» Vad är problemet


Sitter och funderar lite på varför, varför i helvete det ska finnas så mycket hat för ? Kollade på sofias änglar förut och de hjälpte en familj som hade förlorat sin 23-24 åriga dotter. Hon hade blivit mördad av sin pojkvän eller något liknande. En utav det hemskaste sakerna med det här är att man inte längre förvånas, man reagerar starkt men inte lika starkt som man gjorde förr, just för att det blivit lite av en vanesak.. Vilket är helt absurrt, ohumant och framförallt hemskt !

Vi har i skolan under de senaste månaderna fått skrivit en inrikes och utrikes nyhet i samhällskunskapen. Vi skulle hitta något av intresse, referera det och sedan läsa upp inför hela klassen för att skapa en debatt. Jag läser inte nyheterna just av den enkla anledning att jag blir så depprimerad av att läsa om andras sorg och förluster varje dag. För det är just det de står om, varje dag är det något nytt och vi har hittat alla möjliga nyheter i klassen som vi diskuterat om. Föräldrar lägger sina spädbarn i tvättmaskiner, man mördar sina pojk/flickvänner och här och där ska en självmordsbombare titta fram. Vad är problemet, varför i helvete är det så här. En sak är säker, gud finns inte, accepterar andras tro men jag själva anser att den såkallade allsmäktige finns fan inte om han låter så mycket hat spridas över det han skapat, säger som min extrema socce till samhällslärare - SKITSNACK !

» Min finaste


Jag stod bakom stadsbibloteket och tjuvrökte när mamma ringde och bad mig komma hem så fort som möjligt, jag förstod på en gång och studsade upp och ner av glädje, kastade mig på bussen fortare än fortast och satt och log hela bussresan hem. Jag minns min första syn av dig, det är något jag aldrig kommer glömma. Hur du sprang i mot mig med dina små trippande tassar mot parketten, i sidled som alla valpar på väg in i väggen. Sen nådde jag dig med mina händer och kände din mjuka päls, din glada lilla svans och såg dina stora bruna ögon. Så liten och så skör, så otroligt söt och jag bestämde mig då för att inget i hela världen skulle komma åt dig, min älskade hundvalp. I två hela år har du varit en del av våran familj, två kalla vintrar och två varma sommrar. Så mycket glädje, så mycket sattyg i görningen hela tiden och så mycket personlighet, hos en så liten varelse. Trogen som en vän och kärleksfull som ett syskon. Men vi kan inte alltid skydda, vi kan inte alltid styra över vad som komma skall.. Snälla vännen du ska vara vid min sida jämt! Jag hoppas du blir frisk och att det inte är så illa som jag gärna överstyrar det hela till, för jag älskar dig så och du är bland det finaste jag har!

» Just nu


Pluggar, käkar godis en sista gång, placerar mammas gamla skivor på väggen och funderar över när håret ska toppas. Jobbigt o va lat...

» Kissvin


Blev en sån där omogen missuppfattning när mamma sa att hon köpt "kiss-vin" ifrån beställnings sortimentet.
Har ni skitvin också då eller ? Ah de är det du dricker...fick jag till svar, gullig morsa. Hon menade ju då kizz vinet, världens fränaste vinflaska om jag får säga det själv. Undrar om de smakar lika bra som flaskan är snygg ? Jag vet vems hylla den kommer hamna på sen när den är tom.

» Ibland när jag är förbannad står fel person i skottlinjen

v a c k e r .


» Laddar upp batterierna


Det får bli lite mörk choklad och bokläsning/filmtittande för mig ikväll, jag är så seg och lat idag så det finns inte. Imorn ska jag nog börja dagen med en lång promenad och fortsätta med att plugga och ta det lungt. Ska försöka träffa lite vänner i veckan så bäst att få lite ordning på skolfronten. Puss

» Mycket nu

Som ni kanske märkt är bloggen och ja hela datorn, bortsett från användning till plugg, mitt sista prioritering för tillfället. Är alldeles för upptagen för det här nu. Jobb ska sökas, praktik ska sökas kanske inför våren men främst för perioderna i trean, riskettan ska tas, måste ha fokus på kosten och motionen och skolan såklart, jag har fått sug för att gå till skolan men så fort jag kommer utanför det pushande allvaret och jag själv ska tvinga mig att sätta mig ned framför boken så går det inte riktigt som planerat. Jag tappar fokus och sitter hellre och sjunger eller något annat som tar bort mig från allvaret. Men jag sparkar mig i stjärten och jobbar på. Det är mycket nu och tar jag inte tag i det så blir det bara mer, jag om någon vet ju det. Nu ska jag återgå till sveriges politiska system, går mycket bättre när man har en gammal ssu ordförande som lärare måste jag säga ;) Puss !

» just chillin' with some coffee, like always

Hemkommen efter dagens make up lektion. Fick lära oss lite mer om ögon sminkning och in lite mer på djupet med knep och knåp hos olika ögonformer. Satan vad svårt det är ibland men alltid lika kul att lära sig nytt! För tillfället sitter jag i vanlig ordning med en kopp kaffe och tar det lite lungt, vid halv sex ska jag röra mig mot anna för lite middag och läxläsande. Puss!

» Lisa 18 år!








Grattis min pärla! Värm upp dansgolven de kommande sju månaderna så kör vi sen ;) Älskar dig !

» Last night, is in the past

Gårdagen blev riktigt bra, lisa o cathaysa verkade jävligt lyckliga över att gå ut och jag var lagom avis på känslan, jag vill verkligen med bli arton. Satan vad jag tjatar om det men vafan, de är stort! How ever, idag är det chill och plugg på schemat. Har politik prov imorn osv så är lite nervös, har inte kommit in i det här "gör läxorna i tid" flowet ännu, får se hur detta går..
PUSS!

» Ferre

Tar det lite lungt hemma Lisa, skönt att skolveckan äntligen är slut så man kan ladda batterierna lite. Ikväll af det dags att fira Lisa och sen vidare till cathaysa som fyller idag o fira henne innan de som har åldern inne drar vidare på krogen. Själv tycker jag att tiden går lite trögt men snart har sommarn kommit och gått och då är de äntligen min tur :) nae, dags i tagga upp nu, puss :)

» bloggraped.

Jag vill bara säga att SofiaEklund suger på att blogga.
Knappt någon uppdatering överhuvudtaget längre!
Så skärp till dig nu förihelvete!
I LOVE YOU!
(btw, taaaaaggggaaa sönder nu !!!!!)

» Praktikanten vettni

Kofta - kappahl, "skärp" - axelrem från väska (gäller o va kreativ)

Haft en bra dag på praktiken, varit ganska lungt men jag fick sluta en halvtimme tidigare så jag är glad :) Efteråt gick jag hem till anna och tog det lungt ett tag sen tog vi en lång powerwalk på 40 minuter med hennes syster, riktigt skönt! Känner att jag är på gång nu, mycket piggare om dagarna och tröttare på kvällarna vilket är jävligt ovanligt för att vara jag. Ska röra mig uppåt nu för att kolla SATC och tagga inför morgondagen. Den bjuder på heta dialekter på engelska lektionen, svettiga idrottspass med vollyboll samt efter skolan lite sista minuten shopping till Lisa. De blev verkligen inte välplanerat men klart hon ska få lite paketer så vi ger oss ut på äventyr imorn syrran och jag :) Nahe, puss hörni!


Svar på fråga:

Någon undrade varför jag hellre sitter hemma som en vuxen och dricker vin istället för att vara ung och leva livet. Bra kommentar, jag lever livet (drog iväg någon timme efter att det inlägget skrevs) men vissa dagar stannar jag hellre hemma och ror om mig själv. Kalla mig torris men det är sån jag är som person, jävligt lugn och harmonisk, har alltid varit det och kommer nog alltid va :) Men jag är ute, umgås med vänner dagligen osv. Njuter så mycket jag bara orkar ! Kram


» Mineralvatten och Tom Dice with his guitar

Taggar upp inför praktiken så gott det går, ganska seg idag men jag fick ju sovmorgon så jag kan inte klaga.
Men nu är det bäst att jag sminkar mig och dricker upp kaffet annars missar jag bussen sen. Ha en bra dag !

» The Orphan


Riktigt bra film, en sån där då man förstår allt i slutet som skräckfilmer brukar vara. Men ah, värd att se!

» Art

Sitter i skolan och skapar konst på dagens bildlektion.
Bebisar av lera i lik-veration,
ett störtande flygplan och ett dystert vardagsrum.
Jag känner mer och mer vilken deprimerande personlighet jag har..


» E' re' efterfest på eran balkong?
Så vi kan hångla friskt och dricka Chardonney i kartong.

Käkar bananer i väntan på att maten ska bli klar. Magnus bättrar på mitt humör idag och jag får lust att springa runt naken och sjunga hans låtar av någon anledning...? Nej de får jag inte men jag skulle gärna sitta på en efterfest på någons balle o hångla friskt samt dricka mosade chardonney druvor i högre alkohalt rätt ur en kartong.. Meeen jag nöjer mig med att överdosera montain dew och bananer, for now.

Det verkar som att sminklektionerna är fullspäckade med trevligheter till våren så jag är glad glad glad!! därför jag yrar lite.

» fucked up.

Sitter i skolan och fryser ihjäl, vafan lägger dom pengarna på här egentligen? Inte fan är det värme iaf! Har en jävla piss dag, 2 timmars sömn inatt och tiden verkar stå stilla. Kan inte sluta tänka på vår och sommar. Sätta sig på ett ute kafé i shorts och t-shirt med en kopp kaffe och fina vänner. Nej istället ska vi sitta här och ha ångest över arbeten och framtida prov, hatar skiten! Jävligt nere idag, ska hem och hälla i mig kaffe sen och krypa upp med en bok i soffan, mer duger inte den här dagen till. Usch!


» This spring



Vilken klyché rubrik, filmtrailer typ.. Aja, i vår kommer jag tända till på skor igen, eller jag är alltid tänd på skor men ska inte köpa förens i vår...är tanken. Nästa köp vill jag ska vara ett par öppna klackar med grov träklack och hög platå. Det är lättast att gå i och även snyggast!

Sen vill jag uppdatera mitt converse förråd har haft mina vita i snart 2 år skulle jag tro och det börjar synas lite, hål här och var. Denna gång vill jag ha ett par svarta, hoppas innerligt att Ida kan fixa det från England åt mig. Superbra, först ber man brorsan och sen hans flickvän, hihi.

How ever, det kommer bli en sneakers trend med har jag läst lite överallt. Träningskläder till vardags är inne i vår och sommar (grattis anki). Om jag har råd och hittar några jag passar i tror jag verkligen att jag kommer haka på den trenden :)

» In love


Helt kär i våran nya soda streamer, mamma har tjatat om de i hundra år nu så finally. Hon kan tydligen inte dricka kranvatten för att de är äckligt, tycker hon är lite fisförnäm men skiter i det när jag nu kommit fram till den perfekta kombinationen med bob's päron saft och streamat vatten, asso de är så jävla gott! Tyvärr kommer jag bli fet på det här och tappa alla mina tänder men jag känner att det är värt det. Ännu en gång har familjen eklund sakta kommit ikapp lite i utvecklingen, great work!

» Jag vill flytta hemmifrån !! Time to get a job...


» I need inspiration more than ever


"Pluggar" fast egentligen sitter jag mer och stirrar in i den delen av garderoben som lockar minst med en kopp kaffe i hand. Det är den delen som är full med träningskläder och den delen som behöver städas, den delen som måste organiseras så snart jag blivit friskare.. Sen sitter jag och är bitter över att mitt rum är kaos, trökigt som fan här inne. Ja behöver inspiration !!

» Leaving the house

Som vanligt när jag säger att jag ska va hemma så blir de inte så. Drog till anki vid halv tio oh sov här. Legat och snackat massa skit som vanligt. Ska snart röra mig hemåt för lite plugg så jag får de klart någon gång. Hörs sen.

» Marilyn and me


Ska sitta här hela kvällen i mina mjukiskläder, manson och jag, över ett glas vitt vin som jag faktiskt njuter av att dricka. Guess that's the difference between me and ordinary teenagers, löööve it. Trevlig kväll hörni ! Är ni ute och dansar så kan ni dansa åt mig med för just nu orkar jag inte lyfta ett finger, puss!

» yesterday

Hade nagellektion igår, vi ska tydligen inte börja med förlängning förens i trean, lite tråkigt men lika bra det. Sen hade vi engelska b, vi har en extra lärare ifrån linköpings universitet som är på våra lektioner. Han är ingen tio poängare men han snackar en blandning mellan brittiska och irländska för att hans vänner är från de länderna...herregud vilken dialekt ja dör, alla låter honom sitta och läsa texter hela lektionerna, haha!

Efter skolan drog jag till stan med anna i väntan på att hennes tåg skulle komma. Köpte ett linne som jag troligtvis ska ha när vi firar lisa på lördag, helt sjukt att hon är 18 om 3 dagar. How ever, drog sen hem till lisa och såg på film med henne och anki sen drog jag hem och sov.

Vaknade upp med ännu värre infektion i ögat, är nog början till en inflamation. Vad har jag gjort för att förtjäna alla äckelsjukdommar !? Blir att sitta hemma och plugga idag...

» Helg

Nu är det ju bara att be till gudarna att vi inte har smink lektion eller hudvård idag för jag vaknade upp med en jävla infektion i ögat. Funderar på att söka roll till den nya wrong turn filmen... Helgen kunde inte komma lägligare, idag vill jag krama om min syster !

» Back on track


Kupolens chokladrutor är magiskt goda!

Så jävla skönt att komma tillbaka till skolan och till civilicerat umgänge, lite annat än den där dumburken jag suttit framför hela veckan! Men med 2 timmars sömn var lektionerna en pina att ta sig igenom men belöningen efter var värt besväret. Tog en fika med Anna och vi hade det hur mysigt som helst, gick tillbaka hem till hennes lägenhet sen o käkade, lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord, underbart !

» Can't find any reasons why not to be happy


Tröja - utomlands från mormor
Jeans väst - gammal avklippt jacka

till de här har jag ett par urtvättade lacktights, en svart tubhalsduk och min fake dr. martens.

 




» Lyckan finner mig överallt och väger upp allt det onda


Nu kom ett lyckorus igen, jag känner på mig att det här kommer bli ett perfekt år. Jag älskar livet just nu men jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Tror det har något att göra med att jag blivit frisk nu. Ska entra skolan imorn för första gången 2012 och jag ska få träffa en väldigt saknad Anna. Sen vill jag bara påpeka att ni ska gå in och läsa min älsklings blogg HÄR. Sen kan jag även medge att den lilla diet grejen de har börjat med hemma lönar sig och att gymkortet snart ska införskaffas så även på den fronten börjar jag bli laddad. Jag avrundar här med att jag saknar min bror som varit borta ett tag nu men att jag försöker se fram emot den dagen han kommer hem istället :) Ja tror att nån har spetsat min julmust med uppåttjack but i don't mind, jag är så jävla taggad på livet, 227 dagar kvar nu, hehe.


» Legat och sovit i en bil på en motorväg i skymningen några timmar.

Åkte och köpte en ny soffa åt hundfan..
jajjemen, vi kör på en tredje soffgrupp.
Dom är helt otroliga ibland..
Trött som fan är jag iaf så kaffe är påsatt,
imorn äre skola och idag måste jag plugga !
Nu börjas det..

» Feeling better

Börjar bli frisk nu, äntligen! Vänt på dygnet så somnade väll runt 4-5 men jag kunde sova ostört ända till 14.00 så jag är glad. Städar ur rummet och bäddar rent för andra gången den här veckan, allt för att bli frisk så fort som möjligt. Det värsta som finns är ju ens rum när man legat sjuk där i en vecka, försökte vädra ur heromdan men de känns ju endå inte helt okej.

Idag blir det att plugga och se på film i vanlig ordning och samma sak imorn men på torsdag hoppas jag på att bege mig tillbaka till Kungsgårds klassrum igen med en bra inställning. Taggad inför den här terminen!

» Outfit bild

Någon ville se en typisk outfitbild på mig, vet inte om jag har någon, brukar typ inte fota sånt längre även fast ja kanske borde. Kan ju vara ganska kul att ha. Kan ju börja med de sen när ja är frisk igen, ett tag iaf :)

» Wonderful desk

Utan tvekan det finaste skrivbordet jag sett och jag vill ha det så jävla hårt i mitt nyrenoverade vita rum sen ? Fatta att skissa på det här ? Jag är såld, tyvärr är skrivbordet det med...slutsålt :(

» Säljer fina kläder ur min garderob

200 kr (måste kunna möta upp mig i norrk)

Volangklänning storlek 38

marinblå, tight vid rumpan, löstagbara axelband,

använd ca. 2 gånger

[email protected] rubrik "blå klänning"


150 kr (måste kunna möta upp mig i norrk)

"Rosettklänning" storlek 34

Vit, Sidenrosett upptill, resår i rygg och i nedkant, axelbanden kan förstoras/minskas

använd typ 1 gång

[email protected] rubrik "rosettklänning"

100 kr (måste kunna möta upp mig i norrk)

Sidenkjol storlek 34

Vit, dragkedja baktill, borttaget tylltyg

[email protected] rubrik "kjol"


» Soon to be eighteen

Sitter och glädjs åt att jag om 8 månader blir 18 år, myndig. Så jävla underbart!
Tills alla utbrister i köket, SKAFFA ETT JOBB !
Är så otroligt nervös, har ju världens problem med nya intryck och människar...
Ja har typ adhd eller något, haha naevars men jag tycker det är lite läskigt.
Dags att lägga undan pengar varje månad iaf annars kommer jag sitta där ute på ön i
deprission.

» Kommer ned för trappen

..raggsockarna hänger, jag är likblek, sidecutten står rakt upp osv.osv. Ser hemsk ut.

Pappa - ska du se ut så där när han som ska köpa bilen kommer
Jag - Äsch jag är i vardagsrummet, orkar inte bry mig...?
Pappa - Han är 20 år o spelar i IFK :)

Oj vad jag sprang upp för trappan igen..

» Bok-koma

Känner ett enormt sug efter att hamna i läsarkoma, don't know why? Kan det ha med den här enorma tristheten jag är omringad av dygnet runt. However, jag har bänkat upp med juice och knäckemacka med oliver och paprika.

(Ankis och mina knäckemacke recept är verkligen worth dying for. Inte visste jag att man kunde göra ett så tråkigt bröd så spännande innan jag träffade henne.)

Samt lite bok alternativ. Jag har en bok jag läste 75 % av, bara det att jag glömt viktiga delar av den. Hade planer på att läsa om den tills jag kom på att hundrackarn käkade upp 25% av början i somras... mm, har dock andra alternativ samt några nyheter på väg hem på posten så de löser sig nog. Godnatt.

» Nu kastar vi ut granen...

 

Så fort pappa lyft sitt feta arsel ur soffan..de här kan ta ett tag :)

» Tror att jag är döende

Jag känner varje kväll att "imorgon, då kommer jag må bättre, då kanske man till och med orkar ta sig ut på en promenad". Sen vaknar man runt tre på natten och tror att man ska dö för att man inte kan andas, sen vaknar man vid tjugo i sex av samma orsak och kan inte somna igen förens halv sju. Sen sover man bort hela dagen, för den enda stunden på dygnet som du mår bra på när du är sjuk..den är i sovande stund.

Vännerna åker till stockholm och bränner pengar, de planerar roadtrip och de träffas alla tider på dygnet. Jag tror att jag är döende, om inte annat så skulle jag gärna frysa ner min kropp i väntan på bättre tider.. typ som i den där filmen med Mel Gibson, glömt vad den heter....Evigt ung! Fast då skulle jag ju åldras ikapp sen...

Ae nu ska jag inte spåna vidare på mina sjuka tankar, haha get it!! -.-

» Old stuff


Jag vill dekorera mitt rum med riktigt gamla saker, de är så fint !

» Found it

Jag hittade minneskortet till kameran, vilken jäääävla lättnad ! Slipper jag slösa pengar på ett nytt, pinsamt att de låg i kameraväskan, de hade fastnat vid axelrämmen. How ever, jag är glad och kan äntligen börja fota igen. Hoppas på lite roligare bloggande med nu. Tjingeling

» New years eve, not the movie

Började med en trerätters som blev till en tvårätters pga. fulla magar, hemma hos några bekanta i hageby för att låta lite fin i kanten. Fixade oss, drack lite skumpa, lite öl, lite shot osv. och hade det jävligt trevligt. Vi var 5 tjejer i en etta med 2 speglar så x antal timmar senare begav vi oss glada och förväntansfulla på vad kvällen hade att erbjuda mot ljura för lite trevligheter. Ännu mer skumpa och lite bacardi senare dansade jag till och med, eftersom att jag lever efter konceptet jag dansar "oftast aldrig" nykter så förstår ni vad detta innebar. Tiden flög iväg och vi begav oss mot ytterligare en fest, denna gång i eneby. Tyvärr hann vi inte fram i tid så tolvslaget spenderades på en spårvagn men de va trevligt iaf. Väl framme korkade vi upp skumpa och började vandra mot huset längst bort i fyrby, alla med en kroppsförlänging på 12-15 cm. Resten är luddigt men jag vet att kvällen blev jävligt bra med dans och trevligheter, julia o jonna var där så jag kunde inte va annat än glad och runt 6-tiden låg vi i vår säng för att sova hemma hos anki efter lite mackor o kokt skinka...don't ask me ;)

Nu är jag pepp pepp pepp på 2012 och jävlar vad jag ska njuta av livet när jag är av med förkylningen !




» I hate sickness

Är fortfarande jätte sjuk så jag har ingen ork till att sitta vid datan, inte så kul att läsa om mig för tillfället iaf. "Idag har jag snytit upp 2 toa rullar och fått en rolig stund då jag överdoserade nässprayen...typ" I förrgår kom Lisa, anki, linus och bajserik o lurade ut mig. Bara att slänga sig i en dusch och dra iväg. Inte så bra, sov hos lisa och vaknade upp och mådde ännu sämre. Imorse vaknade jag 05.00 och trodde att jag skulle dö.. helvete vad värdelöst de här är.

Nu ska jag väll slänga mig i en dusch, får besök av ida innan hon åker till england så ska nog ta en kaffe och snacka lite. Trevligt trevligt !

» Äckeldag

Första dagen på 2012 spenderades i Ankis säng med världens jävla huvudvärk, jag har aldrig varit med om att vakna med skiten och även somna med det. Men vafan, de är ju bara de där härliga tecknen på att man hade jävligt kul kvällen innan. Idag vaknade jag upp, tänkte yes nu är de 2012 och jag vaknar upp hel och pigg och ska dra mig till gymmet o grejer...Nej! Jag är dyngförkyld, kan inte svälja, mitt huvud har tjocknat igen och jag vet inte vad. Jag har fortf inte orkat slänga mig i en dusch för huvudvärken är tyngre så jag är rädd för att svimma. Great, mitt hår liknar ett skatbo och jag har kvar den där bastanta doften från cigarren i lördags. Spritdofterna sitter kvar i huden och ae jag vet inte vad... Nej vafan, låt mig svimma jag måste duscha !