kvällen ?

Länge sen jag tipsade om smink i bloggen, kan bero på att jag oftare går utan än med.
Men nu så har jag köpt ny fondation och ett puder när jag var i nyköping,
bäst att passa på när man får 25% rabatt. 
 
Denna fondation från MaxFactor är perfekt om du vill ha ett väldigt täckande resultat, picture perfect som man brukar kalla det (Bra resultat på foto). Samtidigt ser den väldigt naturlig ut då den har färganpassade partiklar som reflekterar de olika pigmenten i din hy. Du har ju inte samma nyans i hela ansiktet i vanliga fall.
 
Sedan köpte jag då ett puder från IsaDora. Jag gillar deras produkter för de är oparfymerade (bra för mig med känslig hud) och är väldigt pigmenterade. De här är ett compact puder vilket innebär att de är väldigt täckande. Det funkar på alla hudtyper enligt produktinformationen och är ett Anti-redness puder vilket innebär att det täcker allt de röda i ansiktet.
 
- Jag kan ärligt säga att de funkar ! Jag gick till praktiken (15 minuters promenad), hem på lunchen, tillbaka dit och sen hem igen i -10 grader och de såg i princip ut som när jag lämnat spegeln på morgonen. Verkligen en rekomendation, speciellt till utekvällen när du vill ha ett fixerande puder som sitter hela kvällen.
 
Så jag får tacka en i min klass som tipsade om de här pudret och anna som tipsade om fondationen !

» Best way to reach out is by text


Twelve 

Idag är en sån här dag som jag bara ville stanna kvar i sängen, ligga kvar i värmen under täcket med min lilla huvudvärk och inte röra en fena, lyssna på Bon Iver. And so I did. Det är den 12e December 2012, på något sätt låter dagen så himla speciell, men den känns dessvärre som vilken annan jävla dag som helst.
 
Förövrigt så är det 12 dagar kvar till julafton och 19 dagar kvar tills vi firar in ännu ett år. Det 19e året av mitt liv, året då jag ska ta största steget. Studenten och sen ut i arbetslivet. Hejdå skolan, hejdå 9 års vardagsrutiner. 
 
Brukar ni ha nyårslöften? Jag hade alltid det när jag var liten. Samma sak varje år - inget godis på ett år. Jag höll det självklart aldrig mer än några timmar. De va ungefär de enda löftet man behövde ge sig själv på den tiden, de fanns inget annat att oroa sig för än tandfen. Ska jag köra på samma i år tro ? Som de vore det enda löftet man behövde ge sig själv...
 
Känner ni som jag att mycket är negativt nu förtiden.. eller är det bara att man blivit äldre. Man ska inte äta vad man vill när man vill, man ska träna och bli hälsosam, man ska sluta röka, man ska vara mogen, givmild, framåt, inriktad, glad, öppen, rolig, man ska tjäna pengar.... Man har så stora krav på att bli perfekt, man fokuserar så jävla mycket på allt som är negativt, självfallet eftersom att man vill förbättra de som är "dåligt". Men ibland måste man stanna upp och tänka på allt positivt med sitt liv och sig själv och det är där det blir svårt..men ja tror att när man kan göra det, så faller resterande bitar på plats.
 
Karma aint a bitch, it's what you make it to...
Var positiv, handla positivt och det kommer garanterat bli positivt, eller vi hoppas på det.

» Christmas nails

Julfina naglar gjorda av Jeni i skolan idag, finfint !

» Instaday


» Mysbelysning

 
Julfint med en ljusslinga i taket. Jag låter inte taklampan vara på i onödan under vinterperioden, små ljuspunkter och levande ljus är det bästa som finns ! Och idag fick man tända det andra ljuset under morgonkaffet, sååå mysigt ! Jag spelar Andreas Wijks jul lista på spottan växlande med favoriten jag kommer hem igen till jul albumet av jöback, dags att sätta sig med pluggandet dock.. 

» Or maybe i should just try to come back

Vad var min tanke..se riktigt riktigt blåst ut ?
 
Har jobbat lite på ica maxi idag i Nyköping som vi gjort 2 gånger tidigare. Som vanligt skönt att byta miljö, kul att få hjälpa kunder med deras val av produkter samt lära sig mer om kundkontakt och produktinfo. Väldigt bra att ha sånna här småjobb med i bagaget.
 
Imorgon är det praktik som gäller 9-16 och på lördag är det ett köp tillfälle för vårt UF-företag (candle uf) i mirum galleria mellan 11-15 så söndag blir min lediga dag den här helgen. Hoppas att jag inte kommer vara allt för trött nästa vecka för då ska det köttas på gymmet, pluggas utav bara helvete och förberedelserna inför jul/nyår måste fixas. Hur gick detta till ? Jag var ju nyss en soffpotatis med noll diciplin, hehe.

» Får se när jag bloggar igen

Insta bild på min vovve
 
Jag fortsätter kämpa med motivationen till både träning, kost, hälsa och skola och så umgås jag väldigt mycket med Lisa så jag är inte hemma så mycket. När jag väl är hemma så har jag inget att blogga om så då skiter jag i det, besparar er tråkiga inlägg helt enkelt.. Jag kanske återupptar en seriös blogg i framtiden när jag är bekväm framför kameran såväl som bakom, när jag har tid att blogga då viktiga saker är klara. 
 
Just nu är det mycket i skolan med uf företag, mycket läxor att ta igen och nästa vecka ska jag äntligen få arslet ur vagnen och börja med det där körkortet. Skulle vara skönt att ha det lagom till sommaren så man inte är bunden till kollektivtrafik när man skaffat jobb osv. 
 
Men som sakt, det är mycket just nu. Får se om jag tycker att det är kul att klottra ut mina tankar i en blogg i framtiden, just nu är det inte så relevant.